Muslimsk konvertit med 10 børn får julehjælp: Jeg har fire heste

1571338_1280_12800_0_100_4928_3080_2

Marianne Khan er muslimsk konvertit, har været gift med to muslimske mænd og har 10 børn. Hun ansøgte om julehjælp hos Dansk Folkehjælp, og ansøgningen er nu blevet godkendt. Det skriver JydskeVestkysten.

Først var hun gift med en libaneser, som hun har syv børn med. Senest var hun gift med en pakistaner, som er far til de tre yngste. De seneste fem måneder har hun været enlig med fem hjemmeboende børn, men selvom hun er skilt, er hun stadig muslim og bærer tørklæde. Alle hendes 10 børn er ligeledes muslimer.

Marianne Khan udtaler:

Jeg er i gang med at uddanne mig til social- og sundhedsassistent, så jeg kan forsørge mig selv og mine børn. Jeg blev færdig med hjælperuddannelsen i oktober, og læser videre fra januar – så i november og december skal jeg leve på “overlevelsesydelse”, eller 5000 kroner om måneden. (…)

Jeg har fire heste. Det er derfor vi bor ved Nordenskov, fordi jeg skulle have et sted, hvor jeg kunne have mine heste. Dem har jeg altid haft. Jeg avler.

Hvorfor uddeler Dansk Folkehjælp julehjælp til folk, der ikke fejrer jul? Hvorfor har Marianne Khan fire heste – og de dertil forbundne enorme udgifter – når hun efter eget udsagn er under uddannelse og i øjeblikket er på “overlevelsesydelse”? Og hvorfor tillader sociallovgivningen, at man må eje fire heste samtidig med, man modtager overførselsindkomst?

Det er helt absurd, men det absurde er åbenbart new normal i Danmark.

10 thoughts on “Muslimsk konvertit med 10 børn får julehjælp: Jeg har fire heste

 1. En rigtig dansker (Hudfarve uvedkommende!) 17. december 2017 / 15:56

  Jeg skammer mig over vores ‘liberale’ politiske korrekthed. Vi undergraver os selv og vores danske værdier. Det multikulturelle samfund er blevet en absurd belastning der åbenbart bliver værre som tiden går. Hvordan kan vi være multikulturelle når man har forskellige værdier samt livssyn?
  Du har fuldkommen ret – surrealismen er komplet:
  10 børn samt 4 heste..Og så avler hun også heste!?? Hun skulle have haft et spark bag i på stedet.
  Donationer for at hjælpe de dårligst bemidlede i juletiden er hermed sat på standby – indtil der foreligger en garanti for, julens glæde blive brugt korrekt.
  Jeg ved godt, at hun generelt ikke har en mulighed for at forlade islam…Faren for at forlade islam er dødsstraf – men så længe at hun forbliver, burde hun vedstå sig fra, at udnytte de goder der er baseret på, at hjælpe folk der er i rigtig bekneb. Altruisme og empati må og skal ikke kun komme fra en ‘vantros’ side. Man skal ligeledes huske på, at en muslimsk mand kan have 4 koner…Hun kan sige at hun er skilt efter dansk lov…Det er dog ikke ensbetydende med, at hun i virkeligheden er det efter islamiske regler!
  -En tro muslim kan ikke være en ‘sand ven’ med en kuffar.(ikke-troende).
  -En muslim må hellere end gerne lyve, hvis det tjener islam eller beskytter en muslim.
  (søg: Taqiya – Tawriya – Kitman – Muruna)
  -En kvinde har kun halv værdig af en mand.
  https://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/women-worth-less.aspx
  -Bøsser og lesbiske skal aflives – stening eller kastes ud fra høje steder.
  -En utro kvinde skal stenes til døde.
  -Enhver kuffar skal betale jizya (beskyttelsespenge) eller konvertere til islam – ellers er man en fjende til islam.
  -Ægteskab imellem ældre mænd og mindreåringe er tilladt.

