Nu har DF stemt ja til Schengens åbne grænser

1435748516_thulesen

I dag har Folketinget endelig vedtaget aftalen om Europol. Samtlige partier – inkl. Dansk Folkeparti – stemte for. Aftaleteksten kan læses i sin helhed på Folketingets hjemmeside.

Punkt 5 (side 11) i aftalen er særlig interessant. Der står:

Considering that Denmark implements fully in its national law, in accordance with Article 4 of Protocol 22, the Schengen acquis, and is therefore bound under international law by a number of EU law enforcement provisions, including the measures aimed at compensating the absence of internal border controls on persons within the Schengen area.

Aftalen slår med dette punkt fast, at Danmark ikke kan indføre permanent grænsekontrol, fordi Danmark er bundet af Schengen-samarbejdet.
DF har stemt ja til aftalen og har dermed også stemt ja til Schengens åbne grænser.

I 2014 skrev Kristian Thulesen Dahl følgende:

Siden Danmark i 2001 tiltrådte Schengen-samarbejdet, der medførte åbne grænser, har vi måttet døje med voksende grænseoverskridende kriminalitet. For de åbne grænser har været og er en gave til kriminelle.

Nu har Thulesen Dahl og DF så stemt ja til Schengens åbne grænser, som er en gave til de kriminelle. DF burde selvfølgelig have stemt nej til den Europol-aftale og samtidig have forlangt, at Danmark skal helt ud af EU.
Men i stedet har DF stemt ja til aftalen og ja til Schengen.

16 thoughts on “Nu har DF stemt ja til Schengens åbne grænser

 1. Anonymous 28. april 2017 / 08:45

  Der er ikke noget jeg tager seriøs fra DF mere. Jeg stemmer til højre. DF er fortid!

  Like

  • Hammerlein Flemming Hansen 30. april 2017 / 13:54

   DF havde lovet at det ville blive en aftale som den vi havde og det har vi jo fået. DF er ikke modstandere af EU og det har de jo heller ikke påstået. De har lovet os at arbejde for en afstemning som de vil anbefale at sige ja til og ikke mere.
   Er man modstander af EU skal man nok se sig om efter et andet parti. Min anbefaling vil være at støtte Morten Uhrskov.

   Like

   • M.S. Carstens 1. maj 2017 / 20:48

    Jeg er helt enig!
    Og tillige er DS heller ikke fedtet ind i egne økonomiske agendaer.

    Like

  • inge linda geisshirt 30. april 2017 / 18:00

   Der er da noget DF har fortolket forkert , vi skal ud af EU .?

   Like

   • Marianne 31. oktober 2018 / 21:23

    Man kan ikke stole på DF. . Nej

    Like

 2. M.S. Carstens 28. april 2017 / 21:23

  Ja, det er godt nok trist, men på den anden side, havde de vel fået så godt og vel på hattepulen, for først at opfordre til et nej til valget d. 3.12.2015, med fortrøstning om en paralelaftale til Europol, for derefter selv at stemme nej til samme?
  Jeg er bestemt heller ikke med på DF øvrige slikkeri mere og de har fået min stemme for både første, eneste og sidste gang. Jeg håber den næste gang kan gå til http://dksamling.dk/

  Men som jeg allerede under afstemningen optil d. 3.12.15 skrev på Altinget, så agiterede jeg for et klart NEJ, fordi jeg så, at netop EUrpol ville indgå i den kommende strategi for et strømlinet, overstatligt EU
  Nu fik det så alligevel igennem, via Schengen.
  Men det e´r, som jeg skrev dengang:
  Uanset hvad, så skal den EUske islamiseringsplan nok sørge for, at medlemsstaterne bliver indfanget i nettet, uanset hvad folkene i de enkelte lande stemmer og vælger. EU er lig diktatur !
  Det næste bliver, at alle lande i Schengen, bliver tvunget til at tilslutte sig en EUhær (og særskilt personlig skat), som jeg også dengang advarede imod.

  Jeg er slet ikke ude på den ekstreme højrefløj, men føler derimod til stadighed, mere og mere, at venstrefløjen, inkl. ALLE nuværende partier på tinge, mere og mere lægger sig under, for ekstreme diktatoriske strømninger/forordninger, som meget vel ligner de midler en vis Adolf ville have taget imod med kyshånd og som Erdugal véd at udnytte.

