Muslimsk DR-journalist: Væmmes du også ved det danske folk?

16795587-abdel

Abdel Aziz Mahmoud er journalist på DR.
Han var en kort overgang udviklingsredaktør hos Nordisk Film. Det var i stillingen som udviklingsredaktør, at han lavede et program om sig selv og sin familie, hvor han sprang ud som homoseksuel muslim. Det blev selvfølgelig sendt på en af DR’s kanaler; nemlig DR2.

I går skrev han dette indlæg på Facebook. Et skærmdump af opslaget kan ses her. Der står blandt andet:

Væmmes du ikke også ved dette folk og denne religion og kultur?

Så sent som i går fik flere end 1100 (!) skuespillere, instruktører, forfattere og andre ansatte i den danske teater- og filmbranche nok af den sexisme og de overgreb, som de oplever, finder sted her i landet.
Tænk at den danske kultur er sådan!

I november blev en mandlig præst kendt skyldig for grove og gentagne seksuelle krænkelser af en pige og syv drenge i alderen 12 – 16 år. Det er jo ikke første gang, vi hører om kirkens misbrug af børn.
Sikke dog en barbarisk religion! Tænk at disse religiøse overhoveder har frit spil for vores skattekroner!
(…)
I november kom det frem, at landet i øjeblikket plages af usædvanligt mange rockerskyderier- og konflikter rundt om i landet – blandt andet i Aalborg, Holbæk og Sorø.
Sikke dog en lovløshed, der præger disse danskere! De har jo ingen respekt for lov og orden!

De fleste muslimer og kulturradikale vil sikkert kalde Abdel Aziz Mahmouds indlæg for satire. Det er vist også hans egen udlægning.
I virkeligheden er indlægget et forsvar for islam og den muslimske voldskultur.

Der er ingen, der har påstået, at etniske danskere aldrig begår kriminalitet. Sagen er imidlertid den, at mænd med oprindelse i muslimske lande gennemsnitligt set er langt mere kriminelle end danskerne. Det gælder især for efterkommere. Her er tallene fra Danmarks Statistik:

https://ksdha.files.wordpress.com/2017/11/getpubfile-aspx_-_2017-11-27_22-52-35.png

Mandlige efterkommere fra Somalia har f.eks. et voldsindeks på 771. Det betyder, at de er 7,71 gange mere voldelige end gennemsnittet af alle mænd.

De tal kan man ikke komme udenom, men muslimske debattører som Özlem Cekic og Abdel Aziz Mahmoud gør, hvad de kan for at skjule sandheden.

28 thoughts on “Muslimsk DR-journalist: Væmmes du også ved det danske folk?

  • Bente Dahlmann 30. januar 2018 / 02:35

   Det må siges

   Like

 1. Anonym 27. januar 2018 / 18:48

  Nej jeg væmmes ved sådan nogle som dig og Øs lem – Se Kig…Aaaadr

  Like

 2. Anonym 27. januar 2018 / 19:01

  At du vil være dette bekendt! Giv mig bare een god grund til at muslimer valfarter til vores land, hvis dette land og dets befolkning er så forfærdelige.
  Næh Abdel, set ud fra et nationalt-neutralt perspektiv, var vores land langt bedre tjent med at være fri for muslimer.
  Dine synspunkter er desværre ikke sjældne fra muslimers side.
  Som jeg ser problemerne mellem muslimer og landets oprindelige befolkning; er at Islam i den grad trænger til at blive reformeret. Som det fungerer nu er Islam i mine øjne en feudal og destruktiv religion!

  Liked by 2 people

  • Bente Dahlmann 30. januar 2018 / 02:42

   Netop der er et gammelt ordsprog “kan du ikke li lugten i bageriet så find et andet” eller endnu bedre “skik følge eller land fly” så farvel,og husk har vi danskere betalt
   din uddannelse så efterlad en adresse, så vi kan sende regningen

   Like

 3. Susanne-Rikke HoNi 27. januar 2018 / 20:35

  Hmmnn …. så vil jeg da inderligt håbe noget godt for dette væsen :

  At Abdel’s egne ord kommer til at ramme ham – som hans muslimske landsmænd har ramt mine kære !!!!….. fem X så hårdt !

