Irakisk terrorist overtrådte sin meldepligt 1.183 gange: Det giver kun 30 dages fængsel

Mideast-Iraq-Jihadi-A_Horo-1-e1380555832359

En nu 50-årig herboende iraker fungerede som leder for en international jihad-rekrutteringsring, som sendte selvmordsbombere til Irak. Han fik i 2008 inddraget sin opholdstilladelse og blev udvist af Danmark. Han har siden levet på tålt ophold her i landet, men har i årevis ikke overholdt sin daglige meldepligt. Han har faktisk overtrådt meldepligten hele 1.183 gange. Det skriver Jyllands-Posten.

Højesteret har nu slået fast, at irakeren skal straffes for ikke at have overholdt sin meldepligt. Straffen lyder imidlertid kun på 30 dages fængsel. Når de 30 dage er afsonet, så kan den irakiske terrorist igen gå frit rundt i Danmark.

Det er som sædvanlig konventionerne, der tilsiger, at udviste kriminelle ikke må frihedsberøves. I stedet kommer de på tålt ophold. Det betyder, at de er på fri fod og dermed har mulighed for at begå ny kriminalitet.

Den danske regering insisterer ikke desto mindre på at følge konventionerne til punkt og prikke. Udlændingeminister Inger Støjberg har i denne video slået fast, at konventionerne efter hendes opfattelse er til stor gavn for Danmark.

Reklamer

6 thoughts on “Irakisk terrorist overtrådte sin meldepligt 1.183 gange: Det giver kun 30 dages fængsel

 1. En rigtig dansker 6. januar 2018 / 13:17

  Det er sørgeligt. Hvor er man træt af svage politikere!!! Hvad er det for en moral, at lægge for dagen? Stop konventionerne lodret i skraldespanden og gør det rigtige. SEND dem hjem i en hulens fart og brug i stedet penge til at hjælpe de rigtige forsømte i nærområderne. Det er sgu alt for dyrt at have dem i Danmark! Tænk dog på vores egne forsømte, de ældre samt vores børns fremtid.
  En politiker SKAL stå til ansvar for de fadæser de laver! De skal også kunne straffes hårdt for, at gå imod folkets vilje. Her er et forslag:
  Giv dem en højere indtægt og straf dem korporligt med frihedsberøvelse når det går imod folkets vilje!
  De samme regler burde gøre sig gældende for lamme liberale journalister der støtter ‘politisk korrekthed’ i stedet for sandhed samt objektivitet!
  Ytringsfriheden har alt for længe været under angreb og er blevet kidnappet til fordel af totalitære ideologier!!
  Alt for ofte har jeg været flov over at være dansker! Det skærer i mit hjerte at se, hvor svage en stor del af den danske befolkning er blevet i globalismens navn…

  Like

 2. barfbag 6. januar 2018 / 15:34

  DANMARK UD AF EU
  DANMARK UD AF EU
  DANMARK UD AF EU
  HVORNÅR FATTER VÆLGERNE DET?

  Like

 3. M.S. Carstens 6. januar 2018 / 21:31

  Dommerne og hele dommerstanden her en mega interesse i, at give milde domme, over en jævn, så dem der forbryder sig mod sagesløse, for ikke at snakke om landets almene sikkerhed, hurtigst muligt kan komme ud igen og fortsætte deres forbrydelser, til gavn for dommernes næste fede fortjeneste :-(((((((

  Like

 4. tilfældig 7. januar 2018 / 16:05

  Danmark er degenereret til en parodi på en retsstat. Uden lovlighed og konsekvens. Læste lige, at Saudi Arabien nu deporterer alle sine illegale migranter på en helt enkel og sympatisk måde: Samler de illegale i lejre og flyver dem hjem til deres respektive fædrelande. Hvorfor kan Saudi Arabien og ikke Danmark?

  Like

 5. viol 7. januar 2018 / 16:59

  Fordi vores lorteyallaher er hjemmehørende i pædostaten Saudi, derfor .
  Svenskerne vrøvler løs om en evt russisk invasion (!) ha de fjolser: fjenden er den million kriminelle islamister, de har slæbt til sig.
  Vores egen fjollerik Claus Hjort Frederiksen vrøvler også løs om russisk invasion i Danmark (!) ha ha
  hvis ikke det var fordi Hjortens røvhul er helt fyldt op med tykke arme fra amerikansk våbenindustri, så ville man sige ” Luk røven Claus Hjort!” men det kan han ikke da anus er spændt helt ud på ham.
  Derfor vælter han sit ildelugtende tarmindhold ud af munden, mens han fægter med de korte arme.
  Bosse forswind og Rhode lugter også ilde ud af gabet, her hjælper ingen menthol, quislinger stinker.

  Like

 6. Allan Gorm Larsen 11. januar 2018 / 21:16

  Indføre dødsstraf, det hjælper som en skrædder i helvede. Disse Muhammedanske skvadderhoveder opfatter døden som ingangen til himlen, hvor fjolserne får stillet 72 jomfruer til deres disposition. Hvordan fanden de så kan overkomme alt dette.
  Nej, øjeblikkelig udvisning bør komme på tale.
  Hvem i alverden siger at konventioner er endegyldige, og ikke kan ændres, eller endsige opsiges?!.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s