Medierne bringer manipulerende nyhed: Danskerne bliver dummere

uuu
Gennemsnitlig IQ fordelt på lande baseret på forskningen fra professorerne Richard Lynn og Tatu Vanhanen.

I dag kan man læse denne artikel fra Ritzau, som alle de store netaviser bringer med følgende overskrift:

Undersøgelse_Danskerne_bliver_dummere_-_Indland_-_2017-12-27_18.07.33

I selve artiklen står:

Intelligensen falder hos indbyggerne i alle de skandinaviske lande, herunder også Danmark.
Det viser et nyt studie, som er foretaget af James Flynn, en af de førende forskere inden for måling af intelligenskvotient (IQ).

Den gennemsnitlige IQ falder hos indbyggerne i Danmark, men der er jo mange indbyggere her i landet, der ikke er danskere. Antallet af indvandrere og efterkommere er steget med 588.614 personer siden 1980:

stat

Ritzau bringer ukritisk undersøgelsens konklusion, der lyder som følger:
Skolearbejdet er blevet mindre krævende i mange lande, og eleverne bruger mindre tid på læsning og lektier. Ifølge studiet er det årsagen til den faldende IQ i Skandinavien.

Undersøgelsen undlader fuldstændigt at beskæftige sig med den enorme indvandring, som de skandinaviske lande har været udsat for.

Professorerne Richard Lynn og Tatu Vanhanen er kommet frem til, at den gennemsnitlige IQ er langt lavere i Afrika og Mellemøsten sammenlignet med den vestlige verden (se IQ-verdenskortet øverst).
Den danske forsker og professor emeritus Helmuth Nyborg har desuden fremlagt forskning, der viser, at nordlige folkeslag i gennemsnit er langt mere intelligente end befolkninger, der bor i nærheden af Ækvator.

Der er dermed en del, der tyder på, at indvandringen fra Afrika og Mellemøsten har påvirket den gennemsnitlige IQ i Danmark og resten af Skandinavien i negativ retning. Men det nævner Ritzau og de andre medier naturligvis ikke. Det er jo langt bedre for det kulturradikale projekt, når man med store overskrifter påstår, at danskerne bliver dummere.

4 thoughts on “Medierne bringer manipulerende nyhed: Danskerne bliver dummere

 1. M.S. Carstens 27. december 2017 / 21:38

  Ja, hvor godtfolk er, kommer nu skidtfolk til
  og hele venstrefløjen INKL. Journalistisk Venstreparti, der jubler, for det giver ekstra skattekroner til indvandreindustriens gloriepudsende medarbejdere, der sågar sælger deres børn/børnebørns fremtid for simpel goodfeel i det egocentriske venstreorienterede miljø,
  hvor sågar 1400 års indavl er mere værd (i egenøkonomisk interesse!), end fortsat dannelse og uddannelse af lands egne medborgere, der jo sluttelig skal betale deres gloriepudsende projekter,
  om at please iSlammet (inkl. minus IQ færdigheder)
  og i deres egocentrerede interesser berede tæppet for:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924
  ………….

  Jeg må spørge:
  Er hele venstrefløjen ramt af samme manglende IQ som dem de så ivrigt servicerer?
  Hænger det sammen med 68’ernes … ?
  Hvad vil de leve af, når iSlammet, med aldeles lav IQ, har slugt alt ud af vor ellers velfungerende fællesforsikring for danskere: Vestlig velfærds stat?
  …………

  Og logisk, bliver vore danske børn og børnebørn også dummere, når de gennem alle børnehave-, skole- og uddannelsesår ( i inkluderingens hellige “lov” ) skal afvente, at også iSlamiske minusIQ’er kommer med på/i nærheden af vognen!

  Like

 2. Allan Gorm Larsen 28. december 2017 / 16:18

  Det er logik for perlehøns at indgiftning i de samme familier giver bagslag. Hele landsbyer i Afrika består mange gange af een familie.(indavl)
  Det har jo i mange år været en kendt sag at i mange muhammedanske familier gifter man fætter/kusine med hinanden. Man ved jo, som tommelfinger regel at for nært slægtskab giver afkom med forskellige skavanker, der i blandt nedsat IQ.
  Eneste løsning, gift jer ud af familien og dermed få nyt blod tilført. Det har kongehusene for længst fundet ud af. Indavl er noget lort.

  Like

 3. Janus 28. december 2017 / 21:40

  Enhver person kan gætte, at det er indvandring der har trukket IQ gennemsnittet ned. Den konklusion der er givet er en politisk korrekt version.

  Like

 4. Peter 30. december 2017 / 20:29

  Måske er det rigtigt, at danskerne er blevet dummere. Selvom der snart er gået 50 år med indvandring og dens konsekvenser, har man ikke lært af sin erfaring eller skiftet kurs.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s