  Liked by 1 person

 4. Anonym 27. januar 2018 / 20:39

  Hvorfor forlader denne mand dog ikke Danmark, når han udtrykker sin væmmelse ved danskerne, vor religion og vor kultur ? Han kunne jo finde et sted, hvor der ikke er rockere, kriminelle, voldsmænd, sexisme .. andet, han ikke måtte bryde sig om.
  Hvis han ikke joker,så kan man jo blot” tage sig til hovedet” og lade ham mene, hvad han vil. Så længe han selv overholder vor lov og orden.
  Gad vide om han synes sharia er i orden ? Den islamiske lovideologi har regler for gudsdyrkelse.. Koranlove som SKAL efterleves. Visse. pligter, opgaver, levemåder, meget andet. Og overtrædes disse ordensregler, bryder et helvede løs. Der er vel regler for om det blot er pist, stuearrest, stening.
  Nok om det – kender vi blot en smule til islam, vil de fleste sige nej, ellers tak !
  Så hellere demokrati og frihed.
  I Danmark skal alle, der voldtager, stjæler, slår ihjel, forbryder sig mod gældende love naturligvis for en dommer og stå til ansvar. Uanset om det er rockere, præster, læger, skuespillere.
  Der skal ikke herske tvivl om, at lovløshed skal bekæmpes.
  Men I Danmark har vi ikke dødsstraf.

  Like

 5. Anonym 27. januar 2018 / 21:04

  Abdel, jeg håber du laver sjov? Dig har jeg altid set som et rart menneske, men hvis du ikke joker, så er du falsk som bare helvede. Hvad angår skyderier, så er det vist flest indvandrer bander der render rundt og skyder, men da de jo også har meldt sig ind i diverse Rocker klubber er tallet jo steget der. Du har ret i de grimme sager med præster, det må bare ikke ske, men mon muslimer kan sige sig fri for at der også sker sådanne ting der? Det er ikke religionerne det er galt med, det er fortolkninger af dem samt kultur. Hvis du mener dit udfald mod danskere, så synes jeg bare at det må være bedst at rejse til et land der hylder muslimske meninger og kultur, det kan ikke være rart at leve i et land der er så ondt. Flygt fra Danmark.

  Like

  • Niels 28. januar 2018 / 22:18

   Han bruger dansk ironi. Hans pointe er blot at man aldrig skal dømme et land, en kultur, et køn eller en religion på enkeltes forbrydelser.

   Like

   • Joe Bonfils 25. september 2018 / 14:33

    Ja, hvis det bare var enkelte forbrydelser, men det er det jo langtfra, mange af dem er jo vane forbrydere, med en IQ så lav, så man tror det er løgn, men det er det ikke…👅

    Like

 6. Anonym 27. januar 2018 / 23:53

  Jeg vemmes ikke ved danskerne endnu, men det nermer sig, over at de ikki kan stoppe islam, og få dem smidt ud af landet, og tilbage til hvor de kom frá.
  Islam hører ikke hjemme i de Kristne Europa.
  Der bliver skrevet om at “I november blev en mandlig præst kendt skyldig for grove og gentagne seksuelle krænkelser af en pige og syv drenge i alderen 12 ”

  Ingen skriver om at underIslam bliver 12 årige piger helt normalt gift med gamle perverse pedrofile mænd.

  Liked by 3 people

  • Niels 28. januar 2018 / 22:25

   Øh jo det gjorde du!
   -og cirka halvdelen af de andre her i kommentar sporet.

   Jeg synes det er fedt at du bekymre dig for kvinders rettigheder, husk også at gøre det når det ikke er i et angreb på muslimske mænd.