  Der er tonsvis af andre bizarre eksempler på hvad islam står for..Bare undgå de sider eller youtube videoer der praktiserer Da‘wah.
  Se på youtube:
  ‘The masked arab’ .Han er en tidligere muslim som har set ‘lyset’ samt ‘political islam’ af Bill Warner.
  Lad mig lige gøre det klart: ISLAM, der betyder underkastelse, er en totalitær ideologi – ikke KUN religion!! At have et problem med islam har INTET med race at gøre – til trods for, at racisme-kortet ofte trækkes frem for, at lukke munden på den nysgerrige der ønsker at sandheden kommer frem.
  Hvordan ser Danmark ud om 20-50 år? Mon Danmark til den tid vil være værd at forsvare eller er de danske/nordiske værdier stille og roligt blevet udfaset? Vil vi med tiden se Sharia blive indført af bagvejen samt en kommende dhimmi status for ikke-muslimske borgere (kuffars)?
  Ja..Jeg ved at det lyder vanvittigt – men er det virkeligt urealistisk at forestille sig, hvis vi fortsat ser passivt til? Passivitet er det islam godt kan lide i vesten. I ‘deres’ øjne har Allah gjort det rigtigt nemt.

  Se hvordan det går i Sverige.. https://friatider.se
  Fox news – Sweden: https://www.youtube.com/watch?v=B-8IjZGSjnQ
  Tyskland har ligeledes masser af problemer.
  London har en muslimsk borgmester (Sadiq Khan) der mener, at terrorisme er noget man må forvente i en storby..(søg på youtube).
  Det mest brugte drengenavn på nyfødte børn i London:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4469826/Muhammed-Amelia-popular-baby-names-London.html

  Liked by 2 people

  • Jan Sørensen 18. december 2017 / 15:53

   Jeg kan kun frygte at du får ret i dine forudsigelser og at vi om få år ikke engang må ytre os. Som vi gør lige nu.

   Fandme uhyggelig du..

   Ingen tør gøre det der skal til for at redde vores kultur fra total udryddelse.

   Like

 2. Anonym 17. december 2017 / 17:20

  Hun er en skarn .
  Hun udnytter.
  Og overforbruger.
  En hest står i 1000 kr pr måned så er der forsikring dyrelæge og det løse .
  Så 1500 til 1800 stykket .
  Og afhængig af forsikringen så er der selvrisiko og risiko for hesten lider ved det hvis den skulle komme galt af sted eller blive akut syg.
  Og hvor vil hun finde de penge .
  Når hun ikke engang har råd til børnene.
  Måske det skulle overvejes og fjerne begge dele så kunne hun nok også betale sin skole selv

  Liked by 2 people

  • Anonym 19. december 2017 / 23:33

   Og 1000 kr er billigt sat.

   Like

 3. M.S. Carstens 17. december 2017 / 23:47

  Engang var der tyskertøserne, men dette Slam er langt værre!
  Jeg håber hendes kommune har HELT CHEK på forhold i lovgivningen???

  Jeg væmmes og kan pt kun sige:
  Føj for en led og aldeles klam sæk!!!

  Måtte hun, som andre af samme slags, blive deporteret til de islamisk dominerede områder, hvor de jo “åh så fint” kan realisere sig!
  Jaaa, hun priser det jo, så hvorfor ikke tage skridtet fuldt ud?

  – fordi hun er en klam afart af iSlammet, der vil nyde på samfundet, men ikke yde dertil og samtid føre sig frem, som “nyhellig” under fjendens(satans) faner!
  Stakkels børn, der skal vokse op, med en så gennemført, egocentrisk, tysker/iSlamtøs !

