LA vil forhindre burkaforbud

burqa

Dansk Folkeparti har længe forsøgt at få vedtaget et forbud mod burkaer. Både Venstre og Konservative synes nu at være indstillede på at stemme ja til forslaget.

Men Liberal Alliance er modstander af et burkaforbud. Det skriver Berlingske. Partiet er en del af regeringen og kan dermed forhindre, at forbuddet bliver en realitet. LA’s udlændingeordfører, Laura Lindahl, uddyber på Facebook:

Hvis man tror, at de mænd der i dag tvinger hustruen til at bære burka, pludselig vil springe ud som moderne liberale mænd og sætte kvinden fri, hvis vi indfører et forbud, tager man fejl. Et forbud hjælper ikke de her kvinder. Liberal Alliance er imod at indføre forbud, men vi er helt klar til at tage kampen op med social kontrol og undertrykkelse. For det skal bekæmpes!

LA’s udlændingeordfører lyder som en tro kopi af Sofie Carsten Nielsen fra De Radikale. Carsten Nielsen udtaler følgende om et burkaforbud:

Jeg går ikke ind for at forbyde nogle former for beklædning. Jeg synes en burka, hvor man slet ikke kan se, hvem man taler med, i sit udtryk signalerer undertrykkelse, men jeg tror ikke på at et forbud løser noget som helst. Tværtimod. Til gengæld bør vi sætte endnu stærkere ind mod social kontrol og undertrykkelse. Alle der har brug for en hjælpende hånd til at komme ud af det skal have det og skal vide hvordan de får varig hjælp til at komme ud og væk. Det skal vi tage ansvar for.

LA er dermed endnu en gang gået sammen med De Radikale for at forhindre stramninger af udlændingepolitikken.

Da LA forhandlede om at gå i regering, spurgte de Marianne Jelved til råds. Partiet følger måske også Jelveds råd på udlændingeområdet?

One thought on “LA vil forhindre burkaforbud

  1. M.S. Carstens 14. juli 2017 / 20:33

    Ja, LA er en mandlig udgave af venstrefløjen/radigale, men med et stort ego, om at tjene på iSlammet gennem ugennemsigtig løndumping, nedsat velfærd til dansk forsikrede borgere og fed egenfortjeneste.

    De pleaser iSlammet lige så meget, som dem der scorer kassen på at pudse glorierne på humatisme.

    Jeg er desværre bange for, at NB ikke er stort bedre, så mit håb forbliver ved Dansk Samling.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s