   Like

 7. Anonym 28. januar 2018 / 07:31

  De er også fake

  Like

 8. djankodk 28. januar 2018 / 09:17

  Nu tager vores kristne religion jo stor afstand fra den adfærd disse enkelt stående eksempler hentyder til.
  Men 77% muslimer i Danmark vil have mere radikaliserede Islam med Sharia. Og netop her i accepteres den ene grusomhed efter den anden. Koranen indeholder tekster der klart giver anledning til drab og vild. Ifølge den gængse holdning i Islam efter udtalelser fra deres Imamer, så retfærdiggøres voldtægt, vold og drab.
  Imens skal kvinder stenes ved utroskab, mens manden har frit løb til at hore løs.

  Islam er en hyklerisk og selvmodsigende ideologi der bør reformeres eller afskaffes. Under alle omstændigheder har den ingen berettigelse i et demokratisk samfund.

  Like

  • M.S. Carstens 28. januar 2018 / 21:23

   Den skal helt afskaffes, inden iSlammet afskaffer os!

   Like

 9. En rigtig dansker 28. januar 2018 / 16:42

  Kan man andet end at trække på skuldrene? Kun den ignorante, den politisk korrekte samt den afstumpede liberale vil dele synspunkt med disse personer. Det er på tide at folk sætter sig ind i, hvad Islam i virkeligheden står for. Spørg ikke en Imam eller en muslim. De vil vise og proklamere Islam fra den ‘bløde/venlige’ side og lave sammenligninger imellem religioner som i virkeligheden ikke eksisterer. (Dawah/Taqiya).
  Vi har generelt kun én ting til fælles med folket fra mellemøsten. “Vi er alle mennesker”.
  Vesten er opdraget til være fritænkere, målbevidste, fremsynet samt tolerante. Disse egenskaber har ligeledes også skabt en kommende konflikt imellem ‘dem’ og os.
  Hvad folk skal må og skal forstå er, at muslimer – uanset hvor moderate de end er, følger koranen samt hadith. Det er ingen anden vej! Målet er global domination hvor Koranen og Sharia har magten.
  Den ‘moderate’ muslim deltager ikke aktivt for at konvertere ikke-troende. De mener, at det sker automatisk med tiden. De passer deres hverdag og samarbejder med de ikke-troende hvid det kræves.
  Den moderate muslim arbejder indenfor de vestlige rammer og derved af den vej få spredt den Islamiske dagsorden. Jo flere de konverterer eller jo flere de bliver, jo mere ‘udadvendt’ og rabiat bliver deres holdninger. De vil med tiden fylde mere og mere og lægge større og pres på politikere, folket samt systemet. Målet vil til enhver tid altid være udbredelsen af Islam – der er intet andet er virker for disse folk.
  Vesten skal også forstå, at Islam er i konstant krig med ikke-troende samt vesten. Enhver der mener at vi kan ignorere realiteterne ber selv om et nederlag. Jo svagere vi ser ud til at være, jo mere vil den moderate muslim tro, at indførelsen af Islam er Allah’s vilje. “Se, hvor nemt vi kan tvinge os tættere på vores mål”. Man skal huske at Islam IKKE kun er en religion! Den konstante krig udføres ved hjælp af jihad. Jihad findes i tre former: Den politiske jihad, den religiøse jihad samt den militære jihad.
  Enhver der påstår at Islam betyder fred er fuld af løgn. Islam betyder underkastelse og er en totalitær ideologi som tager sig 100% af dig fra liv til død.

  Men…Nu kan man jo bare se, hvordan nabolandet Sverige med Löfven i spidsen klare strabadserne:
  Her har muslimerne allerede et godt tag: Stockholm syndromet lever i bedste velgående derovre og selvbenægtelsen iblandt politikerne er enorm…
  Jeg læser om de kære svenskere hver dag. Vi kan sagtens bevæge os i samme retning, hvis vi ikke passer GEVALDIGT på.
  http://www.friatider.se
  https://samnytt.se

  Like

  • M.S. Carstens 28. januar 2018 / 21:33

   Godt og korrekt skrevet,
   men jeg tror du glemte den sociale jihad, som breder sig i det offentlige rum?