  Liked by 1 person

 4. Anonym 18. december 2017 / 02:20

  Det er fanme så forkert og uretfærdigt som noget overhovdet kan være… det gør mig sku sur, at sådan en forrærder, undnytter Dansker der virkelig har brug for det….. føj hvor jeg vemmes

  Liked by 1 person

 5. F. Holm 18. december 2017 / 08:00

  Jeg havde også fire avlsheste af dansk varmblod – Avlshoppe og tre stk. afkom efter højtkårede avlshingste. Dem måtte jeg nødtvunget sælge, da jeg påbegyndte studier på Universitetet.
  Jeg mener det er fejt først at konvertere til en tro, der ikke holder Jul, for dernæst at række hånden frem, hvor en anden så må gå tomhændet hjem.

  Liked by 1 person

 6. Allan Gorm Larsen 21. december 2017 / 04:15

  Alene det at konvertere til denne modbydelige “religion” er utilgiveligt, og end videre at søge julehjælp er fuldstændigt tåbeligt.
  Damen ejer fire heste, sælg dem.
  Ti børn, tja, det må fru Khan jo selv ligge at rode med.
  Det ALLER VÆRSTE er at, normalt HADER muhammedanere “kuffer”, men når der er brug for vore gode penge er vi sgu gode nok.
  Damen fejrer ikke jul. Hende og hendes afkom burde IKKE have en klink. Hun ligger som hun har redt.

  Like

 7. Anonym 21. december 2017 / 22:02

  Kvinden i artiklen har ansøgt og er blevet godkendt, hvilket principielt ikke er hendes fejl. Hun er berettiget – ligesom alle andre, at søge, hvis hun mener, at hun er værdigt trængende. Hvorvidt hun lever op til definitionen “værdigt trængende” er op til udvalget at afgøre. At være uenig i afgørelser som denne er én sag, men at gøre sagen til et spørgsmål om race og etnisk tilhørsforhold er fuldstændig misforstået.

  Jeg finder mange af besvarelserne herinde frastødende og totalt blottet for anstændighed. I ser splinten i den andens øje, men ikke bjælken i jeres eget. I tillader jer på totalt uredelig og ikke-underbygget vis at drage konklusioner i øst og vest. Uden nogen form for selv-kritisk refleksion stiller I jeres unuancerede uvidenhed til skue som om det var et adelsmærke, at have evnen til at nedgøre og dømme.

  Like

 8. En rigtig dansker 11. januar 2018 / 10:21

  @anonym
  Hold da op hvor er jeg ked af, at jeg først ser din post nu!!!
  Frastødende og totalt blottet for anstændighed er præcis, hvad jeg mener du udviser! Den kvinde ser absolut ikke ud til at mangle noget og alligevel søger man ufortrødent hjælp fra kristne nødorganisationer! Evnen til at nedgøre og at dømme kommer fra simpelt kritisk perspektiv, hvor man observere, undersøger og konkludere. Tre ting som du absolut ikke besidder. Din medfølelse er totalt malplaceret og kan kun skyldes manglende forståelse for hvad islam i virkeligheden er.
  Din kommentar fortolker jeg sådan her:
  1. Du er ignorant og lever ikke i den verden vi andre lever i.
  2. Du har ingen realitetssans og befinder dig på librale fløj for absurd tankegang.
  Generelt snakker vi sjw’er og ungdommens hus…Måske lidt empati for Antifa samt ungdommens hus?
  3. Du er går ind for globalisme og mener at der er plads til alle.
  Evnen til at dømme klarer du selv helt fint selv. Debat er nødvendigt og både mainstream samt ‘upopulære – ikke liberalistiske’ holdninger skal luftes!
  Der er KUN én ting jeg giver dig ret i: Kvinden har ansøgt og blevet godkendt, hvilket viser at Dansk folkehjælp er ligeså naive eller besidder malplaceret empati som dig.
  Og så lige en sidste ting:
  Dit racistkort kan du stikke langt op, hvor solen ikke skinner!!!! Islam har INTET med race at gøre! Hvornår pokker går det ind på lystavlen? ISLAM er en totalitær IDEOLOGI!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s