Politiet om rekordstort antal voldtægtsdomme: Intet peger på, at der bliver begået flere voldtægter

voldtægt
Der lyves for den danske befolkning. Og løgnene bliver mere og mere groteske.
I dag skriver Jyllands-Posten følgende:

Fra 2014 til 2016 er der sket en stigning i antallet af såvel anmeldelser, som sigtelser og domme for voldtægt. Det viser tal fra Rigsadvokaten.

I 2014 faldt der 49 domme for voldtægt af personer over 12 år. I 2015 og 2016 steg tallet til først 103 og så 139. I de første syv måneder af 2017 faldt der 99 domme for voldtægt. Samtidig har politiet intet, der peger på, at der bliver begået flere voldtægter end tidligere, og dermed ser det ud til, at færre gerningsmænd går fri af straf.

Lad os lige tage den igen:
Antallet af anmeldelser for voldtægt er steget. Antallet af domme for voldtægt er steget. Alligevel påstår politiet, at der ikke bliver begået flere voldtægter end tidligere.

Det er jo fuldstændig vanvittigt. Politiledelsen ignorerer samtlige statistikker. Analyser af kriminalitet har altid været baseret på antallet af anmeldelser og domme. Men det gælder åbenbart ikke, når udviklingen går den forkerte vej.

Har regeringen presset cheferne i politiet til at neddysse det stigende antal af anmeldelser og domme på voldtægtsområdet? Det ved vi selvfølgelig ikke noget om.
Vi ved til gengæld, at ikke-vestlige personer er langt mere tilbøjelige til at begå voldtægt end danskere. Det skriver Justitsministeriets Forskningskontor. Citat:

Der er en klar overrepræsentation af indvandrere fra ikke-vestlige lande, når man ser på statistikken over dømte voldtægtsforbrydere. 23 % af voldtægtsforbrydere er ikke-vestlige indvandrere til trods for, at de kun udgør 6 % af de 15-79-årige i Danmark.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s