V og S vil tvinge velfungerende skoler til at optage flere muslimske elever

16601094-tosprogede

I Jyllands-Posten står følgende:

Når forældrene stammer fra lande som Tyrkiet eller Libanon, bliver det markant sværere for børnene at klare regnestykkerne og læse højt fra danskbogen i folkeskolen. Også selv om børnene er født og opvokset i Danmark.

I samme artikel udtaler udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V), at hun vil begrænse den procentvise andel af elever med indvandrerbaggrund på skolerne. Hun mener, at hvis kommunerne ikke vil fordele tosprogede børn ud på flere skoler, må Folketinget gennemtvinge kvoter.
S-ordfører Mattias Tesfaye vil ligeledes tvinge skolerne til disse kvoter.

Venstre og Socialdemokratiet vil altså tvinge velfungerende skoler til at optage flere muslimske elever.
Det vil selvfølgelig blot gøre ondt værre. Elever fra muslimske lande vil blive ved med at præstere elendigt i skolen. Samtidig vil kvaliteten på folkeskolerne blive forringet, fordi skolerne skal bruge mange resurser på muslimske problembørn.

7 thoughts on “V og S vil tvinge velfungerende skoler til at optage flere muslimske elever

 1. Niels Larsen 19. maj 2017 / 09:11

  Nej. NEJ. NEJ!

  Hvorfor skal etnisk danske elever trækkes ned på det stade?

  Like

 2. Carsten Christoffersen 19. maj 2017 / 10:02

  De danske pol er handlingslammet. De har åbnet for kaos og forsøger nu at forhindre, at det kommer til at gå lidt længere tid inden borgerkrigen kommer.

  Like

 3. M.S. Carstens 19. maj 2017 / 20:58

  Hvorfor skal gode og velfungerende folkeskoleelever/skoler trækkes ned i deres muligheder for fremtiden, blot fordi der død og pine skal være plads til dysfunktionelt afkom af islamisk indavl?
  Noget med Rith Bjerregård? (hvad andre ikke kan lære,….)
  Jeg magter ikke i denne weekend, at liste alle de links op, som vi har på, at netop muslimsk afkom er langt under normal IQ for vort (til nu) sammenholdende velfærdssamfund og vestlige udvikling af intelligense løsninger, som Islammet pga. en Muhammed fornægter i forhold til egn indavls foreskrivelser, om ikke at må blande sig med vi ikke-muslimer, i KOranen benævnt som vantro.
  Ja, jeg kan stadig kun henvise til, at disse slet ikke har noget at søge her i vort land og at de da slet, slet ikke skal have særstatus til, at de med deres manglende, indavlede, IQ og KOransøgende forældre/klaner skal lægge beslag på gode lærekræfter i skoler som fungerer og giver vore børn lære på det niveau, som deres alder og vores samfund forventer.

  Hver og en af dem og deres efterkommere er her i landet,på vor regning, på falske betingelser (flygtninge… ??, vi har intet naboland i krig) hvorfor i alverden skal disse fremmede, med demokratisk nedbrydende kultur/lov/tro bagage, sætte sig på vore børns lærdom og udvikling?

  De bliver benævnt som flygtninge;
  ergo interneret, undervist af egne om de vil det, indtil hjemsendelse er mulig!
  De hører og vil slet, slet ikke høre inde i vort forstandige, udviklende samfund, for det forbyder deres rødder dem på det aller dybest!!

  Og dertil kommer næste (nå ja nu på 3.) generation, af deres Koranforskrift om indavl, som bestemt ikke vil højne et intelligens, som kan leve, forsørge sig og bidrage til en fortsat udvikling, af et vestligt, civiliseret, udviklende og oplyst human/fremtidssikret liv for vore poder og NETOP de´res fremtid!!!

  Jeg beder så inderlig:
  Stop den politiske idioti og lad dem gøre hvad de vil, men venligst de´r hvor de hører hjemme og ikke i den danske folkeskoles klasselokaler, på bekostning af vore børns intelekt og fremtid!!!!
  (i Jesu Kristi Navn, Amen)

  Like

 4. M.S. Carstens 19. maj 2017 / 21:12

  Og et PS til vore politikere:
  Problemerne kan IKKE stoppes inde i landet; de SKAL stoppes INDEN de overhovedet kommer over vore grænser og ind i vort land!

  Like

 5. Ivan Jensen 31. maj 2017 / 16:26

  Der er ikke brug for menap-indvandring. Ingen har inviteret dem, og de er uønskede. Derfor et stop for menap-indvandring. Og endvidere iværksættelse af re-migrationsprogrammer.

  Like

 6. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 15. februar 2020 / 00:50

  Jeg havde ellers fået den opfattelse, at Inger Støjberg – med Venstres større og større accept af den gradvise islamisering af samfundet – var på vej til Nye Borgerlige?

  Men med ovennævnte udmelding (hvis den er korrekt anført) tilsyneladende ikke alene har accepteret, men også blevet talerør for de skabsradikales dominans i Venstre!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s