Løkkes komiske nytårstale: Vi har slået bremsen i over for asylansøgere

19593039-lars-lkke-statsministeriet

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) forsøgte i sin nytårstale at fremstå som stram og handlekraftig på udlændingeområdet. Han sagde blandt andet:

Jeg er overbevist om, at årtiers slappe udlændingepolitik har gjort sit. Der blev lukket flere ind i Danmark, end vi magtede at integrere.
Vi kan ikke ændre fortiden, men vi kan tage ved lære af den, når vi former fremtiden.

Derfor går jeg ind for en fast udlændingepolitik.
Jeg møder sommetider nogen, der mener, at regeringens politik er for hård. Og jeg forstår dem jo godt – et stykke ad vejen.
For hver flygtnings skæbne er hjerteskærende. Tæt på Europa lever millioner af mennesker i en armod og elendighed, vi i virkeligheden slet ikke begriber.

Det griber os om hjertet, og vi vil gerne hjælpe.
Men vi er nødt til at lade hovedet følge med. Vi er nødt til samtidig at passe på Danmark.

Derfor har vi slået bremsen i med en række stramninger herhjemme. Og en fælles indsats i EU. Antallet af asylansøgere i Danmark er nu det laveste i årevis.

“Vi har slået bremsen i.”
Man mindes uvægerligt Lars Løkkes valgløfte fra valgkampen i 2015, hvor han lovede en straksopbremsning på asylområdet.
Hvordan er det så gået med det løfte? Siden Løkke-regeringen overtog magten, har ekstra 25.862 “flygtninge” samt deres familiemedlemmer fået opholdstilladelse i Danmark. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

Der er næppe mange danskere, der vil være enige i, at en tilstrømning på 26.000 ekstra migranter er at “slå bremsen i”. De vil nok snarere mene, at statsministerens udtalelse er ufrivillig komisk.

Lars Løkke sagde i talen desuden, at han sommetider møder nogen, der mener, at regeringens udlændingepolitik er for hård.
Er det mon Angela Merkel, han tænker på? Langt de fleste danskere ønsker i hvert fald en hårdere udlændingepolitik. 64 procent af vælgerne vil begrænse den muslimske indvandring.

Reklamer

7 thoughts on “Løkkes komiske nytårstale: Vi har slået bremsen i over for asylansøgere

 1. Carsten 1. januar 2018 / 21:49

  De traditionelle politikere i vesten står handlingslammet overfor Islam og der venter Europa store udfordringer i fremtiden.

  Like

 2. tilfældig 1. januar 2018 / 23:49

  Politikerne er ikke handlingslammede over for islam. Tværtimod er de særdeles handlekraftige. Fra statsminister og hele vejen til bageste række i folketinget samt blandt utallige noksagter og fantaster i regional- og kommunalråd er parolen: Knus Danmark. Det danske folk og den danske nation. Hendes Majestæt Dronning Margrethe II af Danmark stemmer i: Øg indvandringen, fremhæv og begunstig de fremmede.

  Like

  • Kjeld Hesselmann 2. januar 2018 / 14:39

   I mit indlæg herunder har jeg givet udtryk for et andet syn på problemet med muslimerne. Måske er der tale om en både -og. Meget tyder på, at de globalt orienterede social liberale har en bevidst politik med hensyn til islam. Og så har du jo ret.

   Like

 3. Kjeld Hesselmann 2. januar 2018 / 14:31

  I virkeligheden er vanepolitikerne så hypnotiserede af den rå, uformidlede aggressivitet, at de vælger at omskrive deres frygt. Det er Løkke ikke ene om, desværre. Vi har i Europa levet længe med velstand og fordragelighed, og det har gjort de fleste ude af stand til at fatte ondskabsfuldheden i en totalitær ideologi som islam.

  Like

 4. M.S. Carstens 2. januar 2018 / 22:17

  Hvis den Lille Lars Latterlig (+mange andre på Borgen) skal tages seriøs, kan jeg først tro det, når han/de siger OG effektuerer, at Danmarks grænser er lukket for ALLE uden lovligt indrejsehjemmel OG når en gennemgribende udvisning/landsforvisning/hjemsendelse af årtiers fupasylanter, rent faktisk ER sat på IKKE-FRAVIGElIGE skinner!
  (begge dele ligger klar i værktøjskassen;
  med stadfæstelsen af Dublin-Traktaten i mente!)

  Men SUK:
  Han skider fortsat højt og flot på, at 64 procent af vælgerne vil begrænse den muslimske indvandring, bare han redder sin, internationale, ego-økonomiske-politiske fremtid, med den danske befolkning som udbetaling 😦

  – ja,
  og nu fylder iSlammet SÅ meget i ghettoerne, at de passende kan spredes ud i det ganske land, således at KOranens påbud om landvindinger, sørme ikke skal være nogen dansker forskånet!

  Jeg mener, at Lille Lars statsminister (med følge, rød som blå) har taget HELT fejl af bremsepedalen og speederen, overfor iSlammets ufortrødne fortsættelse, af deres agenda på dansk jord, med, produktivt arbejdende, danske skatteborgere som deres KOran-fortjente slaver.

  Like

 5. Jette Jette 3. januar 2018 / 14:38

  Den Nytårstale er ikke en statsminister for Danmark værdig. En omgang forplumret snak, magen til hvad vi har hørt før.
  Allerede W.Churchill så jo de forfærdelige åg, forbandelser,et fanatisk vanvid, Islams had-ideologi – koranord førte med sig. Han beskrev det et sted som “galskab” i en hund”. Med en virkning af apati,sløseri, sjuskethed i f.eks landbrugsmetoder, træge handelsforbindelser, tvivlsomme ejendomsrettigheder. Er det ikke det samme vi ser nu ? Samtidig med at muslimerne indpiskes at være tro mod Profeten – og udrydde alle vantro.
  At vore regeringsledere her og i Europa fortsætter med at åbne portene for muslimske folk, der ikke vil og ikke må indordne sig under demokratiske former må få en ende.
  At Løkke med blakkede øjne fremlægger fjernelse af ghettoer er “helt ude i hampen”.
  Stram og handlekraftig er han ikke. Tværtimod. Når diverse løfter og ord forbliver tomme og kursen hælder mod EU, så må alle vi, der ønsker folkestyre, demokrati og fortsat frihedsrettigheder på tværs af partilogoer stritte imod. Helt og konkret modarbejde Regeringens “hjælp til flygtninge” fra både Mellemøsten og Afrika. Vi saver jo den gren over, vi selv sidder på.
  At hjemsende må være målet – gerne til flygtningelejre. At stoppe for asyl i vort land. At kontrollere vore grænser med bevæbnede betjente. Suppleret af militær, evt. kadetter, Hjemmeværn.
  At slå bremsen i betyder at stoppe helt. Holde stille ! Tænke sig om !

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s