Berlingske bedriver muslimsk propaganda: Profeten Muhammed står for fred, fællesskab og næstekærlighed

BRITAIN PROPHET DRAWINGS
Muslimer demonstrerede foran den danske ambassade i London under muhammedkrisen i 2006, hvor de krævede, at enhver krænkelse af muslimernes profet skulle udløse dødsstraf.

Berlingske bringer i dag denne artikel. Den omhandler muslimer i Danmark, der i dag søndag fejrer profeten Muhammeds fødselsdag med en march i København. Artiklen indledes med følgende passage:

Straffen må skærpes, når bandemedlemmer begår kriminalitet i Danmark. Det handler om at skabe fred, fællesskab og næstekærlighed, mener danske muslimer.

Hvad der er en årlig fejring af profeten Muhammeds fødselsdag bliver søndag også brugt på at sige fra over for den voldsomme bandekonflikt, der i København blandt andet har medført adskillige skudepisoder – flere med dødelig udgang.

Hvis man læser hele artiklen, så nævner de interviewede muslimer slet ikke ordene “fællesskab” og “næstekærlighed”. Det er rent opspind fra Berlingskes journalist.
Muslimerne bruger ganske rigtigt ordet “fred”, men der er absolut intet nyt i, at muslimer forsøger at fremstille islam som fredens religion.

I 2005 offentliggjorde Tina Magaard et forskningsprojekt, hvor det blev bevist, at islam er Verdens mest krigeriske religion. Hun udtalte i den forbindelse til Jyllands-Posten:

Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religioners tekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror. Det har længe været et tabu i islam-forskningen, men det er et faktum, som man er nødt til at forholde sig til.

Dette faktum burde Berlingske selvfølgelig have nævnt i deres artikel, men det valgte de ikke at gøre.
Berlingske fortæller dog trods alt, at fødselsdagsmarchen i København er arrangeret af Minhaj-ul-Quran Danmark, der ønsker global islamisk dominans. Men foreningen forsikrer i artiklen, at man skam går ind for at overholde den danske lovgivning.

Sandheden om Minhaj-ul-Quran er blevet fortalt af islaminfo.dk.
Deres officielle målsætning er: “Peace, progress and prosperity”. Men af bevægelsens hovedhjemmeside i USA fremgår medlemmernes reelle mål:
“Islamisk overherredømme verden over – elimineringen af ateistiske ideologiers indflydelse – islamisk dominans såvel politisk, kulturelt, akademisk, socialt, åndeligt og økonomisk”. Bevægelsen har også den holdning, at de vantro skal dræbes, hvis de viser foragt for profeten Muhammed.

Berlingske undlader at nævne, at Minhaj-ul-Quran Danmark går ind for at dræbe vantro. Det er vist stadig forbudt ifølge dansk lovgivning…

Således blev danskerne endnu en gang udsat for en gang journalistisk propaganda, der skal overbevise os om islams lyksaligheder.

2 thoughts on “Berlingske bedriver muslimsk propaganda: Profeten Muhammed står for fred, fællesskab og næstekærlighed

 1. Allan Gorm Larsen 28. november 2017 / 05:22

  Ja, man fejrer en morder, en pædofil og en krigsliderlig satan. Sådan er det i “landhandlen”.

  Like

 2. Anonym 29. november 2017 / 08:46

  Vi “slår meget” på at vi er KRISTNE og bruger BIBELEN som RETTESNOR
  hvoraf det tydeligt fremgår at SATAN er absolut MODSTANDER af KRISTUS.
  Det vi “ser” i dag er SATANS “forsøg” på at få os alle på sit “parti” (og pudsigt nok ligner SATANS PARTI ISLAMISMEN som den i enorm høj grad udøves i dag).

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s