Hold nu kæft med det klynkeri efter hvert terrorangreb! Start omfattende udvisninger af muslimer

h_53710710-e1502987715439

Det er det samme efter hvert terrorangreb: Medierne misinformerer, og politikerne klynker.

For mig er den fuldstændig ligegyldige og nærmest uendelige ordstrøm det værste ved et terrorangreb. Det er selvfølgelig ikke rart med de mange dræbte og sårede, men sådan er krig. Det bør ikke chokere nogen, at det medfører mange dræbte og sårede. Og jo, vi er i krig med islam og dermed også med de millionvis af muslimer, der følger Koranen til punkt og prikke.

Derfor vil jeg sige til de danske politikere: Hold nu kæft med det klynkeri efter hvert muslimsk terrorangreb! Gå i stedet i gang med omfattende udvisninger af muslimer.

Sådan kan det gøres

Danmark skal udtræde af EU og de internationale konventioner. Derefter kan udvisningerne foretages på følgende grundlag:

 • Personer med oprindelse i muslimske lande udvises, hvis de er blevet dømt for kriminalitet. Det gælder alle former for kriminalitet.
 • Personer med oprindelse i muslimske lande udvises, hvis de har modtaget overførselsindkomst i mere end en tolvtedel af den tid, de har opholdt sig i Danmark (SU er undtaget). Et eksempel: En muslim i den arbejdsdygtige alder med 10 års ophold i Danmark må maksimalt have været på overførselsindkomst i sammenlagt 10 måneder.

Dette indføres med tilbagevirkende kraft. Det gælder også for muslimer, der har enten permanent opholdstilladelse eller dansk statsborgerskab. Har de overtrådt et af de to punkter, bliver opholdstilladelsen eller det danske statsborgerskab inddraget.
Er en udvist enlig forsørger, bliver barnet eller børnene også udvist. Dette gælder ligeledes, hvis begge forældre udvises.

Hvis den udvistes oprindelige hjemland ikke vil tage imod den udviste, så sendes vedkommende til en lejr i Nordafrika eller Tyrkiet. Jeg har i denne artikel beskrevet, hvordan disse lejre kan etableres.

Der skal være meget få undtagelser fra disse regler. Hvis f.eks. en person som Naser Khader havde overtrådt reglen om perioden på overførselsindkomst, så ville han blive undtaget fra udvisning, fordi han aktivt har kæmpet for demokrati og har bekæmpet fundamentalistiske muslimer.

Ubehageligt, men nødvendigt

Det bliver bestemt ikke behageligt at udføre disse omfattende udvisninger.  Udvisningerne kan medføre optøjer, der bliver svære at håndtere. De vil med sikkerhed vække stor vrede i visse dele af den danske befolkning.
Men det er et opgør, vi bliver nødt til tage for at redde vort land. Inden det bliver for sent.

7 thoughts on “Hold nu kæft med det klynkeri efter hvert terrorangreb! Start omfattende udvisninger af muslimer

 1. M.S. Carstens 18. august 2017 / 15:30

  Du har helt ret KSD og i sær er jeg glad for at se, at du også nævner tiltag med tilbagevirkende kraft.
  De fremmede tropper (af forskellig iSlamisk observation) allerede er her i landet til hobe og grænserne fortsat står ubevogtede hen:
  7 eller 11 aldeles ubevogtede grænseovergange mod Tyskland og fri passage fra Sverige

  Politikkernes flosker har overskredet sidste salgsdag
  Lars Løkke Rasmussen siger:
  “Angrebet fylder mig med sorg. Det er fortvivlende og meningsløst. Men sammen skal vi bekæmpe mørket – lyset vil vinde.”
  Hvis det er lyset der skal vinde, så er det da godt nok på allerhøjeste tid, at vores Statsminister får skruet en pære i den indvendig og tilslutte den en kontakt, så der endelig kan gå et lys op for ham FOR FOLKETS vel og ikke for sit eget.

  Og alle de andre politikkere følger trop med deres “stå sammen”, fakler og blomster, men INTET sker, iSlammet flyder stadig nærmest frit ind over vore grænser og ingen aner hvilke/hvor mange fremmede der opholder sig i vort land og hvorfor.

  Politikkernes flosker har længst overskredet sidste salgsdato og ikke så meget som e´t nuværende folketingsparti er værdig til genvalg.
  Der skal nye folk på tinge, hvis noget skal ændres.
  Min støtte går til http://dksamling.dk/
  men det er hamrende vigtigt, at vi råber højt NU og hele tiden, og får de siddende politikkere gjort klart, at de driver landsforræderi og at det er deres forbandede pligt, at lede og regere landet efter Danmarks Grundlovs regler og IKKE efter alt muligt andet.

  Ps. min kommentar her, indeholder uddrag af kommentarer jeg d.d. har givet på http://www.altinget.dk/

  Like

 2. Rolf Lunde 18. august 2017 / 20:58

  Spanjolene leter etter gjerningsmennene: Men de trenger ikke lete lenge for de finnes i enhvær muslim som fritt vandrer rundt i storbyen klar til å hevde Alla sitt vrede mot enhver som ikke følger deres religion. Spanjolene og resten av europeerne er ikke kommet lenger i sitt forsvar av verdensdelen enn til sine krokodilletårer! Det ser ut til at myndighetene i Europa har gitt opp i fellesskap og da gjenstår bare en mulighet: Den vanlige mann og kvinne må ta i bruk sine pistoler og kniver og forsvare Europa mot sine inntrengere som politi og forsvar ikke har fått politikernes fullmakt til å nedkjempe..

  Like

 3. John 19. august 2017 / 09:25

  Jeg tror ikke der kan gøres noget ved det. Vi må bar acceptere landet er tabt. Den ny generation af vikinger har tabt deres nosser og er blevet feminiseret af en matriarkat samfund. Kvinderne er blevet feminister og fascineret af den mellemøstlig kultur.

  Like

  • Carsten 19. august 2017 / 15:16

   John det håber jeg ikke : – ( men det er en rimelig ss for at Danmark er tabt.

   Stem på nye borgerlige eller borgerkrig som du ikke tror på og det tvivler jeg også på.

   Forklar !

   Like

 4. M.S. Carstens 19. august 2017 / 17:03

  @ John 19. august 2017 kl. 09:25
  Venligst undlad generaliseringer. Vi er faktisk en del kvinder, der intens kæmper imod såvel venstrefløjen, de radigale og hele slæbet af skabsradikale i Folketinget.
  Lige som vi intens kæmper mod iSlamiseringen og alle dens vederstyggeligheder.

  Mvh
  Fru Carstens

  Like

 5. John 22. august 2017 / 20:54

  Tak for dine kommentar. De giver en lysglimt i horisonten

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s