   Like

 10. Anonym 28. januar 2018 / 16:47

  Nej Taaaaaaaaaaaaaaaaak Til islam i Danmark 😪👎👎👎👎👎

  Like

 11. tilfældig 28. januar 2018 / 17:56

  Abdel, Abdel. Tsk, tsk. En indvandret homo og muslim(?) håner danskerne med falsk retorik. Rejs dog hjem til det mellemøstlige lortekaos, du kommer fra, og tag hele din familie med!,

  Like

 12. Niels 28. januar 2018 / 22:13

  Wow, det løber mig koldt ned af ryggen når jeg lander på en blog som den her.

  Hvad er det i jeres liv der gør jer så bange og vrede at i ser det værste i folk som i formodentlig slet ikke kender? – Nej jeg mener det.

  Statistikker er fine (Husk dog at regulere dem for alder, SØ, uddannelse og indkomst) men jeg ved også at kun statistikker om minoriteter kan få folk til at skrive så grimme ting som man finder her på bloggen. Hvor i jeres personlige liv er det at kulturradikale og muslimer krænker jer. Udøver vold?

  Abdels slet skjulte pointe var blot at man ikke kan dømme et samfund, et køn, en religion eller en nation ud fra kriminelles gerninger. At i, fordi det bliver ytret af en dansk-palæstinensisk journalist, blander voldsdømte somaliske mænd ind i debatten er nettop bevis for tekstens vigtighed.

  Like

  • En rigtig dansker 29. januar 2018 / 08:49

   Wow…Det løber mig koldt ned af ryggen når jeg ser sådan et svar.
   Jeg prøver lige igen…Islam og derved alle muslimer er ikke en race eller KUN religion. Det er mig ubegribeligt, at til trods for et væld af tilgængelige artikler derude – så betegner mange stadig Islam som en religion i stil med kristendom, budisme, taoisme etc.. Hvad er det der gør det så svært at forstå, at det er en totalitær ideologi? Jeg siger ikke at alle muslimer er militante, hvilket jeg også skriver. Men moderate muslimer tror stadig på Koranen samt Hadith.
   Koranen betegnes af muslimer som den perfekte bog. Intet kan laves om og derved er det en kendsgerning at den totalitære ideologi ikke kan modereres til vestens værdier. At forlade Islam er en dødssynd og kan straffes med døden, stening er tilladt, fler-koneri er tilladt og specielt slaver er tilladt – bare for at nævne noget. Moderate muslimer følger ikke disse skikke i vesten. Men se til udlandet, hvor Islam vinder indpas i større magnitude og du vil se en general mere rabiat ændring i attitude.
   Jeg tilskynder dig hermed at sætte dig ind i tingene.. Koranen samt Hadith ligger frit tilgængelig på nettet.
   Her er nogle youtube links du kan bruge – hvis du vil oplyses i stedet for at ignorere facts: Gør os og de næste generationer en tjeneste…Vågn op..

   https://www.youtube.com/channel/UC9JU55HpvRvCSb1TO2w_eDA/videos
   https://www.youtube.com/channel/UC0Uu4XnRS1hiz3JCpNFIuUg/videos

   Og her er nogle websites:
   https://www.jihadwatch.org
   https://voiceofeurope.com
   https://www.thereligionofpeace.com

   Like

   • En rigtig dansker 29. januar 2018 / 11:54

    Og apropos moderate muslimer.
    Kan du huske disse? Jeg kan. Der var mange moderate muslimer imellem.

    Like

 13. Piotr 29. januar 2018 / 15:35

  …en klam præmie PERKER, ham Akdull, ja, vores land er blevet mere voldeligt, men det er på grund af Islam!
  Hvis du ikke kan holde os ud, SÅ SKRID! ta Ôsle tyrkeren med dig, snylter!
  Piotr

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s