Bandekonflikten skyldes hovedsageligt muslimer – Medierne skriver: Knap hver tredje bandemedlem har udenlandsk pas

Bandefoto

Berlingske manipulerer voldsomt i denne artikel. Der står:

Når banderne i København løsner skud, er der en betydelig chance for, at manden med pistolen i hånden har et udenlandsk pas hjemme i skuffen.

Politiets Efterforskningsstøtte Database indeholder navne på knap 1.300 rockere- og bandemedlemmer. En ny opgørelse fra Nationalt Efterforskningscenter under Rigspolitiet viser, at de 432 pr. 1. august 2017 var registreret med tilknytning til bandemiljøet. Af dem har 130 udenlandsk statsborgerskab. (…)
Andelen af personer med udenlandsk pas er altså oppe på 30 procent.

Berlingske fremstiller det reelt således: “30 % har udenlandsk pas, så 70 % må have dansk pas. 70 % af bandemedlemmerne er dermed danskere.”

Men det interessante er jo ikke, hvilket statsborgerskab disse bandemedlemmer har. Det interessante er, hvilke lande de stammer fra.

Bandekonflikten i København skyldes et opgør mellem på den ene side Loyal to Familia (LTF) og på den anden side tre mindre grupperinger: Husum-gruppen, Copenhagen NordVest og en gruppe fra Mjølnerparken.

Disse grupper består hovedsageligt af personer med oprindelse i muslimske lande. Loyal to Familia har f.eks. et flertal af indvandrere. Lederen af LTF hedder Shuaib Khan og har oprindelse i Pakistan.

Medierne undlader konsekvent at oplyse om bandemedlemmernes etnicitet og oprindelsesland. Man ønsker, at befolkningen skal opfatte de fleste af gerningsmændene som danskere.
Medierne vil for alt i verden undgå en debat om de skadelige konsekvenser af årtiers muslimsk indvandring.

PS:
Mindst 190.000 muslimer har dansk statsborgerskab

4 thoughts on “Bandekonflikten skyldes hovedsageligt muslimer – Medierne skriver: Knap hver tredje bandemedlem har udenlandsk pas

 1. M.S. Carstens 27. august 2017 / 22:37

  Jeg ved ikke lige, hvor jeg skal poste denne, men nu vælger jeg det her, da jeg er træt, men do vil gøre opmærksom derpå:

  http://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE9820421/vesten-er-ikke-i-krig-med-terror-vesten-er-i-krig-med-islamisk-terror/
  Messerschmidt får læstelige verbale klø, hver gang han blogger på Berlingeren.
  Til nu har han ikke fået nogen kommenterer på hans debatindlæg på JP, skønt han fremkommer med ganske fornuftige tanker.

  Dette er ikke PR til DF, men ret skal ret være.

  Like

 2. Ivan Jensen 30. august 2017 / 16:19

  Luk omgående grænsen for ikke-vestlig indvandring(primært menap-indvandring). Og send kriminelle udlændinge ud af landet. Desuden skal grænsen være effektivt overvåget på alle tider af døgnet.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s