KSD-bloggen er tilbage på Facebook

Som jeg skrev her, blev Kulturradikalisme Smadrer Danmarks side på Facebook taget ned. Jeg appellerede afgørelsen.

Nu har Facebook så genoprettet siden. Der er dog den begrænsning, at jeg ikke kan redigere indholdet på Facebook-siden indtil den 18 februar.

begrænsning

Et lille lysglimt i det hurtigt tiltagende Facebook-mørke.

Facebook-siden kan nu igen ses her.

3 thoughts on “KSD-bloggen er tilbage på Facebook

 1. En rigtig dansker 22. januar 2018 / 14:41

  Det var godt at læse. Så lad os da håbe, at du slipper for mere bøvl med ‘fæces’book. 🙂

  Liked by 1 person

 2. M.S. Carstens 23. januar 2018 / 23:18

  det er faktisk rigtigt skidt, at alle er blevet så afhængige af sukkerdrengens fjæsbog, at man ikke mere kan føre hverken nyhedsformidling / ganske almindelig virksomhed (service som håndværk) / personlig liv og levned, uden at skulle være aktiv/representeret på dette diktaturiske, iSlam-pro medie på internettet

  ville skrive mere, men tror andre kan gøre det bedre?

  Like

 3. citizenpedersen 24. januar 2018 / 14:58

  Tillykke med at være tilbage på den fascistbook, som vil gøre alt for at styre hvad vi tænker, føler og mener.
  Jeg er dog glad for at jeg ikke er på fascistbogen, eller retter jeg har en konto, men jeg bruger den ikke, kun messenger.
  Jeg kan ikke forstå hvordan folk kan overgive hele deres liv til ham. De ved godt at alt hvad de siger, gør, deres billeder, videoer ejes ikke at dem, men af fascistbogen. Selv når de sletter det, ejes det stadigvæk af bogen.
  Men alligevel er folk mere end villig til at bruge det, til at lægge hele deres liv ud på nettet, deres kærlighed, sorger, død, fødsels, til fuld beskuelse af alle andre.
  Vi er virkelig blevet en nation af Egoister, for det handler kun om mig mig mig mig.

  Men du har tros alt vundet en kamp over dem, også selv om du ikke kan redigere før den 18 feb. Jeg havde faktisk ikke troet du ville vinde.

  Men de er ude efter alle os som ikke deler deres drøm om et multietnisk samfund med islam som frontfigur. Alle som ikke mener det er en god ide, bliver brandet som racister, nazister.
  Det skal ikke undre mig at folk som os kommer til at gå med tøj lapper formet som et eller andet, så folk kan se at her kommer en racist og nazist, ganske som med jøderne.
  For tros alt, så er venstrefløjens metoder jo 100 % lig nazisternes i tyskland i 30 og 40’erne. Det eneste forskel er at de relle racister, nazister og fascister kalder alle de andre for det samme, i et forsøg på at fjerne fokuset på dem selv og deres handliger.

  Ser vi på venstrefløjen i USA der bliver de jo DAGLIG værre og værre. Nu er det forkert at ha bedste venner, da det ikke er inklusiv.
  Du må som heteroseksuel ikke sige nej til at date transkønnet mænd som enten har eller ikke har sine naturlige vedhæng, da det er kvindehad og racistisk.
  Ja selv mælk er blevet gjort racistisk, og du må ikke gå med dreadlocks hvis du ikke er fra jamaica, du må ikke gå med sombrero hvis du ikke kommer fra mexico.
  Venstrefløjen bliver mere og mere extrem i deres handlinger og ytringer, ja af en gruppe som påstår de kæmper mod had, så hader de utrolig meget, ja faktisk bliver de jo nærmest ædt op af had.
  Men skal jo ikke se mange youtube klips før man kan se at det er dem som er ekstrem hadefuld.

  Så det bliver kun værre før det bliver bedre, og jeg tror slet ikke vi har set bunden af de vederstykkeligheders som venstrefløjen kan komme op med.

  Men forsæt med at kæmpe.

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s