Kirkeminister om asylansøgeres fup-konversioner: Vi skal blande os udenom

16555156-07udlforside-14283
Kirkeminister Mette Bock (LA)

Et stigende antal asylansøgere er konverteret fra islam til kristendom. Asylansøgere har i 169 tilfælde angivet deres konversion som asylmotiv.
Det falder flere politikere for brystet. De har en stærk mistanke om, at konversionerne er fup og bruges som påskud for at få asyl.

Kirkeminister Mette Bock (LA) mener imidlertid ikke, at det er noget, som myndighederne skal blande i. Hun udtaler ifølge Ritzau:

At et menneske ønsker at konvertere fra en anden tro til kristendommen er et anliggende mellem det enkelte menneske og præsten.
Det er ikke noget, vi skal blande os i fra myndighedernes side. Det handler om teologi.

Det er desværre ikke en overraskende udmelding fra Mette Bock. Hun har tidligere udtalt, at hun ikke er bekymret for islam. Der er formentlig derfor, at hun vil have myndighederne til at blande sig uden om asylansøgernes fup-konversioner.
Ifølge Mette Bock er det jo helt uproblematisk, at der kommer flere muslimske migranter til Danmark.

6 thoughts on “Kirkeminister om asylansøgeres fup-konversioner: Vi skal blande os udenom

 1. En rigtig dansker 26. december 2017 / 11:08

  Hun burde sætte sig ind i koranen samt hadith. Hun er ikke bekymret endnu, men hun skal nok blive det med tiden. Økonomisk vælger hun sikkert bare at flytte når det ‘brænder’ på. De har jo en mani med at destruere alt der ikke er relateret til islam. Når først hærværk og trusler fyger i luften og illusionen er ved at blive brudt, så bruger man sin økonomiske velstand samt stilling til at relokere til et ‘mere hvidt’ område og fortsætter kampen for integration derfra.
  Dem med mindre økonomisk velstand eller stærke følelser for det område de bor i, må acceptere kendsgerningen om, at deres velkendte område hvor der tidligere var danske værdier – ændres til et muslimsk samfund.
  Konvertering skal IKKE tages seriøst! Du har INGEN garanti for at de mener det!!!!
  https://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/taqiyya.aspx
  http://www.meforum.org/2095/islams-doctrines-of-deception

  https://www.jihadwatch.org/2016/11/muslims-may-wear-and-pray-to-the-cross-to-deceive-christians-says-al-azhar-cleric

  Like

  • M.S. Carstens 26. december 2017 / 15:13

   Jeg er helt enig!
   Og samtid harmes jeg over, at reelle kristne flygtninge i nærområderne ikke hjælpes, men må se sig overladt til iSlammets uhyrligheder.

   De reelle flygtninge skal hjælpes i nærområderne. Vi har i Danmark kun meget få reelle flygtninge, nemlig kvoteflygtninge. ALLE andre er fupflygtninge og kan frit sendes tilbage til sidst sikre land iflg. Dublin-Traktaten. Og eftersom traktaten nu er stadfæstet af EU-domstol, burde ALLE disse tilkomlinge gennem årtier, få revurderet deres asylansøgninger på dette grundlag og sendes ud af landet. Alle godkendelser er givet på falsk grundlag!
   Men det kræver nok, at vi først får afsat vore landsforædderiske politikkere på Borgen og erstattet dem med folk, som ikke har egoøkonomiske/-karriere planer i klemme.

   Like

 2. Bjarne Marthin Hanssen 26. december 2017 / 18:21

  Mette Bock er desværre udenfor pædagogisk rækkevidde og hun burde fratages posten som kirkeminister, man kunne med stort held lade Inger Støjberg få kirkeministerposten sammen med integrationsministerposten, så der kom et bedre styr på de afviste konvertitter der vil snyde sig til et ophold i Slaraffenlandet Danmark

  Like

 3. Allan Gorm Larsen 26. december 2017 / 20:51

  Jeg har lige læst en artikel på News Speek, som fortæller at Sverige, på grund af den enorme muhamedanske indvandring snart kan være den største trussel i mod resten af norden. Større end Rusland. Hvis Rusland da udgør nogen trussel.
  Pas på at det ikke går ligeså ilde her i Danmark..

  Like

 4. Jette laustsen 28. december 2017 / 12:43

  Det er principielt let at konvertere. Men fra islam … Mange er så indoktrinerede, at hjerner og gerninger fortsat er korantro ! Så længe de er tro mod Allah, må de for hans skyld konvertere. Så længe det tjener Islam og Allah ! De folk bluffer i stor stil. !! Det bør alle almindelige mennesker i DK vide !

  Like

 5. Piotr 31. december 2017 / 21:06

  Mette Bock, blot en skabs-radiGal, der anser at hun & hendes er mere værd end os andre.
  Derfor har hun udset sig selv, som den udvalgte, der bestemmer over os andre.
  En levebrøds-poliitker af værste skuffe, læg mærke til hendes krumme fingre, de kan kun rage guldet en vej!
  Hun kan være glad for at dansken er besinding og ikke fare i flint over småting som uSlamisten, men Bockens tid kommer!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s