Somalier mishandlede og voldtog yngre kvinde i flere timer

1490981772_scanpix-20170211-150945-a_0

Gennem to en halv time blev en yngre kvinde holdt indespærret på et værelse på Mændenes Hjem i Lille Istedgade i København, mens hun blev mishandlet og voldtaget. Det skriver Ekstra Bladet.

Københavns politi har tiltalt en 38-årig somalier for voldtægten, der ifølge anklageskriftet var af særlig farlig karakter. Somalieren er tidligere dømt for vold, men blev ikke sendt ud af Danmark. Han kunne derfor begå endnu en grov forbrydelse.

Somalieren råbte flere gange ’I will kill you’, truede kvinden med en saks, slog hende i hovedet med en flaske og sparkede hende to gange i ryggen, da hun forsøgte at flygte fra værelset.

Retssagen starter i næste uge.

Reklamer

3 thoughts on “Somalier mishandlede og voldtog yngre kvinde i flere timer

 1. barfbag 13. januar 2018 / 14:34

  De vestlige lande – med undtagelse af Japan, formoder jeg – udvikler sig mere og mere fra retsstater til uretsstater, da dommerne er mere optaget af at følge den kulturmarxistiske linie med politisk korrekthed og multikultur, end de er optaget af lov og orden. Den vestlige verdens dommerstand leger altså politikere og lader især udenlandske kriminelle gå fri uden synderlig straf, så de senere kan begå en endnu værre forbrydelse. Forbryderne har rettigheder i dette “system”, det har ofrene for forbrydernes kriminalitet ikke.

  Liked by 1 person

 2. Jack Boesen 17. januar 2018 / 14:45

  Ja ,,man er dybt rystet over de menneskers … Moral,eller mangel på samme ….personligt mener jeg der skulle indføres dødsstraf..for den slags svineri..så er man bare et møjdyr …der skal aflives…..

  Like

 3. Allan Gorm Larsen 17. januar 2018 / 20:55

  Jeg mener at sådanne bastarder skal udvises med det samme, i det de er direkte farlige for deres omgivelser, men, desværre, står de såkaldte menneskerets konventioner i vejen.
  Alt det lort startede for 30-40 år siden da naive politikere gav fri adgang for disse forbrydere.
  Det er på høje tid at gå disse konventioner efter i sømmene da de er forældede.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s