Mens danskerne lider under den tiltagende muslimske vold, snakker politikerne kun om skattelettelser

skat

Kuglerne flyver om ørerne på danske borgere pga. konflikten mellem muslimske bander. Volden er i det hele taget kraftigt stigende, hvilket i høj grad skyldes personer med oprindelse i muslimske lande.

Diagram_-_2017-08-30_19.46.47

Men politikerne snakker kun om, hvorvidt der skal bruges penge på skattelettelser eller det offentlige forbrug. I disse dage bliver der intet gjort for at forbedre danskernes sikkerhed, som ellers burde komme i første række.

Man kan sammenligne situationen med et ægtepar, der ejer et hus. Hvis det brænder i stuen, så vil det være tåbeligt af dem at sidde på første sal og diskutere, om det er køkkenet eller terrassen, der skal renoveres.

5 thoughts on “Mens danskerne lider under den tiltagende muslimske vold, snakker politikerne kun om skattelettelser

 1. M.S. Carstens 30. august 2017 / 21:54

  Man holder hånd over sine, som man ad bagvejen skal leve af bagefter, mens man stadig sidder fedt og godt, uden at have problemerne inde på livet.

  De er så forløgnede alle sammen, fra yderste venstre til “højre”(inkl. hele halen af neopotisme), at de alle burde forlade deres taburetter, i anstændighed for den danske befolkning, og søge deres indtægt dækket UDEN for de fede, selvforherligende, ikkeværdige titler, som de misbruger på det skammeligste.

  Like

 2. Jette Laustsen 30. august 2017 / 22:04

  Vi vil alle ha skattelettelser – men til hvem, hvor meget, hvor lidt, hvornår ? Måske kommer dette skatteområde meget belejligt for Regeringen. Vi går jo alle op i skat – vil gerne erhverve mest muligt, men betale mindst muligt !
  Så stort “slagsmål” om det – lige nu !
  Der er ellers en overhængende opgave, der bør løses nu. Den islamiske “syge” – terrortrusler og lovløshed. Den samlede knude spredes hurtigt. Alle bør vide det, men det må ikke være.
  Islamisk terror – et nærmest forbudt ord blandt politikere, Regering, medier – vi skal ikke piske stemninger op !
  Det grænseløse Europa,Danmark, lader portene stå åbne for fremmede folk med en ganske anden livsopfattelse, med mere eller mindre islamisk ekstremisme i bagagen
  Med de tiltagende problemer, muslimske indvandrere giver, de mange voldsepisoder af grov art, de autonome og muslimske banders lovbrud, chikane, militante adfærd, så er der brug for hurtig, politisk beslutsomhed, sund konsekvens.
  Det gælder først og fremmest om at værne vort lands folkestyre mod en muslimsk lov-ideologi, hvor sharia er et must. Og kristne,ateister, andre er vantro.
  Men EU, Regeringen tier eller stikker “pakker” ud. Deres storstilede projekt skulle jo nødigt vise sig at have været forfejlet . At akademiske tanketalenter og hovmod nu afsløres !
  Det kunne fornuftige folk have sagt sig selv, da illusionerne om den grænseløse, fredelige sameksistens listigt blev lovprist, både i EU og i Danmark.
  Nu viser det sig, at drømmerierne har ført ufred og terror med sig. Ikke blot i Nice, Orlando, Paris, Berlin, men vi har den muslimske vold, vrede, nedbrydende adfærd lige her – rundt om hjørnet, i København, i Gjellerup. Her og der lokalt. De “hvilende celler”.
  Fortvivlende at konstatere at midt i vor “havsnød”, ønsker vor rorgænger at rulle gardinerne ned, så vi ikke kan se ud – ikke se, hvor tæt vi er nær på at kæntre.

  Liked by 1 person

 3. jørgen mejrup 30. august 2017 / 23:44

  Plat med skat

  Af Jørgen Mejrup

  Lur mig om ikke de bebudede skattelettelser senere trylles om til stigninger, fordi man ikke har taget højde for, hvad det koster at få integreret indvandrere og flygtninge samt de øgede udgifter til mere politi til grænsekontrol og bekæmpelse af bandekriminaliteten.

  Regeringen er utroværdig, når den foregøgler befolkningen, at der er plads til skattelettelser samtidig med at Danmark invaderes af udlændinge, der både med rette, men sandelig også med urette i stigende grad bemægtiger sig adgang til danske velfærdsgoder.

  Regeringen og Folketinget svigter den danske befolkning, når den prøver at købe folkets tillid med skattelettelser i stedet for i tide at sætte en effektiv stopper for primitive fremmede folkeslags og “religioners” invasion af Danmark.

  Det er et forrædderi mod Danmarks befolkning, der bør straffes ved valget til Folketinget – jo før jo bedre.
  Sæt hele banden på porten og lad os i stedet få en regering og et Folketing, der varetager landets interesser.

  Skråt op med EU og alle deres mærkværdige forordninger og påbud, og skråt op med Menneskerettighedsaftalerne, når de freder de herboende udenlandske banditter på bekostning af ofrenes rettigheder til bare at være fredelige mennesker i et fredeligt samfund.

  Politikerne har ikke styr på en hujende fis. Derfor skal de skiftes ud…

  Liked by 1 person

 4. George Zeuthen 31. august 2017 / 08:28

  Jette Laustsen
  Er det ønsket om at være usolidarisk og smyge sig udenom at betale til fællesskabet, som du kalder skattelettelser?

  Like

  • jette laustsen 31. august 2017 / 11:47

   Mon ikke du misforstår, hvad jeg har skrevet . “Usolidarisk – fællesskabet”. ? Medens vi oplever stigninger i vold og terror – uden egentlig at ville se truslerne i øjnene, henleder Regeringen, politikerne nu opmærksomheden på ændrede skatteforhold.
   Lidt spøgefuldt skriver jeg, at vi jo alle gerne vil betale mindre i skat ! Såmænd blot det.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s