Pernille Vermund: Islam er gift for frihed og demokrati

16080473-pernille-vermund

Formanden for Nye Borgerlige, Pernille Vermund, har skrevet et debatindlæg i Århus Stiftstidende. Her står blandt andet:

Vi har et problem med islam, og vi kan ikke acceptere, at det fortsætter ad den vej. Hvis vi lader islam få indflydelse på samfundet, er det vores frihed – alle danskeres frihed – som bliver knægtet.

Religionsfriheden er vigtig, og den vil jeg ikke begrænse, men jeg mener, at vi er naive, hvis vi ikke tager os sammen og skrider ind overfor islams stigende indflydelse i samfundet. Islam er gift for frihed og demokrati. Derfor bør vi sige fra over for islamiske krav om kønsopdelt svømmeundervisning, muslimske tørklæder på offentligt ansatte og halalmad i offentlige institutioner. Og så bør vi naturligvis stoppe med at tildele privilegier til islamiske trossamfund.

Efter Lars Løkke har ytret mange tåbelige udtalelser om islam, og Thulesen Dahl har afsløret sit naive ønske om en europæisk form for koranfortolkning, så er Pernille Vermunds udtalelser balsam for sjælen.

Det folketingsvalg kan ikke  komme hurtigt nok.

2 thoughts on “Pernille Vermund: Islam er gift for frihed og demokrati

 1. Allan Gorm Larsen 1. december 2017 / 15:27

  Vi skal også lige huske at kæmpe for halal mærkning af kød, så forbrugerne kan fravælge dette. Christine Gall, DF kører i øjeblikket en hård kampagne for at dette skal ske.
  Støt op om det.

  Like

 2. M.S. Carstens 1. december 2017 / 22:53

  Ja, må vi talt iSlam op, som en invaderende ideologi, nok slemmere end nazismen og andre til sammen, frem for en religion, der vil tillade alt det, som vi har lagt bag os gennem århundrede, i respekt for liv, frihed og anstændighed i livet.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s