For en uge siden sagde DF ja til Papes autocamper – Nu vender partiet på en tallerken

1525160_600_980_0_21_1000_625_2

For lidt over en uge siden – den 9. august – indgik Dansk Folkeparti sammen med regeringen og Socialdemokratiet en aftale om at indsætte en mobil politistation på Nørrebro. Inden aftalen blev indgået, advarede politiet om, at tiltaget ikke ville have nogen effekt. I folkemunde fik politistationen hurtigt tilnavnet “Papes autocamper”.

I dagens udgave af Jyllands-Posten kritiserer politiet i skarpe vendinger den mobile politistation som spild af ressourcer. Det får straks DF til at kalde Papes autocamper for et naivt tiltag.

DF kalder altså den aftale, som man indgik for en uge siden, for naiv.

Enten har DF sovet i timen, da de indgik aftalen, eller også vender partiet på en tallerken i et forsøg på at indkassere nogle stemmer.
Uanset hvilken af de to muligheder, der er den rigtige, så opfører DF sig useriøst.

Den muslimske bandekrig er en stor trussel mod danskernes sikkerhed, men DF ser ikke ud til at tage den alvorligt. Den indstilling har resten af Folketinget desværre også.

2 thoughts on “For en uge siden sagde DF ja til Papes autocamper – Nu vender partiet på en tallerken

 1. Kjeld Hesselmann 20. august 2017 / 15:51

  Det er jo hverken mobile det ene eller andet, der er brug for. Dét, der er brug for, er et tiltag, der ikke er til at tage fejl af: Stop for al muslimsk indtag, som det første, og dernæst udvisning af alle pågrebne muslimske kriminelle samt deres familier. — Dét kan der aldrig nogensinde blive flertal for, vil man sige. O.k., så tag, hvad der kommer, og stop klynkeriet.

  Like

 2. M.S. Carstens 20. august 2017 / 16:52

  Værktøjerne ligger lige for,
  men jeg har til nu ikke hørt e´n eneste fra FT/nye partier nævne den åbenlyse mulighed, at bruge en (meget sjældent forekommen) positiv konvention fra EU:
  Dubling-konventionen, som en EU-ret netop har stadsfæstet.
  Den bør omgående efterkommes og hurtigst mulig, gennem nødvendige beslutninger indføres med tilbagevirkende kraft:
  Alle (undtagen kvoteflygtninge) der har fået opholdstilladelse/dansk statsborgerskab under påberåbelse af asyl i Danmark kan helt legitimt udvises, da EU-domstol har stadsfæstet Dobling-konventionen. Det fordrer “kun” at det vedtages med tilbagevirkende kraft. De er stort set alle kommet via Tyskland og kan derfor sendes tilbage dertil.
  Ligeså dem, som Sverige da måtte returnere til Danmark.

  Ja, værktøjerne ligger lige for, vi behøver end ikke forbryde os mod konventionerne eller vente på at vi får os vristet fri af EU.
  Hvad venter man på?

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s