Finanslov: Regeringen vil bruge 4,5 mia. ekstra på ulandshjælp

57

Regeringen lægger op til at bruge 4,5 mia. kr. ekstra på ulandshjælpen og vil på næste års finanslov bruge i alt 12,6 milliarder kr. – det højeste beløb siden 2014.  Færre asylansøgere betyder, at regeringen næste år kan afsætte markant flere penge til ulandsbistand i den tredje verden. Det skriver Politiken.

Det er tåbeligt. Ulandshjælp virker nemlig ikke. Professor Christian Bjørnskov fra Aarhus Universitet har grundigt beskrevet, at ulandsbistanden generelt er uden positiv virkning.

FN har en målsætning om, at verdens rigeste lande skal give mindst 0,7 procent af BNI i ulandshjælp til fordel for fattige stater. Kun seks lande lever op til dette mål, og Danmark er et af dem.
Den såkaldt borgerlige regering vil fortsætte med at tækkes FN, selvom det koster de danske skatteydere 12,6 mia. hvert år. Og selvom ulandsbistanden ikke virker.

En dansk regering bør først og fremmest handle ud fra, hvad der er bedst for Danmark. Løkke-regeringen synes i stedet at tænke på, hvad der er bedst for EU, FN og konventionerne.

One thought on “Finanslov: Regeringen vil bruge 4,5 mia. ekstra på ulandshjælp

 1. M.S. Carstens 29. august 2017 / 23:16

  Hvor mange fertilitets-sterilisationer kan man mon få for beløbet?

  Hver en krone skulle være betinget af 1 barns-politik.
  Gerne fulgt op af personlig uddannelse/såsæd for både barn og voksne, men ved barn nr.2 event. nr. 3, så mister forældrene AL form for støtte.

  Derved ville selv de fattigste KOrandyrkere i Muslamistan se, at vestens rigdom og viden også er opnåelig, uden at krydse Middelhavet.
  Men det er deres valg;
  de må selv vælge mellem realiteterne og iSlammet !

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s