To indvandrerfædre udsatte deres mindreårige døtre for kontinuerlige voldtægter

643371-sexual-abuse-rape

Hårde fængselsstraffe og udvisning af Danmark er anklagemyndighedens krav, når to forskellige retssager indledes i den kommende uge mod en stedfar og en adoptivfar. Begge voldtægtsmænd er indvandrere. Det skriver Ekstra Bladet.

I den ene sag er en 44-årig udenlandsk stedfar tiltalt for kontinuerligt og adskillige gange at have voldtaget sin steddatter gennem en periode på seks år fra pigen var under 12 år gammel. Der var både tale om samlejer og andre seksuelle forhold, der blev gennemført under trusler om vold, ved fastholdelse og ved at han udnyttede sin fysiske eller psykiske overlegenhed.

I den anden sag er en 39-årig udenlandsk adoptivfar tiltalt for jævnlige og systematiske voldtægter mod sin plejedatter og senere adoptivdatter, som i dag er 14 år gammel.
Voldtægterne skete gennem en periode på cirka 15 måneder indtil marts sidste år, hvor den 39-årige blev anholdt og fængslet.

Det bliver fortiet, hvilke lande voldtægtsmændene kommer fra.

Reklamer

5 thoughts on “To indvandrerfædre udsatte deres mindreårige døtre for kontinuerlige voldtægter

 1. Anonym 14. januar 2018 / 16:28

  Hvorfor skal der tages hensyn til det, de skulle simpelthen, lægges ud i alle offentlige medier, med billede og hvor i Danmark de befinder sig, svinet er jo ikke bag tremmer, sådanne handlinger skulle straffes med udvisning for altid.

  Like

 2. barfbag 14. januar 2018 / 18:24

  Tariq Ramadan (Ramadan er den 9. (maj-juni) måned i den islamiske kalender, fastemåneden, men også betegnelse for den 1. åbenbaring/fremvisning af Koranen til Muhammed (født 570, død 630), Allahs profet/budbringer, i 610 e. Kr.; virkelig et efternavn til en fanatiker) født i Schweiz i 1962, dattersøn af grundlæggeren af Det muslimske broderskab, den ægyptiske muslim Hassan al-Banna (1906-1949) , fra 2009 professor i Oxford, er også blevet afsløret som voldtægtsforbryder og pædofil. Muslimske mænd og drenge følger bare i den pædofile Muhammeds fodspor med voldtægtsbander bestående af muslimer, som kan have massevoldtaget 10.000er, måske 100.000er af piger, nogle under 10 år, i Storbritannien i hvad som kaldes “grooming gangs” (bogstaveligt: “oplærings-bander”) hvor pigerne bliver truet på livet til at blive prostituerede, så andre pædofile muslimer kan voldtage dem mod betaling til den muslimske alfons. Muslimer er kloak(i)slam på Jordens overflade. Men de følger blot Koranens ord, der siger, at ikke-muslimske kvinder/piger kan tages som sex-slaver. Som Ann Coulter har skrevet, så er pædofili, sex med mindreårige, også udbredt i ikke-muslimske udviklingslande, fx. Mexico, og folk fra disse lande tager vanerne med sig til Vesten.

  Like

 3. M.S. Carstens 15. januar 2018 / 22:36

  Udlængestyrelsen/andre burde mentalundersøge fremmede indtrænglinge, ligesom de KONSEKVENT skulle håndhæve Dublin-Traktaten, som jo i 2017 blev stadfæstet af EU.
  De mange halvhjerner, som holder vort retssystem fedt beskæftiget på skatteborgernes regning (og ofrene uden hjælp) havde IKKE nogen legitim adkomst til Danmark, med mindre de var kvoteflygtninge!

  Like

 4. Allan Gorm Larsen 17. januar 2018 / 20:40

  U anset, hvem der gør sådan noget skal de straffes hårdt.
  Sex med børn er u anstændigt.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s