Pernille Vermund: DF har svigtet enormt

1702_pernille_vermund

På Folkemødet var Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, i debat med Dansk Folkepartis gruppeformand, Peter Skaarup. Emnet var udlændingepolitik. Et udpluk af meningsudvekslingen kan læses her.

Pernille Vermund var især optaget af de dage i september 2015, da det historisk høje antal migranter blev synliggjort med hundredvis af vandrende mennesker på de danske motorveje. Hun mener, at DF med sine 37 mandater var alt for passive over for regeringen. Vermund sagde bl.a:

Når man sidder med 37 mandater i Folketinget og lader det ske, som det skete i september 2015, og lukker øjnene for, at man har ændret Danmark for evigt, er det et enormt svigt. Jeg kan ikke forstå, at det ikke er så vigtigt, at man er klar til at vælte en siddende regering.

Hele den lange debat kan ses her.

8 thoughts on “Pernille Vermund: DF har svigtet enormt

 1. Allan Brandtlund 16. juni 2017 / 09:02

  DF. jeg vil ikke sige at de har svigtet, men de har skuffet alle deres vælgere, de havde magten, og gjorde ikke en skid, de forærede al magt til lille løkke, og hans slæng, de bliver valgets store tabere næste gang, heldigvis, hvad skal man bruge dem til, de holder jo ikke ord,,jeg er på nippet til at give nyrup ret, at stuerene bliver de aldrig…..det er fakta….

  Like

 2. Christian 16. juni 2017 / 14:14

  Jo, de har svigtet. De burde have stået fast på konventions-frasigelser for 5-6 år siden, og væltet Løkke hvis han ikke makkede ret. Nu må NB og DS gøre arbejdet for dem. Tumper..

  Like

 3. M.S. Carstens 16. juni 2017 / 14:33

  Også jeg er dybt skuffet over DF’s svigt af vælgerne. Min næste stemme vil gå til Dansk Samling, alternativt til NB.
  DF er taburetklæbere som alle andre på Borgen og i stedet for konsekvent at gennemføre hvad de fik stemmer på, så kommer der nu kun sporadiske lapperier, der i alt øger problemerne måned for måned, frem for at stoppe dem.

  Like

 4. gunnar petersen 16. juni 2017 / 16:54

  Ja alt det lort D F ja altså Lille Tulle for han har desværre hele Magten og risikerer at få ødelagt hele da han har jo givet Lille Lars hele magten og nu skider de ham bare et stykke og selvfølgelig griner af hans dumhed , Manden lider jo af Magtbegær og når at få ødelagt hele Partiet , nu skal de Røde i gang med at Sylte ham og han ryger også på den Limpind , jeg ville da se at det Parti skal rodes ind i bla Alternativet ja hold jer til Hovedet .

  Like

 5. Maj-Britt Krittenstein 16. juni 2017 / 17:26

  Ville det være bedre med Mette Frederiksen ved roret på den synkende skude..end Løkke? Tværtimod, men Løkke er langt fra optimalt..NB vil jo heller ikke hjemsende de tilrejsende, så hvad skal vi med det parti??

  Like

   • M.S. Carstens 16. juni 2017 / 21:23

    Ja, det vil de, men vil de også sætte deres taburetter på spil for det?

    Deri har jeg mere tiltro til Dansk Samling.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s