Afghansk “flygtning” voldtog sin tyske plejefamilies fire-årige datter: Slipper for straf

im-kampf-gegen-den-sexuellen-missbrauch-von-kindern-hat-bundesfamilienministerin-schwesig-ein-gesamtkonzept-vorgestellt-

En afghansk “flygtning” ved navn Mahdi A. flyttede ind hos en plejefamilie i den tyske hovedstad Berlin. Det gik tilsyneladende godt i 14 måneder, men i sommeren 2017 voldtog Mahdi A. familiens fire-årige datter. En af hans afghanske venner så på, mens han voldtog den lille pige. Det skriver det tyske medie Focus.

Men de tyske myndigheder droppede efterforskningen af sagen. Det skyldtes blandt andet, at den afghanske gerningsmand påstod at være 13 år gammel, da voldtægten fandt sted. Han var dermed under den kriminelle lavalder. Af en politirapport fremgår det, at afghaneren formentlig var mindst 15 og dermed godt kunne straffes. Den tyske anklagemyndighed nægtede imidlertid at udføre en alderstest på voldtægtsmanden.

Mahdi A. flygtede efterfølgende til Sverige og bor nu der under et andet navn.

5 thoughts on “Afghansk “flygtning” voldtog sin tyske plejefamilies fire-årige datter: Slipper for straf

 1. citizenpedersen 21. januar 2018 / 12:35

  Gud forbyde at vi skal holde muslimer ansvarlig for deres handlinger.

  Tænk sig en handling som feks en voldtægt af en 4 årige, hvis liv er ødelagt for restens af hendes liv, er mindre end det at holde en muslim ansvarlig for hans handlinger.

  Det er en værre forbrydelse at fact tjekke en muslims ord for at han kun er 14 år,eller om han er 15 eller ældre og kan retsforfølges, end det at han voldtog en pille pige.
  Den dommer kan kun være en venstreorienterede, for alene denne handling er da så grusomt, og hans ven burde få samme straf.

  Men tænk sig, at vi er blevet så politisk korrekte at en voldtægt at en 4 årige, ikke er nok til at kræve en alders test af en muslim, og på den måde flygte for at slippe for en straf.
  Og SVerige vil jo slet ikke udlevere ham, for det vil jo være racistisk at sende ham til et land hvor han kan få en straf for han handlinger.

  Jeg ved godt at venstrefløjen ønsker en revolution, men jeg mener at vi som bliver kaldt dem på den yderste højrefløj som bare er alm mennesker som er træt af denne uretfærdighed, skal samles sig, og selv skabe en revoulution, for at få retfærdigheden tilbage, for at for anstendigheden tilbage.
  så vi kan fjerne politiker som nægter at arbejde for borgernes bedste, for at fjerne dommer som mere kikker på deres idiologi end på retfærdighed og loven, fjerne venstrefløjen som er terrorister og som kun er ude på at gøre landet kommunistisk, men især for at fjerne dem som kalder sig flygtninge, men ikke ønsker at opbygge danmark. at fjerne samtlige kriminelle som ikke er etniske dansker.

  Nej jeg snakker ikke om gaskammer som venstrefløjen straks vil påstå jeg mener, men at smide dem ud af danmark, eller i det mindste bygge dem en by i nord grønland og smid dem alle der op, og så skal de voldtage, myrde og tæske hinanden ihjel indtil der kun er en eller 2 tilbage.

  Liked by 2 people

 2. barfbag 21. januar 2018 / 16:32

  “…vi er blevet så politisk korrekte…” Det passer bestemt ikke. EU, politikerne og dommerne i retsvæsenet, herunder Europa-domstolene og topfolk i politiet og journalister og topfolk i det hele taget er politisk korrekte: meningsdannere, den snakkende klasse. Man kan lyve for en del af folket en del af tiden men ikke for hele folket hele tiden. EU med centralbanken er éen stor løgn, og det hele vil forsvinde på et tidspunkt.

  Like

 3. barfbag 21. januar 2018 / 17:28

  Hvis der var afstemning i Frankrig – og sikkert også andre EU-lande – nu, ville vælgerne stemme deres land(e) ud af EU.

  Like

 4. hendeduddi 28. januar 2018 / 09:59

  Hold så k’ft, hvor er det langt ude…..!?! UD med svinet og gerne alle hans trosfæller, NU!!!

  Liked by 1 person

 5. Bitten 28. januar 2018 / 22:31

  Jeg synes det er fedt at i bekymrer jer for kvinders rettigheder, husk også at gøre det når det ikke er i et angreb på muslimske mænd.

  Alle kvinder i min nærmeste familie er blevet seksuelt udnyttet af danske mænd før de fyldte 18. Det er et meget stort problem og har været det i generationener.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s