Højeste antal voldtægtsanmeldelser nogensinde

op1

Antallet af anmeldte voldtægter har aldrig været højere. Det viser tal fra Danmarks Statistik.
I tredje kvartal af 2017 blev der anmeldt 259 voldtægter. Det er en stigning på hele 37 procent i forhold til tredje kvartal sidste år.

Diagram_-_2017-10-20_07.41.31

Ifølge denne artikel i Jyllands-Posten er antallet af domme for voldtægt også steget i de seneste år. I 2014 faldt der 49 domme for voldtægt. I 2015 og 2016 steg tallet til først 103 og så 139. I de første syv måneder af 2017 faldt der 99 domme for voldtægt.
Alligevel påstår politiledelsen i Jyllands-Postens artikel, at der ikke er nogen tegn på, at der bliver begået flere voldtægter end tidligere.

Vi ved med sikkerhed, at ikke-vestlige personer er langt mere tilbøjelige til at begå voldtægt end danskere. Det skriver Justitsministeriets Forskningskontor. Citat:

Der er en klar overrepræsentation af indvandrere fra ikke-vestlige lande, når man ser på statistikken over dømte voldtægtsforbrydere. 23 % af voldtægtsforbrydere er ikke-vestlige indvandrere til trods for, at de kun udgør 6 % af de 15-79-årige i Danmark.

Vi ved også, at antallet af ikke-vestlige personer er steget med over 53.000 personer fra 2015 til 2017.
Med alle de ovenstående tal in mente er det ekstremt usandsynligt, at politiledelsen har ret i påstanden om, at der ikke bliver begået flere voldtægter.

Reklamer

3 thoughts on “Højeste antal voldtægtsanmeldelser nogensinde

 1. M.S. Carstens 20. oktober 2017 / 22:48

  tjaa, iSlammet som kommer til os, med politisk knæfald fra venstre til højre på Tinge, har jo aldrig lært andet, end at pikken står over alt andet i denne verden, jf. den pædofile krigsherre “alla”, som vist også tænkte med det forkerte hoved på sit legeme og som fortsat formår, at få sine muslimere til, at tro på, at der efter aktiv drab på ikke muslimere (anstændige, demokratiske, skattebetalende vesterlindeninge), venter dem endnu flere voldtægtsparate jomfruer, hinsidens denne verden

  Suk, ak og vee, for den frihed, lighed oma. som vi havde fået oparbejdet;
  Næst efter skal danske kvinder måske også iføre sig burka eller hættemågekostume/fremsige KOranvers, for at kunne gå i fred, i vort eget land????

  Hermed er mit spørgsmål givet videre til både nuværende og kommende politikkere!!!!

  Men, hvordan får vi svar på vore spørgsmål?

  Like

 2. Allan Gorm Larsen 23. oktober 2017 / 03:31

  Hvis dette “cirkus” ikke bliver stoppet (masseudvisninger) vil det hele kun blive værre. Hvem tør mon begynde?!. DF?, Venstre?, Konservative?. Ja, hvem tør begynde?.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s