Nej, de er ikke bare galninge – De er muslimske voldsforbrydere

ltf

To tilfældige unge mænd er ramt af skud på åben gade i København.
Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) siger i et interview med TV 2 Nyhederne, at det skyldes “fuldstændig vanvittige og bindegale galninge”. Derudover har han den frækhed at påstå, at regeringens bandepakke virker glimrende.

Bandepakken blev præsenteret i marts. Dengang kaldte Søren Pape den for “en jernnæve mod organiseret kriminalitet”. Nu da kuglerne flyver om ørerne på sagesløse borgere, er denne “jernnæve” afsløret som et fupnummer, der skulle lulle befolkningen i søvn og narre den til at tro, at politikerne havde styr på situationen.

Justitsministeren prøver at fremstille det som en slags force majeure: “Vi kan jo ikke forhindre, at enkelte galninge skyder tilfældigt omkring sig.”
Det er det budskab, han prøver at sælge til vælgerne.

Men der er ikke bare tale om et par tilfældige galninge. Der er tale om et hastigt voksende antal af muslimske voldsforbrydere.
Hver eneste dag bliver danskere udsat for vold og voldtægt begået af personer med oprindelse i muslimske lande. Antallet af voldsanmeldelser er steget voldsomt:

Diagram_-_2017-08-05_19.55.19

Mht. voldtægt er det endnu værre:

voldtægt

Og jo, personer med oprindelse i muslimske lande er i gennemsnit langt mere kriminelle end resten af befolkningen. Det gælder især for efterkommere:

hhh

Sikkerheden for danske borgere er blevet dramatisk forværret gennem de sidste par år. Det kan ikke bortforklares med enkelte galninge. Det skyldes, at der er kommet flere muslimske voldsforbrydere.

Men det skyldes også danske politikere, der hverken har modet eller viljen til at vedtage massive udvisninger af kriminelle udlændinge. Det ville jo kræve, at Danmark forlod EU og konventionerne.
Det går virkelig ikke. Så er det langt bedre, at danskerne i stigende grad udsættes for muslimsk vold.

2 thoughts on “Nej, de er ikke bare galninge – De er muslimske voldsforbrydere

 1. M.S. Carstens 5. august 2017 / 21:03

  Hvis vore politikkere ikke snart vågner op, til det ragnarok der er i gang og som vi i mange år har råbt vagt i gevær over for, så er problemerne på Nørrebro og i de andre iSlamiske / venstrestyrede ghettoområder i landet kun en idyllisk forsmag på fremtiden for vore børn og børnebørn!

  Som jeg efterlyste i bloggen her på ksdha:
  https://ksdha.wordpress.com/2017/07/24/nb-profil-om-kriminelle-udlaendinge-politikerne-tager-roeven-paa-os/

  så er det godt nok på tide, at vi rejser os og fordre, at vore politikkere handler ud fra DANSKERNES ve og vel og ikke ud fra devisen “4år og fuld pension/fed forarbejde til internationale topjobs!

  Jeg skrev tidligere i dag en kommentar på Berlingske:

  http://frihedssocialisterne.blogs.berlingske.dk/2017/08/05/noerrebro-bandernes-safespace/?_ga=2.247586959.980458650.1501160827-1334716819.1492372596

  hvor jeg nøje redegjorde for mine kommentarer til ovennævnte her på sitet, men skønt jeg sendte det hele tre gange, blev det ikke at læse!
  Sikkert censureret pga. et af de to første link jeg henviser til, da samtlige MSM er underlagt den EUske pålagte selvcensur :-((

  Jeg fik ikke min dybt gående kommentar igennem, men i stedet bragte Berlingske min følgende kommentar:
  “Af M.S. Carstens – 5. august 2017 16:17
  Mehmet Sami Gür – 5. august 2017 15:58
  Jeg har faktisk lige skrevet en klar kommentar, med klare henvisninger, men det var vist for sagligt til offentliggørelse.
  Man kan dog følge mine kommentarer på:
  https://ksdha.wordpress.com/2017/07/24/nb-profil-om-kriminelle-udlaendinge-politikerne-tager-roeven-paa-os/
  for at se, at vi skal stille klare spørgsmål og krav til dem vi stemmer på.
  Ellers kan jeg kun sige, man ligger som man har stemt og udviklingen på Nørrebro, er kun starten på det, som mange af os har advaret mod i rigtig mange pr.”
  (skulle have stået år)

  Ja, og tilbage til temaet her:
  Nej, de er ikke bare galninge, der igen, igen overrasker vore øverste politikkere;
  de er den stride trop, af muslimske forarbejderne til, at Danmark går under i iSlammet, mens både politikkere, MSM-ansatte, DI/DA, EUsser, m.f. plus NGOérne børster støvet af sig, scorer kassen og vinker overbærende til os, som står tilbage, med det lort de har levet fedt af :-(((

  IKKE e´n eneste gang, har jeg i MSM hørt eller læst danske polikkeres kommentar til stadsfæstelsen af Dubling-konventionen, der i bund og grund bør foranledige total stop ved grænsen for asyl og tillige med dybtgående tilbagevirkende kraft, for alle dem som allerede er kommet ind i landet på falske forudsætninger.

  Jeg må vist hellere tie for en stund, for jeg er aldeles rasende, over politikkernes (fra HELE spektret af FT) misligholdelse af deres mandat for folket og for Grundlovens klare regler.

  Men jeg viger ikke, for mine børn og børnebørn skal ikke kunne sige om mig:
  “hvorfor tillod I vore bødler al den magt her i Danmark?”

  Like

 2. Per Duran Højlind Haaeman 7. august 2017 / 08:14

  Du har fuldstændig ret,godt skrevet.Men Danskerne er en gang kylling suppe,som har kogt i flere dage for der er hverken saft Elle kraft i Danskerne,og de har ryg rad som en våd selleri 😢😢😢😢🤔🤔🤔😡😡😡😡

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s