Pernille Vermund: Medierne går islams ærinde

15396721-pernille-vermund

Det franske satireblad Charlie Hebdo har publiceret en forside med en tegning om islam ifm. sidste uges terrorangreb i Barcelona:

ch

De danske medier kalder tegningen for “farlig”, og mange af medierne vil ikke vise forsiden, selvom de omtaler den i detaljer.
Det kommenterer Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, således:

Mainstream-medierne går islams ærinde, når de omtaler denne forside fra Charlie Hebdo som ‘farlig’ uden at vise den.

For selvfølgelig er en tegning ikke farlig. Farlige er til gengæld de mennesker, der med magt, dumhed eller misforstået hensyn lader islam få indflydelse på vores samfund.

Islam skal IKKE have indflydelse på vores samfund.

Den islamiske kultur er bundet til fortidens uvidenhed og hadefulde holdning til anderledes tænkende. Jo mere islam fylder i et samfund, jo mindre plads bliver der til rationalitet, demokrati, frihed og fred.

Det burde være overflødigt at skrive, at ikke alle muslimer er terrorister. Men det er yderst væsentligt at skrive, at den islamiske terror har alt at gøre med islam.

Medierne bør mande sig op i dækningen af den stigende islamisering af Vesten og forsvare vores ytringsfrihed, hvis de vil udfylde deres oplysende rolle i et frit land som Danmark!

4 thoughts on “Pernille Vermund: Medierne går islams ærinde

  1. Grete lund 25. august 2017 / 08:37

    Vil gerne vide, hvor I har det fra, at volden er steget??

    Like

  2. jette laustsen 26. august 2017 / 23:55

    At vore medier er stærkt “venstredrejede” er og har længe været sådan. Journalisterne mener det samme – radikale, enhedslistefolk, sådan cirka.De er jo også uddannede fra samme skole. Vi har DKA – de må leve af reklamer !! Eksperter kalder andre eksperter ind, ansætter venner, der også er på linie – en skrue uden ende : Mangfoldigheden er kvalt i den korrekte “enighed”. Ytringsfriheden har mundkurv på – hvem har ansvar og skyld ?? “Andre”, politikerne, politiet, lederne – hvor er de ansvarlige ledere ? Væk. Måske i EU ? Intet er min skyld eller mit ansvar – men forgængerens ! De mange islamfolk har “spioner”, sovende celler;spot dem – væk med muslimer i politi, militær, dommerstand. Hvorledes gøres det ? Om muligt, sammen. På tværs af partilogoer. Hvis vi ikke ønsker sharia i DK, så samarbejd, skyd ikke på forgængere, kollegaer, andre partier. MHT vort frie demokrati versus en islamisk lovideologi må der trædes sammen nu. Fra A – C – DF – V – LA, – SF, NB, … prøv da for pokker at blive enige om fælles fodslag : indvandrestop, grænser, udvisninger …det drejer sig om vort lands frihedsrettigheder. Ikke om at promovere sig selv partipolitisk !

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s