  Like

 3. Knud Madsen 28. april 2017 / 22:58

  Ih guder, hvor har DF dog svigtet i alvorlig grad.
  Jeg har stemt DF for sidste gang. I fremtiden bliver det NB.

  Like

 4. M.S. Carstens 28. april 2017 / 23:45

  @ Knud Madsen:
  jeg er helt enig med dig,
  men kan du ikke lige uddybe, hvori at du føler dig svigtet af DF, i forhold til konstellationerne og mulig fremtid?

  Hvad lokker dig til NB frem for DS?

  Hvori består di´n skuffelse?

  Vi skal have klare ord på problemerne, for at kunne dæmme op for den uret, som EU begår over for os og den Loge, som vore nuværende politikkere/medier, egocentreret, hælder til:
  Den EUske islamiseringsplan
  ………………….
  Ps.
  Jeg selv hælder til DS, fordi de ikke er viklet ind i andre afarter af partier og fordi de har en form for føling med menigmand på gulvet, hvor NB måske er mere flair for dem, som i forvejen har sit på sit tørre.

  Like

  • Asta Bjerre 29. april 2017 / 08:16

   Politiker der ikke tør at kæmpe imod strømmen er intet bevendt.

   Like

   • M.S. Carstens 29. april 2017 / 20:19

    Det har du helt ret i, Asta Bjerre; der har DF tabt alt.
    Men jeg tænkte også på forskellen mellem NB og DS,
    hvor jeg ser, at DS kæmper for folket på gulvet, hvor NB måske mere vil sætte sit ind for de, som har sit på det tørre og med en god portion af tidligere “medløbere fra parnasset” som rygstøtter og så er vi jo lige vidt?

    Like

  • Knud Madsen 30. april 2017 / 13:17

   Det vil jeg da gerne forsøge! 🙂
   Jeg føler mig svigtet, fordi DF af al magt kæmper for at være ”stuerene” så meget at de næsten ikke tør tale imod muhamedanerimport. Kun den gode Martin Henriksen pipper stadig lidt.
   De foretager sig ikke noget proaktivt for at få bremset importen af uintegrerbare muhamedanere, men stemmer gladelig for alt muligt, som regeringen beder dem om, uden at få noget til gengæld, som det skete før i tiden under Pia K’s formandskab.
   Som højreorienteret kvier jeg mig ganske meget, når Tulle nærmest er uterlig med Skrigeskinken. Det er usmageligt.
   Jeg tror ikke på DS, som jeg har meget stor sympati for, idet den gode Morten ikke er god til at sælge billetter. Desværre lader det jo til, at jeg har fået ret, idet det går alt for langsomt med at få underskrifter. Det var en stor skuffelse for mig, at DS og NB slet ikke kunne komme overens om en fællessag.
   OG så begejstres jeg ikke for de godt nok rudimentære religiøse indslag. Sammenblandingen af religion og politik er for mig ikke tiltalende.
   Jeg er gået ind i NB med hud og hår, fordi der stort set intet er der, som støder mig. Jeg tror på, at Pernille har meget større mulighed for at føre partiet ind på Tinge og få indflydelse. Indtil videre har hun ikke skuffet, ud over sin uheldige sympatitilkendegivelse over for en tidligere skolekammerat og hættemåge. Det har jeg også kritiseret hende for!
   Hele partiprogrammet falder 100% indenfor min opfattelse.

   Like

   • M.S. Carstens 30. april 2017 / 15:32

    Tak for det , Knud,
    det er rart med uddybende kommentarer, frem for rene følelsesudbrud.

    Jeg er i øvrigt også skuffet over, at NB og DS ikke kunne finde sammen. Det ville have stillet os alle meget stærkere end nu.

    Like

 5. Kai Schiønning Andersen 29. april 2017 / 13:15

  Af sikkerheds grunde for landet, kan man jo altid lukke grænsen midlertidig. Som man må i dag. Så jeg kan ikke se problemet. Men det bedste ville være at melde sig helt ud af Denne mastodont EU. Det har jo ikke andet lavet rav i den overfor befolkningerne i landene. Men hvorfor skulle man med ravl og krat, være medlem af Europol, når vi har Interpol. Forstå det hvem som kan !

  Like

 6. Arne Rasmussen 29. april 2017 / 14:03

  Nye Borgerlige er fremover mit parti

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s