Danmarks Statistik manipulerer: Der bliver født FÆRRE ikke-vestlige børn i fremtiden

nyfødte

Ifølge befolkningsfremskrivningen fra Danmarks Statistik så falder det årlige antal af nyfødte (0-årige) ikke-vestlige børn i fremtiden:

Diagram_-_2018-01-05_11.13.48

Det er naturligvis en kæmpe manipulation.
Danmarks Statistik kategoriserer 3.generationsindvandrere som oprindelige danskere. Børn født af efterkommerkvinder fra ikke-vestlige lande optræder dermed som danskere i statistikken.

Det er på det grundlag, at befolkningsfremskrivningen fra Danmarks Statistik er udført.

Reklamer

4 thoughts on “Danmarks Statistik manipulerer: Der bliver født FÆRRE ikke-vestlige børn i fremtiden

 1. Ole Herrmann 5. januar 2018 / 12:08

  Det er med statestikker som med lygtepæle. De oplyser ikke ret meget, men de er gode at læne sig op ad.

  Like

 2. Kjeld Hesselmann 5. januar 2018 / 12:24

  Det social-liberale paradigme gennemtrænger alt i det offentlige: Statistikker og nyheder bliver manipulerede i en lind strøm. Alternative medier, som dette og lignende udenlandske, er nødvendige for at kunne orientere sig.

  Liked by 2 people

 3. tilfældig 6. januar 2018 / 09:54

  DR er ikke længere Danmarks Radio. DR er “fake news” og har været det i årtier. DR er magtens ruhårede og logrende skødehund, der bjæffer ad dem, som dens herrer udpeger som svinehunde. Så lavt er vi sunket ned i idioti og magtovergreb.

  Danmarks Radio, der burde foranstalte og bidrage til folkelig oplysning, demokratisk samtale og en generel dansk og europæisk emancipatorisk interesse (som Habermas ville kalde det), er degenereret til en bjæffende køter, der sjattisser op ad det ene og det andet, som “man” ikke bryder sig om.

  Et gennemgående propagandatema i DR er indvandringen. DR ønsker at symboludslette det danske folk med negativ omtale, røgslør, relativeringer, abstraktioner og idiotiske eksempler. X-faktor er topmålet af DR’s propaganda-kampagne for et elendigt, multietnisk kakofonisk kaos.

  Et andet propagandatema er Den Europæiske Union. Jeg har ALDRIG fra nogen af DR’s udsendte korrespondenter i Bruxelles hørt kritiske indslag om EU. DR har i årtier suttet underdanigt på EU-bureaukratiets gnaveben. Ole Ryborg æder sig bare federe og federe ved EU’s overdådige buffeter.

  Hvorfor har DR ikke for længst forfulgt de oplagte historier om eksempelvis Frontex? Frontex skulle have været EU’s ydre grænseværn, da man med Schengen nedlagde de indre grænser. Er jeg den eneste, der i alle årene har undret mig over, at jeg aldrig er stødt på nogen Frontex-gendarmer eller andet? Frontex er 7 bogstaver på et stykke papir. Miseren ser vi nu.

  Og man kunne blive ved. DR’s undladelsessynder og aktive journalistiske propagandaaktioner udgør et langt register over journaliststandens værste egenskaber. Fæl, ildelugtende, selvovervurderende, uvidende, brovtende, folkehadsk, republikansk, emotionel, leflende, korrumperet.

  Jeg kan være sikker på, at hvis jeg søger oplysning og information, skal jeg søge det alle andre steder end i DR.

  Like

 4. Allan Gorm Larsen 11. januar 2018 / 21:42

  Tjah, jeg har hørt modsat at der er befolkningstilvækst i Danmark, men det kan da ikke være danskere, i det disse har for travlt med at slæbe valuta hjem, som skal komme de mange Muhammedanere til gode, som ikke er på arbejdsmarkedet.
  Nej dem som formerer sig hurtigst her i landet er Muhammedanerne, som jo ikke har andet at lave. Disse har jo også sværget på, at så snart de er mange nok, overtager de bare hele biksen, men det har politikerne og de “skriftkloge” bare ikke opdaget endnu.
  Voldtægter blandt disse er også meget almindelige, så det må jo også tælle med.
  Massehjemsendelser vil på dette sted være højest betimelige.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s