ISS: Det tager for lang tid, før flygtninge, der har krydset Middelhavet i en gummibåd, kan komme ud på arbejdsmarkedet

maxresdefault
Flemming Bendt, adm. direktør i ISS.

Erhvervslivet plæderer konstant for åbne grænser. I dag sker det i Berlingske, hvor de kuldsejlede skattelettelser bliver brugt som påskud.
Eftersom regeringen droppede sin ambitiøse skatteplan, er det “uhyre vigtigt”, at der kommer nye initiativer, der kan skaffe mere udenlandsk arbejdskraft til Danmark. Ellers er det direkte at gamble med opsvinget, mener store danske virksomheder.

Administrerende direktør i servicevirksomheden ISS, Flemming Bendt, siger til Berlingske:

Jeg synes, at det tager lang tid, før vi kan få en flygtning, der har krydset Middelhavet i en gummibåd, ud på arbejdsmarkedet. De bliver passiviseret i et asylsystem, hvor vi i stedet kunne få dem hurtigt i job. Hvis de er kommet til Danmark, så lad os da for søren få dem ud på arbejdsmarkedet hurtigst muligt.

70 procent af de “flygtninge” og familiesammenførte, som har været i Danmark i tre år, har stadig ikke noget arbejde. Kun 30 procent er i beskæftigelse.
De, der er kommet i job, arbejder i gennemsnit kun 18 timer om ugen. Det viser en analyse fra Danmarks Statistik.

Disse tal fortier erhvervslivet, når de advokerer for åbne grænser.

Reklamer

6 thoughts on “ISS: Det tager for lang tid, før flygtninge, der har krydset Middelhavet i en gummibåd, kan komme ud på arbejdsmarkedet

 1. barfbag 11. januar 2018 / 13:40

  Erhvervslivet vil have billig slavearbejdskraft for at øge profiten. Erhvervslivet er kun ude på at tjene penge for enhver pris, som betales af befolkningen pga eksplosionen i antallet af voldtægter og mord og mængden af vold, ikke at tjene deres eget land. Det samme gælder politikerne, som vælgerne stadig stemmer på.
  I øvrigt mener jeg, at man bør betale en bøde, hvis man kalder de invaderende horder for flygtninge.

  Like

 2. Allan Gorm Larsen 11. januar 2018 / 20:25

  Ja, det gælder bare, hurtigst, muligt, at få gang i befolkningsudskiftningen så man kan komme af med os, besværlige danskere. Sådan.
  Jeg husker tydeligt, hvordan en anden dansk virksomhed, Arla Food, bragte undskyldende annoncer i de saudiarabiske aviser som følge af Muhammed hysteriet.
  Man undskyldte på HELE Danmarks vegne. Også mine. Og siden har jeg ikke kunnet fordrage Arla Food.
  Jo erhvervsliver vil hellere tænke på, hvordan man tjener på ussel mammon, end at interessere sig for deres fædreland.

  Like

 3. tilfældig 11. januar 2018 / 22:22

  Gamle brygger Jacobsen ville vende sig i sin grav. Hans valgsprog var: “Laboremus Pro Patria” – “Lad os arbejde for fædrelandet”. Han støttede kunst og videnskab. Det kunne nutidens erhvervsliv godt tage ved lære af. De tænker kun på profit.

  Like

 4. barfbag 12. januar 2018 / 13:08

  Noget af det værste er, bortset fra at okkupanterne fra den 3. verden kun er destruktive uanset om de har job eller ej, at på trods af, at det nu er lysende klart, at disse bosættere, der koloniserer vort land ikke engang kan forsørge sig selv ved at kunne arbejde, for det mangler de kvalifikationerne til, ja, så er erhvervslivet stadig fortalere for at få flere permanent ubrugelige og uduelige herop, som ikke har tænkt sig at røre en finger for at komme i arbejde! De eneste, der kommer i arbejde, er danskerne, som nu skal pukle som kameler endnu flere år for at forsørge det nye klientel, før danskerne kan få deres egen folkepension udbetalt.

  Like

 5. Anonym 16. januar 2018 / 21:52

  Ja, bare han kan få noget gratis / billigt arbejdskraft, tvangssponsoreret af de Danske arbejder for, at presse ham / hende på løn og arbejdsvilkår ( udbud og efterspørgsel ), og til sidst ud i ledighed til de ca. 180.000 ledige vi jo allerede har, hvor hovedparten er dem vi nu får endnu flere af. Så vil han ellers skide på, hvor mange Danske kvinder og børn, de folk ind til videre har forulempet, overfaldet og voldtaget, og hvor mange Danskere der nu dagligt bliver præsenteret for alverdens afskygninger af terror, nedskydninger, knivstikkerier, voldelige overfald, voldelige røverier etc. etc. etc., og hvor mange flere af dem vi om ganske få år får på offentlig forsørgelse, når de har fået tiltusket sig et Dansk statsborgerskab, og vil skide vi, i deres øjn vantro et allerhelv…. langt stykke, som de har vist nu de sidste ca. 40 år.

  Like

 6. Allan Gorm Larsen 17. januar 2018 / 21:20

  Ja, erhvervslivet vil gøre alt , bare det giver ussel mammon. Koste hvad det skal være. Om det så gælder mordere og, voldsforbrydere og analfabeter.
  Hvordan vil man kunne få en analfabet, som hverken kan læse og skrive til at kunne gerere på det moderne arbejdsmarked??!!. Ufattelige naivt. Om igen.
  Nej disse skal standses ved , forhåbentligt snart, lukkede grænser og sendes tilbage dertil hvor de kommer fra.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s