Pernille Vermund: David Trads er et usselt pjok

Vermund mod Trads 03

David Trads har skrevet en klumme i netavisen Altinget, hvor han kalder Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, for racist. Trads kommer ikke med nogen som helst form for dokumentation, der kan underbygge hans påstand.

Pernille Vermund svarer igen i dette indlæg. Hun skriver:

David Trads, din uvederhæftige tølper!

Dine latterlige forsøg på at lukke munden på dine modstandere med grove og usande beskyldninger om racisme og nazisme bider ikke på mig. Tværtimod.

Jo mere løgnagtigt du opfører dig, jo mere latterlig og useriøs fremstår du. Som en narcissistisk skrælling, der ikke fik opmærksomhed nok som barn.

Det lykkedes dig at knække tidligere ministerrådgiver Henrik Gade Jensen med dine usande beskyldninger om nazisme. Mig får du ikke ned med nakken.

Du er så usselt et pjok, at jeg næsten får ondt af dig.

Efterfølgende beskylder David Trads Pernille Vermund for at være medskyldig i et overfald, som Trads påstår er begået mod ham.

Jeg ved efterhånden ikke, hvad man skal kalde David Trads. “Usselt pjok” er i hvert fald alt for mildt.

8 thoughts on “Pernille Vermund: David Trads er et usselt pjok

 1. M.S. Carstens 25. april 2017 / 21:40

  Jeg er af og til inde med kommentarer på Altinget, men jeg nægter at klikke ind på Trads og dermed også at kommentere ham, da jeg mener, at han bør nægtes enhver opmærksomhed.
  Og det gør mig oprigtigt ondt, at netop altinget bringer/lønner slige ultravenstreorienterde, lige som altinget nu også bringer den ene betalte fremtoning efter den anden, med bl.a. Paula Larrain og andre der ellers ikke ville magte at tjene sit udkomme på et ikke mediestøttet site.

  Jeg kunne fristes til, at udskrive en konkurrence om, hvem der først får Trads stillet for retten, udi journalistisk/politisk manipulering af kendsgerningerne!

  Ps. var Trads ikke også bagmanden for et politisk mord for år tilbage?

  Like

 2. Kjeld Hesselmann 25. april 2017 / 22:00

  Trads har altid været træls i mine øjne. Ikke mindst når han optræder i tv-paneler med sine skråsikre påstande. – Svadaen fra Pernille Vermund er velfortjent. Han ser ud og taler som en rigtig tøsedreng.

  Like

 3. Allan Winkel 25. april 2017 / 22:07

  David Trads er ikke bare “Trads” – han er regulært træls, fordi han fylder spaltepladsen med usandheder, angiveligt opstået i hans hjernes mørkeste afkroge hvor der aldrig bliver gjort rent. Den kendsgerning viser at manglende rengøring i eget sind skaber udgylderlser der stinker af den råddenskab der trives i ham.

  Like

 4. M.S. Carstens 25. april 2017 / 22:22

  Netop KSD, men jeg mener også der var en anden stor fadæse fra Trads?
  …………..
  og så vil jeg lige bringe dette link:

  https://danmark.wordpress.com/2015/10/29/velfaerdens-fordeling/

  som vist fortjener at blive studeret nærmere?
  OK, sikkert ikke lige af Trads og hans lige, men af vi andre, som ikke kan/vil leve af / finansiere den IS-lamiske invasion og deres jubeltilhængere på venstrefløjen.
  …………………..
  Må jeg også hermed, i al beskedenhed, henvise til mine kommentarer Nr. 27, 28, 29, 31 og 32 omkring den IS-lamiske invasion på:
  http://www.uriasposten.net/archives/82805#comments
  …………….
  Det er vigtigt, at vi netop er oplyst, udover MSM, og dermed kan tale de skattebetalte/politisk støttede meninger ned, med henvisninger til fakta og non-pornografisk-menings manipulation.

  Like

 5. Knud Madsen 26. april 2017 / 12:38

  Pernille er alt for pæn og høflig i sit svar til den lede kæltring.
  Må hans røv klø, og hans arme være for korte.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s