DF stemmer ja til at give statsborgerskab til over tusind muslimer

Folketingsvalg2015

Berlingske bringer i dag et interview med Dansk Folkepartis transportordfører, Kim Christiansen. Han udtaler:

Jeg ærgrer mig hver gang, vi giver en udlænding et dansk statsborgerskab.

Jamen, så lad da være! Hvis Kim Christiansen er modstander af give statsborgerskaber til udlændinge, så bør han forlade sit parti.

DF stemte den 15. december ja til at give dansk indfødsret til 2.381 personer. Heraf har mindst 1.000 af dem muslimske navne. Alle navnene kan ses her.

Man må igen konstatere, at DF er et hyklerisk parti. De råber højt i medierne om at indføre stramninger, mens de samtidig stemmer for at give statsborgerskab til over tusind muslimer.

politiko_pa_twitter_df-politiker_jeg_aergrer_mig_hver_gang_vi_giver_en_udlaending_et_dansk_statsborgerskab_t-co_fephf7xi2a_dkpol_t-co_nwlmma0qch_-_2017-02-22_21-48-10

10 thoughts on “DF stemmer ja til at give statsborgerskab til over tusind muslimer

 1. Kim Kaos (@KimKaosDK) 22. februar 2017 / 09:36

  Jeg er efterhånden lige pissetræt af hele blå blok som jeg er af den røde – deres hykleri kender ingen ende.

  De lover at stramme op men intet sker – De lover de vil nøje overveje hver eneste tildelt statsborgerskab men intet sker.

  Liked by 1 person

 2. Alexander Nielsen 22. februar 2017 / 11:17

  Jeg tror at DF i mange år har fungeret som kontrolleret opposition. Det giver utilfredse danskere noget at stemme på, hvilket forhindrer ægte nationalistiske partier i at komme frem og få indflydelse. DFs kerne er dog enten i lommerne på EU eller blot drevet af personlige interesser. Glistrup ville vende sig i graven hvis han vidste hvad hans vision er endt ud i.

  Like

  • Nina 12. november 2019 / 12:34

   Kan det nu også passe …?

   Like

 3. Holger Danske 22. februar 2017 / 11:40

  Det er det mest forunderlige, at DF angiver at være indvandrerkritisk, samtidig med at de hvert år byder en helvedes masse terroristspirer velkommen som danske statsborgere.
  Det kan godt være fordi, man har slået hele puljen sammen i samme båd, men så må de arbejde på, at feltet deles op land for land, så man kan stemme imod indvånere fra Muhamedanien. Det her svineri må ikke fortsætte. En muhamedaner kan ALDRIG blive dansker. Hvor er loyaliteten den dag situationen tilspidses?
  Det er flere år siden jeg meldte mig ud af DF.

  Liked by 1 person

 4. Anonym 22. februar 2017 / 15:43

  De er så fulde af løgn hele banden man ser det vær gang alle råber op men når det kommer til stykke er alle stukket af

  Like

 5. Henrik 22. februar 2017 / 21:06

  Det er fuldstændig rigtig de er lystløgner på Christiansborg Og det er dem Alle Lad os Snart få henne Pernille ind på Borgen. ???? Og det kan kun gå for langtsomt🇩🇰🇩🇰

  Like

 6. Henrik Thomsen 22. februar 2017 / 23:39

  dem flygtning har i danmark mangle ikke penge de vil bare ikke bruge af dem har lægge den land kommer fra hvorfor danmark betale kontanthjælpe til dem har så mange penge og DF får ikke stem næster gang det til lukke op skide i at give dem statsborgereskab hvad dem dansk som vil filippinerne eller thai pige til danmark vi skal lægge en bankgaranti på 50000 eller 100000 kr du kan ikke 100 % sikker på at bank vil være med til det dem flygtning danmark kan får alt på en sølvfad bor, arbejde så bare være i danmark i 2 år så får familiesammenføring med hele famille fra den land kommer fra jeg synde også slet det os der vil gift med en filippinerne eller thai pige

  Like

 7. Nomo 24. januar 2019 / 17:32

  fu@king !d!oter.

  Like

 8. Bjarne juul 16. april 2019 / 07:23

  Så er tiden kommet til og sige farvel til DF. Jeg har stemt fremskridtpartiet dengang,og da det blev til DF ja så stemte jeg DF,netop fordi man ville ikke have disse muslimere i vores land,og nu på trods af alt denne ballade med disse afkom som får lov og gøre som de vil,og ovenikøbet vil DF nu give flere adgang til dette land. Kære DF jeg får ikke det jeg har stemt på overhovedet. Hvor kan jeg så få det i stedet tja jeg må se mig omkring nu. Er DF kommet i trusserne på radigale og de andre. Det er et stort KNÆFALD i har gang i nu. Jeg siger hermed FARVELLER OG MELDER MIG UD SOM BETALENDE MEDLEM. FARVEL.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s