Mette Frederiksen: Australsk asylmodel er ikke Socialdemokratiets politik

mf

Socialdemokratiets gruppeformand, Henrik Sass Larsen, sagde i sin tale 1. maj, at han vil have den australske asylmodel indført i Danmark.
Den australske model går ud på, at asylansøgere sendes til en lille stillehavsø, hvorfra deres asylsag behandles. Selv hvis de får asyl, kommer de ikke til at bo i Australien, men i et andet land, Australien har aftaler med.

Men Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, slår nu fast, at den australske model ikke er Socialdemokratiets politik.

Endnu en gang taler Mette Frederiksen og co. med to tunger. Det rører dog ikke medierne, der gør alt for at fremstille Socialdemokratiet som et parti med en ekstrem hård udlændingepolitik.

4 thoughts on “Mette Frederiksen: Australsk asylmodel er ikke Socialdemokratiets politik

 1. M.S. Carstens 1. maj 2017 / 15:16

  Jeg stoler lige så lidt på ALLE de nuværende partier i Folketinget, som jeg stoler på en muslim; Nemlig NUL !
  De har alle det til fælles, at de med alle midler, løgn, svig, løftebrud osv, vil fremme egen sag: Magten og ikke landsegne folk.

  Like

 2. Ole K. Ersgaard 2. maj 2017 / 08:15

  Mette Frederiksen viser jo blot med den udtalelse, at hun hører til de skabsradikale (potentielle radikale) som dominerer partierne i folketinget. Den eneste forskel er i bedste fald retorikken.
  Der er kun én ting at gøre for HenrikSass Larsen og ligesindede, hvis de mener det – og det er at søge optagelse i Nye Borgerlige.
  Ole K. Ersgaard
  Erhvervsøkonom MDM, PD
  2017-05-02

  Like

 3. Ivan Jensen 31. maj 2017 / 16:19

  Socialdemokraterne har en næsten lige så svag og realitetsfjern udlændingepolitik som de øvrige venstresnoede partier og de radigale.

  En mere realistisk og fornuftig politik er, at asylsøgere(læs asylshoppere) fra f.eks. menap-lande skal afvises ved grænsen, hvis de kommer fra et sikkert land. Og det gør de allerfleste. De kommer primært fra Tyskland og Sverige. Desuden Danmark ud af EU og indførelse af en effektiv grænseovervågning.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s