DR og TV 2 manipulerer: Stor fremgang i integrationen

forside-mp
Mjølnerparken

TV Avisen bragte i dag dette indslag om Mjølnerparken på Nørrebro i København. Det fortælles, at der er “stor fremgang” i integrationen i denne ghetto. Flere er kommet i arbejde, og der begås mindre kriminalitet.
TV 2 Nyhederne havde et lignende indslag om Mjølnerparken.

Når DR og TV 2 bringer disse rosenrøde beretninger om integrationen i en bestemt ghetto, så får seerne det indtryk, at det går fremad med integrationen i hele landet.
Sandheden er imidlertid den stik modsatte.

Danmarks Statistik står bag udgivelsen “Indvandrere i Danmark 2016”. For første gang har man opdelt tabellen “Kriminalitetsindeks for mænd – efter oprindelsesland” i to kategorier: Indvandrere og efterkommere (side 84). I de tidligere udgaver blev indvandrere og efterkommere placeret i samme kategori. Her er tabellen:

d3a844e1_o

Som det fremgår, er mandlige efterkommerne med oprindelse i muslimske lande gennemsnitligt set langt mere kriminelle end deres fædre, så man må konstatere, at det går langt værre med integrationen på kriminalitetsområdet.

Danmarks Statistik offentliggør ikke beskæftigelsesfrekvenser for samtlige oprindelseslande, men man kan se, at det går ned ad bakke mht. at få de ikke-vestlige efterkommere i job:

beskaeftigelsesfrekvenser

Beskæftigelsesfrekvensen for ikke-vestlige efterkommere er faldet med 2,9 procentpoint på seks år.

Det går altså værre med integrationen på landsplan – både ang. kriminalitet og beskæftigelse.
Disse oplysninger burde DR og TV 2 selvfølgelig have givet til seerne, men det valgte de ikke at gøre. I stedet bragte de manipulerende indslag for at give danskerne det indtryk, at det går glimrende med integrationen af de muslimske efterkommere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s