Hvor stor en personlig gæld har Løkke og hans ministre?

50

Statsministeriet har offentliggjort en opgørelse over ministrenes privatøkonomiske interesser. I den forbindelse har det trukket et par overskrifter, at den konservative erhvervsminister, Brian Mikkelsen, har aktier i store virksomheder for i alt 3,7 millioner kroner. Derudover er hans kone stenrig.

Berlingske har udfærdiget en oversigt over de investeringer, som ministrene har foretaget. Her kan man bl.a. se,  at statsminister Lars Løkke Rasmussen hverken ejer aktier eller obligationer. Det er ikke så underligt, eftersom han er dybt forgældet.

Mange af de andre ministre har heller ikke nogen værdipapirer. Derfor må man stille sig selv spørgsmålet: Hvor mange ministre har ligesom Lars Løkke en stor personlig gæld?
Det må vi ikke få at vide. Det er ellers yderst relevant. Det må formodes at være noget nemmere at udøve indflydelse på en minister med en elendig privatøkonomi end på mangemillionæren Brian Mikkelsen.

Nogen vil måske spørge: Er det ikke bare tankespin? Er det ikke kun i udlandet, at ministre er til fals for ussel mammon?

Noget kunne tyde på, at tidligere finansminister Bjarne Corydon ikke havde helt rent mel i posen, da han sagde ja til det yderst vellønnede job som direktør i McKinsey. Som finansminister havde Corydon nemlig bestilt adskillige konsulentopgaver hos netop McKinsey.
Så danske ministre er næppe så uskyldsrene, som vi gerne vil tro.

One thought on “Hvor stor en personlig gæld har Løkke og hans ministre?

 1. Intetnavntak 23. januar 2017 / 13:32

  Under den kolde krig blev Venstre støttet af USA igennem CIA.
  Moderaternas Fredrik Reinfeldt og mange af hans ministre som fordoblede indvandringen, tjente personligt på den.
  Jens Stoltenberg er død rig, alligevel havde han forbindelser med KGB og nu har han en NATO toppost.
  Helle Thorning solgte dele af Dong for at få topposter til hende og hendes ministre.

  De nordiske politikere er død korrupte og kan ikke se ud over egen næse, det var meningen de skulle repræsentere millioner af borgere. De har ikke kunne se ud over egen næse, den danske befolkning er smurt ind i en tyk mørkebrun fløde. Enhver der har tillid til det politiske system indtil der er lavet en opgørelse, har ingen politisk indflydelse.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s