DF stemmer ja til at give statsborgerskab til over tusind muslimer

Folketingsvalg2015

Berlingske bringer i dag et interview med Dansk Folkepartis transportordfører, Kim Christiansen. Han udtaler:

Jeg ærgrer mig hver gang, vi giver en udlænding et dansk statsborgerskab.

Jamen, så lad da være! Hvis Kim Christiansen er modstander af give statsborgerskaber til udlændinge, så bør han forlade sit parti.

DF stemte den 15. december ja til at give dansk indfødsret til 2.381 personer. Heraf har mindst 1.000 af dem muslimske navne. Alle navnene kan ses her.

Man må igen konstatere, at DF er et hyklerisk parti. De råber højt i medierne om at indføre stramninger, mens de samtidig stemmer for at give statsborgerskab til over tusind muslimer.

politiko_pa_twitter_df-politiker_jeg_aergrer_mig_hver_gang_vi_giver_en_udlaending_et_dansk_statsborgerskab_t-co_fephf7xi2a_dkpol_t-co_nwlmma0qch_-_2017-02-22_21-48-10

Reklamer

7 tanker omkring “DF stemmer ja til at give statsborgerskab til over tusind muslimer

 1. Jeg tror at DF i mange år har fungeret som kontrolleret opposition. Det giver utilfredse danskere noget at stemme på, hvilket forhindrer ægte nationalistiske partier i at komme frem og få indflydelse. DFs kerne er dog enten i lommerne på EU eller blot drevet af personlige interesser. Glistrup ville vende sig i graven hvis han vidste hvad hans vision er endt ud i.

  Like

 2. Det er det mest forunderlige, at DF angiver at være indvandrerkritisk, samtidig med at de hvert år byder en helvedes masse terroristspirer velkommen som danske statsborgere.
  Det kan godt være fordi, man har slået hele puljen sammen i samme båd, men så må de arbejde på, at feltet deles op land for land, så man kan stemme imod indvånere fra Muhamedanien. Det her svineri må ikke fortsætte. En muhamedaner kan ALDRIG blive dansker. Hvor er loyaliteten den dag situationen tilspidses?
  Det er flere år siden jeg meldte mig ud af DF.

  Liked by 1 person

 3. Det er fuldstændig rigtig de er lystløgner på Christiansborg Og det er dem Alle Lad os Snart få henne Pernille ind på Borgen. ???? Og det kan kun gå for langtsomt🇩🇰🇩🇰

  Like

 4. Pingback: DF stemmer ja til at give statsborgerskab til over tusind muslimer | Hodjanernes Blog

 5. dem flygtning har i danmark mangle ikke penge de vil bare ikke bruge af dem har lægge den land kommer fra hvorfor danmark betale kontanthjælpe til dem har så mange penge og DF får ikke stem næster gang det til lukke op skide i at give dem statsborgereskab hvad dem dansk som vil filippinerne eller thai pige til danmark vi skal lægge en bankgaranti på 50000 eller 100000 kr du kan ikke 100 % sikker på at bank vil være med til det dem flygtning danmark kan får alt på en sølvfad bor, arbejde så bare være i danmark i 2 år så får familiesammenføring med hele famille fra den land kommer fra jeg synde også slet det os der vil gift med en filippinerne eller thai pige

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s