Løkke samarbejder med Londons muslimske borgmester: Vil bekæmpe Trump

Løkke, Khan
Lars Løkke Rasmussen (tv.) og Londons muslimske borgmester, Sadiq Khan.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) står nu i spidsen for et af de mest omfattende modtræk mod, at præsident Donald Trump har meldt USA ud af Paris-aftalerne. Det skriver Berlingske.
For at fortsætte samarbejdet mod klimaforandringer har statsministeren offentliggjort en plan, der forpligter lande og storbyer rundt om i verden til at overholde en række af de mål, der er lagt fast i Paris-aftalerne og i FN’s 17 verdensmål.

Lars Løkke udtaler til Berlingske:

Trump misser noget amerikansk lederskab. Det er jo også i USAs interesse. Den luft, vi indånder, kender ingen grænser, og de klimaforandringer, vi oplever, kender ingen grænser.

Lars Løkkes klimainitiativ hedder P4G. Det samarbejder med C40-netværket bestående af 91 globale storbyer. En af disse storbyer er London, der har den praktiserende muslim, Sadiq Khan, som borgmester. Han har adskillige gange været i verbal nærkamp med Donald Trump.
I en artikel med overskriften “London joins fight against Donald Trump’s rejection of Paris climate change deal” udtaler Khan:

The threat of climate change is something no world leader can ignore and it is vitally important we unite to help tackle this danger and protect our planet.

Både Lars Løkke og Sadiq Khan bruger altså klimainitiativet til at bekæmpe Donald Trump.

USA er Danmarks absolut vigtigste allierede. Det er derfor dybt skadeligt, at Lars Løkke angriber USA’s præsident på denne voldsomme måde. Angrebet sker endda i samarbejde med Londons muslimske borgmester.
Men Lars Løkke har tilsyneladende et større værdifællesskab med Sadiq Khan end med Donald Trump.

5 thoughts on “Løkke samarbejder med Londons muslimske borgmester: Vil bekæmpe Trump

 1. Ole K. Ersgaard 21. september 2017 / 13:16

  Den skabsradikale Lars Løkke Rasmussen og hans støtter har først ødelagt Venstre. Dette tidligere så store og stolte parti. Så samarbejdet i blå blok. Og nu er “de” i fuld gang med at ødelægge Danmark!

  LLR udmærkede sig jo allerede under den amerikanske præsidentvalgkamp uheldigt ved at udtrykke sin fulde støtte til Hillary Clinton. Enhver statsleder med det tilstrækkelige format ville jo have udtalt, at vedkommende ville respektere amerikanernes valg og se frem til et fortsat godt samarbejde med den person som måtte blive præsident.

  Ak, ja. Enhver, der har sat sit kryds på LLR/Venstre og andre partier, der har støttet ham til at blive statsminister- har et stort medansvar for konsekvenserne af hans ejendommelige udtalelser og ageren!

  Like

 2. jette laustsen true 21. september 2017 / 13:33

  London-borgmester S. Khan i verbal nærkamp med Trumph – under påskud af brud på klimaaftale ! Og tilsyneladende med støtte af LLR. Sikke en skændsel.
  Den Parisaftale er mig bekendt ikke erkendt rets-gyldig. Så ikke noget med “at træde ud”.Det var en ide, Obama fremlagde..
  LLR siger åbenbart at “klimaforandringerne kender ingen grænser” – tja, hvad ved han – de store klimaforandringer sker af sig selv – ikke af en slags Paris-aftale.
  LLR bør spørge Bjørn Lomborg for at få en mere bredspektret viden om “klima og miljø”. Når man ved, den muslimske London-borgmester ønsker at genere Trump( ” vitally important we unite to help tackle this danger and protect our planet”- og det skal komme fra en muslim ),så er LLR naiv og skadelig. Vor statsminister må absolut støtte Trump mere end den borgmester, Sadiq Khan. Ingen aner, hvad han helt ærligt står for og hvad han blot tilkendegiver at stå for !
  For pokker da, så snart der tales om miljø og klima bliver politikere bløde i knæene – parate til nærmest alt ! Lad os feje for egen dør. Holde rent omkring os, vand, jord, hav, kloakker, skov – tænke på hygiejne og observere de indvandrere, der er kommet og kommer for smitsomme sygdomme – leverbetændelse, HIV, tuberkulose, ebola, andet.
  Læg os ikke ud med Trump. Ikke flere bindende aftaler – vi har flere end rigeligt !

  Like

 3. Jørn Møller 21. september 2017 / 16:49

  LLR er ikke statsmand og bliver det aldrig. Han løber som en hundehvalp efter Merkel og hendes venner i Europa og håber så på, at han kan få et fedt ben i EU. Hvordan DF kan pege på ham som statsminister er mig en gåde. Med mindre Tulle da regner med at være efterfølgeren.

  Like

 4. Allan Gorm Larsen 24. september 2017 / 21:05

  Jeg forstår ikke at Lars Løkke Rasmussen vil arbejde sammen med en muhammedaner. Londons borgmester, Sadiq Khan. Hvem fanden kan have stemt på sådan en karl?.
  Hvad klimaet angår tror jeg at de forandringer som sker i disse år ville være sket, u anset vores medvirken, eller ej. De har altid fundet sted.
  Hvad London angår er det en kendsgerning at byen, ligesom resten af England mere og mere er kastet ud i Islams vold, med den u ansvarlige indvandring som har foregået i de senere år.
  Jeg håber at Brexit på sigt vil ændre på dette.
  Jeg håber og beder til at EU snart må falde totalt sammen,

  Like

 5. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 14. juni 2018 / 18:23

  Lars Løkke Rasmussen har jo tidligere (ifm. valgkampen) givet sin støtte til Hillary Clinton. Det vil eftertiden vise er endnu en eklatant fejltagelse fra statsministerens side. Han burde da om nogen have optrådt diplomatisk. “Danmark skal jo samarbejde med USA uanset hvem der bliver præsident for USA”.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s