LA vil forhindre åbenhed om mediechefernes lønninger

stor
Leif Mikkelsen (tv.) og kulturminister Mette Bock

Venstre, Konservative og Socialdemokratiet er enige om, at cheferne i mediebranchen skal lægge deres løn åbent frem for at få mediestøtte. Men Liberal Alliance er imod dette forslag og vil forsøge at forhindre det. Det siger partiets medieordfører, Leif Mikkelsen, til fagbladet Journalisten.

Kulturminister Mette Bock (LA) sidder for bordenden, når idéen skal forhandles ifm. et nyt medieforlig. Hun nægter at udtale sig til Journalisten om forslaget.

Men Mette Bock er nok enig med sit parti om at være modstander af åbenhed på dette område. Hun var i hvert fald ikke særlig åben, da journalisterne ville have en kommentar til den millionløn, hun fik som direktør i DR. Derudover fik hun to millioner i aftrædelse i DR, selvom hun selv sagde op.

Mette Bock nægtede i første omgang at kommentere DR-sagen over for Ekstra Bladet, der var først med historien. Senere kom hun med en bortforklaring, hvor hun ikke ville udtale sig om sin gyldne aftrædelsesordning.

Til gengæld vil jeg sige dette helt åbent: Jeg er træt af LA.

Reklamer

One thought on “LA vil forhindre åbenhed om mediechefernes lønninger

  1. Santor 12. september 2017 / 21:47

    Alle statsansattes lønninger skulle være åben info som danskerne kunne slå op i et centralt register. Det er trods alt os der er deres arbejdsgivere.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s