Løkke lyver på landsmøde: Jeg pressede Merkel og co. til at sikre EU’s ydre grænser

Lars Løkke taler til Venstre

Venstre holder i denne weekend landsmøde i Vejle. Venstres formand, statsminister Lars Løkke Rasmussen, sagde i sin tale bl.a. følgende:

(…) Derfor måtte vi på den igen i 2015.
Vi sænkede ydelserne. Genindførte kontanthjælpsloftet. Skærpede reglerne på asylområder. Skærpede reglerne for familiesammenføring og statsborgerskab. Indførte grænsekontrol. Sammen med især Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Konservative.

Samtidig var der gået hul på Europa. Mennesker i tusindtal satte sig i bevægelse for at nå især de nordeuropæiske lande.
Alt for længe så Europa passivt til. Nogle endda med en skræmmende naivitet, der sendte nogle helt forkerte signaler til migranter i Nordafrika og Mellemøsten. Og som endte med at gøre problemet langt større, end det havde behøvet at være.

Samtidig brugte jeg hver eneste lejlighed til at presse på overfor de andre europæiske stats- og regeringsledere. Så der kom fokus på at få styr på de ydre grænser. Så naivitet langsomt blev erstattet af realisme.
Herhjemme kunne vi handle straks. I EU tog det længere tid. Men begge dele virkede.

Lars Løkke påstår, at han pressede Angela Merkel og co. til at sikre EU’s ydre grænser.
Men det er løgn. Den 28. august 2015 lød det nemlig således i en artikel fra Ritzau:
Løkke: Merkel og jeg ser ens på flygtningespørgsmålet

I 2015 var Lars Løkke og Merkel altså enige om, hvordan migrantkrisen skulle gribes an. Den danske statsminister var faktisk så ivrig efter at gøre EU’s ledere tilpas, at han på Danmarks vegne tilbød at tage imod 1.000 ekstra “flygtninge” fra EU’s pulje.

Sandheden er naturligvis den, at det var Østrig og Ungarn, der i begyndelsen af 2016 var hovedkræfterne bag den lukning af Balkan-ruten, der fik antallet af asylansøgere til at falde i Tyskland og Skandinavien.
Men nu prøver Lars Løkke at tage æren for dette.

Ydermere sagde statsministeren i sin landsmødetale, at han og hans regering “handlede straks” under migrantkrisen. Det er mildest talt en tvivlsom påstand.
I september 2015 vadede hundredvis af migranter rundt på de danske motorveje. I november 2015 satte asyltallene rekord. Først i januar 2016 blev der indført grænsekontrol i Danmark.

Reklamer

8 thoughts on “Løkke lyver på landsmøde: Jeg pressede Merkel og co. til at sikre EU’s ydre grænser

 1. Knud Madsen 7. oktober 2017 / 14:16

  Og den pjalt så jeg engang noget brugbart i. Det fortryder jeg inderligt! 😦
  Det er jo lige før, at de radgale ikke er meget værre end Venstre, og Skrigeskinken, Mettepigen, er jo nu helt fornuftig.
  Vores redning kan kun blive Pernille, NB

  Like

 2. Carsten Christoffersen 7. oktober 2017 / 14:56

  Danmark’s statsminister lyver befolkningen og hans vælgere (som forhåbentligt bliver færre og færre) lige op i ansigtet – heldigvis er der flere og flere i befolkningen, som møder virkeligheden i deres dagligdag. Smid de løgnagtige politikere på porten.

  Like

  • Anonym 8. oktober 2017 / 00:28

   I lyver for hans tøj fik han helt lovligt af partiet. Rejserne, til GGGI Han bestilte ikke selv rejserne, og det var ham fra Radikale som havde godkendt at der skulle flyves på 1 klasse. Løkke havde ændret inden Poul Madsen kom de løgne. Han har heller ikke drukket , så det berettiger at mange af jer uvidende ingen midler skyr for at viderebringe de løgne som EB kommer med. I er lige til, at få anmeldt og komme ind bag lås og slå. Følg med inden i hetzer mere hør det live, for vores medier er fyldt med usandheder. Som nogle som jer ikke sortere men bære til bålet. Det er rigtig ulækkert.

   Like

   • M.S. Carstens 8. oktober 2017 / 21:25

    – siger en anonym.

    Like

   • M.S. Carstens 8. oktober 2017 / 23:05

    Ps.
    men den anonyme kan måske lægge beviser frem?
    Gerne også med Lars Løkke Rasmussens “efterbetaling” af datterens medrejse på GGGI betalt luksus?

    Ligesom Helle Thornings skattefinte og Anna Mee Allerslev egoøkonomiske fiflerier?

    JO, politisk egoisme er ULÆKKERT !

    Det er ikke menig m/k, som bringer fakta på bordet, som er ulækre, men dem, som selv var/er årsagen til det og alle deres medløbere som snakker dem efter, uden nogen form for, at lægge fakta frem på deres påstulater.

    Like

 3. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 8. oktober 2017 / 13:07

  Lars Løkke Rasmussen har jo et motto, der hedder – “går den så går den”! Er det ikke blot det han også efterlever med det han siger i sin tale?
  Og så glemte han behændigt, at omtale de 20.000 illegale indvandrere, der p.t. er i Danmark (Jf. Rockwool Fondens Forskningsenhed estimat) – og de skal jo leve af et eller andet fx kriminalitet!

  Like

  • M.S. Carstens 8. oktober 2017 / 23:16

   Jo!
   og jeg føler også, at han er meget medløben af de radigale, siden han ikke formår, at slå bremserne i, overfor den vanvittige, stigende, indvandreindustri, som koster os et ukendt, men støt stigende, milliardbeløb pr. år?

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s