Løkke om terrortruslen: Jeg insisterer på åbne grænser

17181464-pm-om-lft-til-svage-elever

Statsminister Lars Løkke Rasmussen kom i sin grundlovstale ind på de mange terrorangreb, der er blevet begået i den seneste tid. Han sagde i den forbindelse:

Når tingene bliver svære og vores levevis kommer under pres, så kan der være to meget forskellige reaktioner:
Man kan vælge at lukke sig inde og forskanse sig. Prøve at holde omverdenen ude.
Eller man kan insistere på åbenhed og på, at vores værdier er så stærke, at de vil sejre til slut. At lyset besejrer mørket.

Jeg forstår den første, men jeg insisterer på at vælge den anden. For jeg har en grundfæstet tro på, at Danmark hører til i verden omkring os. At vi er stærkere sammen, end alene. Og jeg ved, at bygger man mure, så ender man til sidst med også at spærre sig selv inde.

Trods de mange terrorangreb og selvom terrortruslen mod Danmark øges, hver gang en muslimsk migrant får opholdstilladelse her i landet, så insisterer Lars Løkke altså på “åbenhed”. Åbenhed er blot et kodeord for åbne grænser.
Samtidig fortæller udenrigsminister Anders Samuelsen vidt og bredt, at regeringen vil sætte hårdt mod hårdt i kampen mod terror.

Det flyver rundt med absurde udtalelser fra den såkaldt borgerlige regering.

I øvrigt er der stort set ingen, der ønsker at spærre Danmark inde, sådan som Lars Løkke påstår. 64 procent af vælgerne vil begrænse den muslimske indvandring. Men det gælder altså kun muslimer. Langt de fleste danskere har intet imod, at personer fra f.eks. USA, Tyskland, Kina og Thailand bosætter sig i Danmark.

9 thoughts on “Løkke om terrortruslen: Jeg insisterer på åbne grænser

 1. Erik Graversen 5. juni 2017 / 23:18

  ” jeg insisterer på at vælge den anden”, siger Angela Merkel, at Larslykke mener!
  Bum!
  At lukke af for indvandringen er IKKE at spærre sig selv inde for omverden! Det ville klæde statsministeren at forholde sig til virkeligheden!

  Liked by 1 person

 2. Claus Pedersen 6. juni 2017 / 05:17

  Du har helt ret, der er ikke ret mange dansker som ser immigration fra kina, vietnam, frankrig eller fra sydamerika som et problem.
  Det er ikke dem som skaber problemerne i Danmark, det er ikke dem som myrder, voldtager, nægter at følge danske lov.
  Det gør derimod muslimerne. Men det er jo problemet med indvandrerdebatten, at venstrefløjen jo altid påstår at fordi man nægter indrejse fra muslimer, som vi VED efter 40 mislykkes forsøg ikke evner at integrere ind i det danske samfund, så betyder det at danmark kun skal være for Danskerne.

  Hvad INGEN fortæller er at Danmark ER et multietnisk land, og det fungere ganske godt, det er kun muslimerne som IKKE vil være med i denne multietniske eller multi kulturelle land. Ingen fortæller at historien viser os at hver gang islam får fodfæste i et land, ja så ender det land ALTID med at blive en mono etnisk og monokulturelt land, for alle andre nationaliteter bliver enten drevet væk af vold og terror eller også foregår de.

  Det er IKKE den danske kultur som har et problem med at være multi etnisk eller multi kulturelt, det er og bliver Islam.

  Men hvad Lars Løkke også glemmer at fortælle i hans lille tale er at det er kun idioter som ikke bygger minimum en dør i en mur så man kan komme ud eller ind, men så ved vi jo i hvilken kategori han befinder sig.

  Japan nægter at tage i mod muslimer, og det land fungere ganske fint, har ingen problemer med at folk kalder dem racister eller nazister, selv om de rent faktisk samarbejde med nazisterne. Der er mange lande som ikke tager imod muslimer og det er alle lande med en stærk kultur og en stærk samhørighed.

  Liked by 1 person

 3. Knud Madsen 6. juni 2017 / 06:31

  Det er jo ganske utroligt, hvis man skal tage fjolsets ord for pålydende, at det ikke kan sive ind i knolden på ham, at det KUN er muhamedanere, der er problemet.
  Det er i den grad urimeligt at skære alle indvandrere over een kam, og slå alle i hartkorn med muhamedanere. Det er jo direkte racistisk på den grimme måde.

  Like

  • Claus Pedersen 6. juni 2017 / 07:33

   Knud, ja det er nemlig racisme på den rigtige grimme måde.

   Like

 4. Finn Lerbæk Pedersen 6. juni 2017 / 12:51

  Det ER åbenbart kun Venstre og regeringen, som IKKE fatter hvad der er ved at ske, med vores lille dejlige Danmark…!?

  Like

 5. infowarsdanmark 6. juni 2017 / 13:07

  Den store klovn er dumsken som accepterer denne fadølspølse som statsmedister. Manden er ikke bare uhyrligt ubegavet og en gigaklovn, men sikkert satanist, når alt kommer til alt.

  Like

 6. M.S. Carstens 6. juni 2017 / 20:47

  Jeg bliver mere og mere rasende, for hver dag der går:
  jeg ihærdigt prøvet på:

  http://puls.b.dk/moerke-kan-kun-fortraenges-med-lys/?_ga=2.188342444.588333915.1496353567-1334716819.1492372596

  at få dette igennem censuren:

  “Så prøver jeg lige igen, inden jeg sender den ud på de alternative medier:
  Hvis Jan E. Jørgensen læser med her (jeg tvivler), så beder jeg ham tage et lys og en bamse med ind i børneværelset og forklare sine børn, at når terroren rammer eller islam om føje år får ovehånd i vort land og de bestialsk må lade livet, så skal de bare tænde et lys og “lade livet gå videre, som om ingenting er hændt” !

  Det sq da realitetsforflygtigende tankegange, der enten er udsprunget af den dybt radigale venstrefløj eller andre højgradige ego-økonomisk-centrerede interesser, som må hade sine efterkommere, af et dybt, koldt og klamt hjerte!

  Jan E. Jørgensen;
  gør det hjemme hos dig selv, men skån venligst vore elskede børn og børnebørn fra en fremtid med islam blandt os, som rigtig mange har råbt advarsler nok imod, siden Glistrups tid, og gør de´t, som du er betalt for:
  at beskytte og varetage DANSKERNES ve og vel og ikke rende rundt med stearinlys som politisk virkemiddel i en oplyst tid anno 2017 ! ”

  og mens jeg gennem et par dage har forsøgt, så kommer Lars Lykke Rasmussen, med sine vanvittige udtalelser til folket, pøblen; os: om at være så og så åbne, stå sammen mig her og der (dog ikke bag hans politibeskyttede facader mellem sig og virkeligheden), alt mens jeg sidder og fatter hans og de andre (EU?)ego-økonomisk-centrerede taburetklæbere på Borgens virkelig omgang med folket (som de jo egentlig ellers var ansat til at tjene og beskytte):

  “Stå sammen, tænd lys og læg blomster, lad Jer ikke forstyrre, gå på gade og stræde som I plejer og til koncerter, alt imens vi spiller Russisk Roulette med Jer, mod næste angreb i spillet, hvor Islammet er vor vej til fede poster, mens I agerer godbidder på må og få, hvor terroren tilfældig rammer.”

  Lars Lykke Rasmussen, med alle under sig, spiller Russisk Roulette med folket som gidsler!

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s