Rød blok og medierne kæmper for at bevare muslimsk pædofili

2a641d3

Dækningen af Støjberg-sagen er fuldstændig absurd.
Lad os først slå det vigtigste fast: I dag er muslimsk pædofili lovligt i Danmark – under visse omstændigheder. Det har jeg tidligere skrevet om her.

Udlændingeminister Inger Støjberg stoppede en kort overgang muligheden for, at muslimske barnebrude kunne bo sammen med deres ægtemand på danske asylcentre. Men hun droppede forbuddet, da det blev slået fast, at det var i strid med konventionerne.

Medierne og rød blok har nu kastet sig frådende over Støjberg.
Ministerjagten skyldes ikke, at Støjberg har bøjet sig for konventionerne og ladet den muslimske pædofili fortsætte. Nej, jagten skyldes, at udlændingeministeren kortvarigt stoppede pædofilien.

Rød blok og medierne kæmper derfor de facto for at bevare muslimsk pædofili.

Der er ingen helte i denne sag. Inger Støjberg har tidligere fortalt, hvor glad hun er for konventionerne. Det er de selvsamme konventioner, som har gjort muslimsk pædofili lovligt i Danmark.

Mediedækningen har slet ikke berørt det mest centrale: Skal barnebrude og muslimsk pædofili fortsat være tilladt?
Medierne er imidlertid så ekstremt vilde med konventionerne, at de ikke er til diskussion. Og dermed er muslimsk pædofili heller ikke til diskussion.

Fuldstændig absurd.

Reklamer

5 thoughts on “Rød blok og medierne kæmper for at bevare muslimsk pædofili

 1. R.Andersen 24. juni 2017 / 16:45

  Udvis alle barnebrude for altid samt familie og deres pædofile muslimske mænd som DK ikke vil have. Her er det grundloven der bestemmer og ikke koranen. Brænd koranen på bålet eller brug koranen som lokumspapir.

  Like

 2. M.S. Carstens 25. juni 2017 / 14:14

  Venstrefløjen har travlt med at please alt hvad der kan krybe og gå, af muslimsk oprindelse, for kun gennem udøvere af denne ækle ideologi (som ikke bare ligger på højde med Nazismen, men langt overgår denne i menneskelig anstændighed), kan de få stemmer nok, til at få deres våde drømme opfyldt.
  Men IQen på venstrefløjen må harmonere meget godt med deres handlinger, idet de jo endnu ikke har fået ind på lystavlen, at selv de´, i deres gloriepudsende selvophøjethed, er simple vantro i ideologiens ufravigelige grusomhed.
  Det er rædsomt at være vidne til, at konventioner og andet utøj skal bane vej for, at nedbryde vor vigtigste beskyttelse af børn og ikke myndige unge.
  Nå ja, tillige med alt det andet middelalderlige afskum fra Islam, som venstrefløjen (INKL. meget store dele af VKLA) lader flyde over vore grænser og breder sig som steppebrand midt blandt os.

  Liked by 1 person

 3. Knud Madsen 26. juni 2017 / 08:01

  Billedet udtrykker alt det hæsligste man kan forestille sig. En vild har raget et krigsbytte til sig, som han med grin på fjæset glæder sig til at mishandle. Stakkels pigebarn, der er overladt til en ond muhamedaner.

  Like

 4. jørgen mejrup 29. juni 2017 / 19:55

  ·

  ..

  Støjbergs
  dilemma

  Af Jørgen Mejrup

  Seksuelt misbrug af børn, pædofili og incest er særdeles alvorlige forbrydelser set med danske øjne.
  Tilskynder man til den slags eller undlader man at gribe ind, er det også strafbart efter dansk lov. Det straffes hårdt og kontant.
  Og sådan må det være i et oplyst retssamfund som Danmark.
  Dansk lovgivning er ikke lavet for sjov, men for at stoppe grov personfarlig kriminalitet – meget gerne i opløbet.
  Det er for mig derfor helt uforståelig at de røde i Folketinget, ansporet af de Radikale, har indledt en klapjagt på Inger Støjberg.
  Uanset om Inger har handlet bevidst eller uagtsomt, da der blev fiflet med Menneskerettighederne i ministerierne, så bør det forhold, at Menneskerettighederne b l e v tilsidesat i forbindelse med sagen om børnebrudene, veje mindre tungt, ind hvis nogle af dansk straffelovs alvorligste forbrydelser får lov til at slippe upåagtet hen – også selv om flygtningene kommer fra lande, hvor den slags er tilladt. Forstå det, hvem der kan.
  De folk, der kommer her til landet fra primitive kulturer, skal da ikke have lov til at trække velovervejet dansk lovgivning ned. Det er fint nok med Menneskerettighederne, men de skal stå i et rimeligt forhold til den virkelighed de fremmede møder i de oplyste vestlige lande, hvor der søges asyl.
  Og hvorfor i alverden blev ikke Menneskerettighederne tilpasset eksisterende dansk lov, da Danmark en gang i fortiden tilsluttede sig disse rettigheder?
  Udviklingen er i dag løbet fra menneskerettighederne, som vi kender dem. Danmark og de øvrige vestlige lande må derfor opsige aftalerne i deres nuværende form og ændre dem, så de mestrer de mange nye udfordringer i verden.
  Den personhetz, der er rejst mod integrationsministeren, er helt ude af proportion i forhold tll den brøde, der måske er begået.
  Foreligger der en lovovertrædelse fra ministeren, bør den kunne henføres under bestemmelserne om lovlig nødværge, der, som bekendt, medfører straffrihed.
  Inger Støjberg har vist sig som et rigtigt “mandfolk,” ved at trodse Borgens hykleriske politiske korrekthed, der er til skade for landet.
  Som bekendt “er sandheden ilde hørt,” Der er mig komplet uforståeligt, at de politikere, der nu jager Inger, kan sidde i folketinget som ansvarlige og samtidig tillade udefrakommende kulturer bombe dansk lovgivning tilbage til stenalderstadiet!
  Disse politikere fortjener ikke danskernes tillid.

  Like

 5. Marianne 1. oktober 2017 / 01:37

  Vi skal ikke ha fremmede pædofili i Danmark det er forbudt at gøre imod børn Hvad tænker vores regeringen på…. I Danmark. ..Dette skal ikke tillades nej… Vores land Danmark bliver et beskidt land… Danmark er IKKE et muslimsk land.. Til dette svineri. .

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s