NB-profil om kriminelle udlændinge: Politikerne tager røven på os

lbj

Lars Boje Mathiesen er folketingskandidat for Nye Borgerlige. Han skriver:

Kære Alle,

Politikerne tager røven på os. Længere er den ikke.

Igennem lang tid har vi hørt på diverse partier på Christiansborg, der profilerer sig selv på at kriminelle udlændinge skal udvises. Især de borgerlige partier som DF, LA og Konservative fører sig frem på dette argument.

Problemet er blot at de ikke gør noget. Seneste helt friske eksempel på ligegyldigheden fra de ansvarlige politikere er en ung gut fra Gambia.
(Link)

Han har allerede 2 tidligere domme for bl.a. vold, røveri og våbenbesiddelse. Nu bliver han så nuppet med en kniv i nattelivet igen. Og hvad sker der…?

Der lægges op til endnu en betinget udvisning!

Selvfølgelig er DF straks fremme og fordømme dette, men deres automatik reaktioner lyder stadig mere hult, for der er absolut ingen handling bag. Hvor er kravet til den nuværende regering, hvor 2 ud af de 3 partier i regeringen, gerne selv går i medierne og kræver kriminelle udvist?

Nej, der sker ingenting. Hverken den borgerlige regering eller DF er villige til at gøre det nødvendige. Regeringen tør ikke af frygt for hvad Merkel og vennerne i EU siger. DF tør ikke, fordi det jo vil betyde at tage ansvar, og at de så selvfølgelig måtte stemme ja til noget andet, fx. skattelettelser.

Så er det lettere bare at sidde på hænderne og klandre hinanden for at der ikke sker noget. Alt imens så får kriminelle udlændinge lov til at fortsætte deres hærgen i det danske samfund.

Hvad sker der næste gang, hvor denne unge mand rent faktisk bruger sin kniv og stikker en person ned, hvem tager ansvaret for det?

– Det eneste rigtige er selvfølgelig at udvise kriminelle udlændinge konsekvent og første gang. Det er faktisk kernesund borgerlig politik.

5 thoughts on “NB-profil om kriminelle udlændinge: Politikerne tager røven på os

 1. Ejvind Hviid Kristiansen 25. juli 2017 / 06:44

  Lars Boje har fuldstændig ret, de er alt for blødsødne overfor de kriminelle kulturberigere, hvorimod en etnisk dansker, der får en betinget dom, så starter taxametret omgående.
  Det er tiden at der sker noget, den leflen overfor indvandrere, som Lars Løkke lægger for dagen, godt nok dikteret af Frau Merkel, da han jo er bange for at støde hende, bør lægges på hylden, men der sker nok ikke noget før vi får en ansvarlig regering, kan du da ikke snart udskrive det valg Lars, du kan vel nok selv se at du er upopulær, dummere er du vel ikke.

  Like

 2. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 25. juli 2017 / 07:50

  Der er intet nyt i at der blot snakkes, snakkes og snakkes. Den nødvendige handling udebliver. Landet styres af de skabsradikale/de politisk korrekte, der jo har magten i folketingets forskellige partier.
  Den tidligere statsminister Poul Schlüter (C) berorligede fx befolkningen med at bagatellisere problemets konsekvens med den nye udlændingelov (fra juni 1983) og hævdede frejdigt, at 1:500 hverken kunne true den danske kultur, eller for den sags skyld give problemer af anden karakter for samfundet al den stund “de ikke vestlige indvandrere” jo kun udgjorde 0,2 pct. af befolkningen. (Kilde: Bogen – Et land i forvandling)
  Denne naive holdning blev bl.a. støttet af Uffe Ellemann-Jensen (V) og Niels Helweg Petersen (B).
  33-34 år efter er tallet nu blevet godt 😡😡40 gange større og problemerne er blevet endnu større! Jo, tak – som bekendt giver kortsigtede løsninger langsigtede problemer, hvilket dette blot er endnu et trist eksempel på.
  Så overskriften for Lars Boje Mathiesens indlæg skulle nok have været….”politikerne har taget røven på os og de fortsætter med det”…. De skabsradikale/de politisk korrekte er ødelæggende for Danmark. Det var de i 1984 og det er de i dag. Mærkeligt, at de fortsat kan tiltrække stemmer. 😡😡

  Like

 3. M.S. Carstens 26. juli 2017 / 15:24

  Ja; “….”politikerne har taget røven på os og de fortsætter med det”…. ”

  Derfor vil jeg gerne vide, om Lars Boje Mathiesen, folketingskandidat for Nye Borgerlige, er bekendt med følgende, inden der falder stemmer herfra:

  https://siaddk.wordpress.com/baggrundsviden/den-klokkerene-aftale/

  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Deklarationen-Euromediterranien-Hemmelige-Aftaler-Version-2009.php

  Hvis ja, hvad er så strategien for at få Danmark ud af dette?
  Og hvad med udlændingeloven 1983?

  Vil NB, når de kommer på Tinge, vove de´t, som DF, med taburetklister på bagen, i alle årene her har lusket uden om tillige med de nationalskadelige konventioner?

  Like

 4. M.S. Carstens 1. august 2017 / 21:51

  Ps.
  der kommer for tiden flere nye partier til og jeg mener, at det er vigtigt, at vi afkræve dem svar.
  Derfor vil jeg også tilføje følgende:
  “Udover Grundlovens § 67 og § 78 stk. 2, har vi yderligere sanktionsmuligheder i Straffeloven §111: “Den, som foretager en handling, der sigter til ved udenlandsk bistand, ved magtanvendelse eller trussel derom at forandre statsforfatningen eller sætte den ud af kraft, straffes med fængsel indtil på livstid.”
  som jeg blev bekendt med i dag.

  Like

 5. M.S. Carstens 5. august 2017 / 15:12

  Og så skal vi lige have stadsfæstelsen af Dubling-konventionen med:
  Skal den omgående sættes i værk ved Danmarks grænser og vil den få tilbagevirkende kraft inde i landet?

  Ps. nu stillede jeg spørgsmålene her til Lars Boje NB, men det bliver fremover mine spørgsmål til alle nye partier, der bejler til min stemme.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s