Danmark er i opløsning: De kriminelle har reelt frit spil

17909688-670973812jpg

Politiet er blevet overfaldet af 20 maskerede personer på Christiania.
Det er en katastrofe for retssikkerheden og Danmarks sammenhængskraft, at staten ikke slår knaldhårdt ned, når politibetjente overfaldes. Den eneste reaktion fra regeringen består i, at justitsminister Søren Pape Poulsen har skrevet nogle ligegyldigheder på Twitter.

Det er blot det seneste eksempel på, at lovløsheden hersker her til lands:

De kriminelle har reelt frit spil.
Ifølge Danmarks Statistik blev der i 2016 anmeldt 744 voldtægter, men kun 66 personer blev dømt for voldtægt. Mht. til voldsager var der 21.303 anmeldelser, men kun 5.475 blev kendt skyldige.

Kun en lille procentdel bliver altså fanget og dømt. Ydermere er straffene så latterligt lave, at de efter en kort fængselsstraf kan begå ny kriminalitet.

Danmark er endnu ikke faldet fra hinanden, men opløsningen er i fuld gang.
Hvordan kan udviklingen vendes?

 • Militæret bør sættes ind i de største danske byer. Der er hundredvis af soldater på missioner rundt omkring i Verden. De skal hentes hjem.
 • Danmark skal udtræde af EU og de internationale konventioner.
 • Lovgivningen skal ændres, således at alle kriminelle indvandrere med oprindelse i muslimske lande fratages deres danske statsborgerskab. Det gælder både første, anden, tredje og fjerde generation. Dermed får de status som udlændinge.
 • Samtlige udenlandske kriminelle skal udvises.
 • Der skal indføres en effektiv grænsekontrol, så de ikke kan snige sig tilbage til Danmark.
 • De resterende kriminelle skal straffes langt hårdere. Three-strikes lovgivning skal indføres.

Det kan godt lade sig gøre. Det er bare et spørgsmål om vilje.

5 thoughts on “Danmark er i opløsning: De kriminelle har reelt frit spil

 1. citizenpedersen 24. januar 2018 / 15:06

  Ja faktisk har de kriminelle flere rettigheder end deres offer. Mange gange bliver deres offer efter ladt helt alene, med at klare de fysiske og psykiske problerm, de får ikke fuld erstatning for tabt af arbejde, eller arbejdsevne, men skal kæmpe en kamp som er længer varende hårder end den de måtte med de kriminelle, bare for at få retfærdighed, fra staten med deres økonomiske tag, eller tab af erhvervs evne efter overfaldet.

  Men de kriminelle får en fin celle, hvor de kan ha fjernsyn, playstation, radio og musik. Ja de kan endda tage en uddannelse. Ja faktisk har de ikke et eneste problem mens de er i spjældet, især ikke med skyldføelser.

  Nej lad militæret patruljere, med skarpladte våben og ordre til at skyde når folk ikke stopper. Folk er nød til at lære deres handlinger har konskvenser.
  OG jeg er ikke bleg for at sige, laver du personfarlig kriminalitet, eller sælger stoffer som ødelægger menneskers liv, ja så skal jeg ikke fælde en tåre når de bliver skudt ned, fordi de ikke ville høre efter enten politiet eller militærets anvisninger.
  Faktisk vil jeg heller end gerne give dem som skød en medalje, for at hjælpe samfundet. Vi kan aldrig tillade at kriminelle skal opnå flere rettigheder end deres offer.

  Kommunerne burde hjælpe offerne uden at kny, og så kræve pengene gennem den kriminelle, tag hans kontanthjælp og lad ham arbejde sin gæld af til samfundet gennem arbejde i fængslet

  Det er mere retfærdigt

  Like

 2. M.S. Carstens 26. januar 2018 / 22:31

  Efterlysning:

  Hvordan får vi “vore” politikkere til at læse de mange protester, fra lands egne, som går MOD den førte politik?

  Jeg læser dagligt både Jyllandspostens, Berlingskes og alle de alternative mediers kommentarspor, men det er som, at dette er en sfære der end ikke kommer i nærheden af politikkernes opfattelsesevne?

  Vi snakker og skriver os tunge og fingerspidser hudløse gennem xx år, men hvordan når vi politikkernes bevidsthed MELLEM folketingsvalgne?

  Er vi for spredt?
  Kan der samles e´t medie for os med gennemslag?
  50.000 underskrifter skulle vi snildt kunne skaffe, om et forslag som f.eks.:
  Politisk pligt til nærværd i mediernes debatter?
  Eller skal politikkerne fortsat være helliget egen omgangskreds (lobby)??
  Har andre indput hertil ???

  Like

 3. Tilfældig 27. januar 2018 / 06:30

  Send alle fremmede hjem! Send muslimerne ud af landet først. Deres dominanskultur er en krigserklæring mod den danske kultur. De danske politikere er løgnagtige og forrædere af det danske folks enhed og ret.

  Liked by 1 person

 4. Geir Rustung Frøyland 27. januar 2018 / 10:51

  Det samme ser man her i Norge også ! Om bare de respektive myndigheter avblåste krigen mot cannabisen ville det tatt vekk profittgrunnlaget fra en stor part av de kriminelle ved regulert salg og avkriminalisering og regulering av salg og lovlig hjemmeproduksjon for egen bruk innen egen bolig !Da ville politiet ha økt sin kapasitet med 30-40 % å ta seg av de virkelig alvorlige forbrytelsene som i dag henlegges !Nederland har greid dette i alle år så hvorfor skal ikke de andre skandinaviske land få til disse enkle grep ? er det bare trass og redsel for å tape ansikt og krigen ?

  Like

 5. Ivan Jensen 30. januar 2018 / 16:28

  Kriminelle udlændinge skal udvises efter straf. Vi har mere end nok i vore egne kriminelle personer.
  Endvidere luk grænserne for ikke-vestlig indvandring(primært indvandring fra mellemøsten og afrika) og luk kassen for udlændinge.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s