Løkke bankede Thulesen Dahl på plads: Ingen “flygtninge” bliver hjemsendt

thulesendahl

Børsens politiske kommentator, Helle Ib, skriver, at ugens nedtur er DF-formand Kristian Thulesen Dahl.
Det er han, fordi statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) satte en klar grænse for Dansk Folkepartis indflydelse under tirsdagens spørgetime i Folketinget.

Her afviste Lars Løkke blankt Thulesen Dahls bøn om at skifte fokus i udlændingepolitikken fra integration til hjemsendelser. Citat fra Helle Ibs analyse:

Svaret fra Lars Løkke Rasmussen (V) var utvetydigt og uden tøven: Man kan godt se på repatrieringsordninger, men der er “intet alternativ” til, at mennesker på midlertidigt eller permanent ophold skal integreres og sættes i stand til at forsørge sig selv, fastslog han. Efterfølgende kaldte Løkke det “et enøjet syn” at gå imod flygtninges integration på arbejdsmarkedet.

Statsministerens afvisning markerer, at DF’s indflydelse ikke vokser ind i himlen. Intet tyder på, at VLAK vil fravige integrationslinjen eller efterkomme DF’s ønske på et andet fundamentalt spørgsmål: Nemlig at afskære flygtninge fra at kunne søge spontant asyl.

Kristian Thulesen Dahl påstår, at han gerne vil hjemsende “flygtninge”. Men når statsministeren siger nej, så accepterer han det uden at kny.
DF vil nu stemme for finanslov og skattelettelser uden at få hjemsendt en eneste “flygtning”.

 

Reklamer

6 thoughts on “Løkke bankede Thulesen Dahl på plads: Ingen “flygtninge” bliver hjemsendt

 1. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 10. november 2017 / 11:23

  Den såkaldte “blå blok” er under ledelse af den skabsradikale statsminister (og hans støtter) blevet så gennemsigtig, at der dårligt kan anes en smule blå nuance.
  Og DF har smidt en historisk chance over bord. DF har intet reelt fået ud af sin imponerede fremgang ved sidste folketingsvalg.
  Skal der ske reelle ændringer og blå blok skal revitaliseres kræver det et stærkt Nye Borgerlige. Alternativet er mere el. endnu mere af det samme til stor skade for Danmark.
  Husk det d. 21.november.

  Like

 2. Flemming Møller 10. november 2017 / 12:50

  Så er der en udmelding af DF på vej

  Like

 3. M.S. Carstens 10. november 2017 / 14:24

  DF har skidt på deres vælgere.
  Må de få det at føle både ved KV nu og senere til FV.

  Jeg bor i Thisted Kommune, med en DFer som socialudvalgsformand, en hjemmepleje der ligner rendyrket anarki og bestilt tilsidesættelse af handicappedes rettigheder. Budgettet har der vist heller ikke været styr på.

  Godt at der er nye partier på vej.

  Like

 4. BernardV 10. november 2017 / 17:57

  DF er jo ikke de virkelige skurke i det her spil. Hvad ville det ændre at Nye Borgerlige kommer ind og tager 10 mandater fra DF og måske et par stykker ekstra? Og så vælter regeringen?

  Det er først og fremmest Venstre og Konservative, der er skurkene. På alle planer.
  Det har de været siden 1990’erne, hvor de med deres insisteren på “ordentlighed” og “anstændighed” længe forplumrede en saglig diskussion af DFs synspunkter i den borgerlige lejr. Og i dag er der mange danskere med en kritisk holdning til udlændingepolitikken, der lokkes til at tro, at det er fint at stemme Venstre, for så bliver der jo “strammet op”, a la Inger Støjberg… eller (gys!) Søren Pind.
  Det er disse vælgere, som Nye Borgerlige skal tage fat i, i stedet for at kritisere DF. Og så skal DF nok holde fat i den mere socialdemokratiske del af fordelingsspektret.

  De mange frafaldne Konservative i Nye Borgerlige burde være lidt mere ydmyge og spørge sig selv, hvorfor pokker de var så længe om at rykke væk fra et parti, der i den grad hindrede en ordentlig debat om udlændingepolitikken ved at svine DF til i anstændighedens navn. Svaret er nok en blanding af opportunisme (hvem kunne gøre partikarriere med DF-holdninger på udlændingeområdet i Det Konservative Folkeparti? Hellere tie stille …!) og manglende analytiske evner (ikke at kunne se relativt tidligt, hvor ufattelige ændringer udlændingepolitikken fører med sig på sigt).

  DF har trukket sin del af læsset, gør det fortsat, men det kræver altså flere mandater. Og de ligger hos de borgerlige landsforrædere, Venstre og Konservative. Ja, og naturligvis Liberal Alliance.

  Like

  • M.S. Carstens 10. november 2017 / 22:00

   “Hvad ville det ændre at Nye Borgerlige kommer ind og tager 10 mandater fra DF og måske et par stykker ekstra? Og så vælter regeringen?”

   Det ville måske ændre så meget, at folk tør stole på de´t, som bliver lovet 😉

   OK, NB er ikke min ubetingede kop the, men til nu det eneste håb, om at få stoppet den muslimske invasion og islamisering af vort land og når de´t er stoppet (i håbet 4-12år) så kan der bestemt blive plads, til både syge, handicappede og skatte-lettelses-søgende borgere, af dansk oprindelse
   OG
   deres efterkommere.

   Like

 5. M.S. Carstens 10. november 2017 / 21:41

  Hvad vil DF over hovedet, når de, selv nu, med max fremgang stemmer på sidste FV, stadig sidder og slikker r.. på en venstreradigal/EUaspirant af en statsminister,
  samtid med, at de ude i kommunen lader deres “omsorg for svage” sejle?

  Jeg stiller gerne mine aktindsigter til rådighed, hvis en DFer skulle interessere sig for den REELLE sociale omsorg i deres partiprogram, lige som jeg gerne vil vide, hvorvidt DF i egen og andre kommuner (med magt i toppen) har formået at styre den kommunale udgift, til muslimske storfamiljer/klaner UDEN at DF måtte sparke egne vælgere til:
  “Du er allerede udrangeret og hører vi mere fra dig, får du sparket ud over den sidste kant af livet!”

  Vi er i tiden for kommunalvalg, såå:
  Svar udbedes?

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s