Tysklands loft over familiesammenføringer gælder kun for “flygtninge” med midlertidig beskyttelsesstatus

2,w=993,q=high,c=0.bild

De danske medier bringer forkerte oplysninger angående den kommende tyske regerings ændring af reglerne for familiesammenføring.
Mange af de store netaviser bringer denne artikel fra Ritzau. Der står blandt andet:

Det tyske Socialdemokrati, SPD, og de kristendemokratiske partier CDU og CSU fra Bayern er enige om at udsætte migranters familiesammenføring til 31. juli. Det oplyser en kilde til Reuters. Partierne forhandler i øjeblikket om en ny regeringskoalition.

Migration og især familiesammenføring er det største stridspunkt mellem partierne i forhandlinger om at danne en ny regering. Aftalen kan skabe enighed om regeringens udlændingepolitik, skriver Reuters.

Når aftalen træder i kraft, betyder det, at 1000 familiemedlemmer om måneden får lov at komme til i Tyskland, selv om deres familiemedlemmer i Tyskland ikke har status som personligt forfulgte flygtninge.

Det er forkert.
Loftet på 1.000 familiesammenføringer om måneden gælder kun for “flygtninge” med midlertidig beskyttelsesstatus. På tysk hedder de “subsidiär Geschützte”. Det fremgår af alle de større tyske medier; f.eks. denne artikel fra ARD.

Her i landet har vi også en begrænsning ang. personer med midlertidig beskyttelsesstatus.  De skal vente tre år på at få familiesammenføring. Det er dog kun ca. 25 procent af “flygtningene” i Danmark, der har denne status. Resten kan få familiesammenføring med det samme.

Dermed har den kommende tyske regering ikke fundet et smuthul i konventionerne, hvilket de danske medier ellers antyder.

3 thoughts on “Tysklands loft over familiesammenføringer gælder kun for “flygtninge” med midlertidig beskyttelsesstatus

 1. En rigtig dansker 31. januar 2018 / 10:49

  Halve sandheder hører snart til standarden og er mere og mere almindelig i mainstream medier. Jeg ser og hører dem med en god sjat skepsis vedlagt og er ærgre mig over, at man skal betale licens til medier som man ofte er uenige med.

  Personligt, vil jeg gerne modtage alle typer personer også af ENHVER farve – så længe integration efter danske værdier kan realiseres. Personer der GAVNER vestens værdier samt styrker den danske økonomi, vil i mine øjne – altid være velkomne. Personer af suspekt karakter skal ALDRIG have adgang, punktum.
  Muslimer er 100% af suspekt karakter og burde ikke befinde sig i lande med vestlige værdier.

  Problemet med familiesammenføringer er, at 100% integration altid udebliver. Der er intet håb for rigtig reformering eller nytænkning og islam vil altid være en stor del af deres liv. Familiens stærke bånd vil automatisk være en katalysator, der forstærker de værdier som de har bragt med hjemmefra. De har dog stadig Imamen som det religiøse overhoved der konstant kaster brænde på ideologien og samler de troende’, hvilket gør hele familiesammenførings-debatten en smule…ah’hmm overflødig.

  Lige en ekstra ting: Selvfølgelig findes der undtagelser! Det gør der altid, men de er ganske få og tegner IKKE et korrekt billede af den verden vi lever i.

  Var apostasi tilladt og islam ikke håndhævet med fast hånd samt non-stop indoktrinering fra spæd af, så var islam forsvundet for hundredevis af år siden.

  Her er der igen nogle moderate muslimer: Der er tonsvis af disse videoer og det ER det store flertal. 🙂

  Like

 2. M.S. Carstens 31. januar 2018 / 15:58

  Familiesammenføring bør foregå i hjemlandet eller dets nærområder.
  Selvankomne asylansøgerne er her ALLE, på falske forudsætninger iht. Dublin-forordningen, der i 2017 blev stadfæstet af EU-domstol.

  Like

 3. barfbag 31. januar 2018 / 22:39

  Folk, som vil have et bedre liv – People In Search Of A Better Life – det er det, der er tale om. Der er stort set ingen med reelt asylbehov og -krav blandt lykkesøgerne. Politikerne i Vesten bør nu sørge for, at der fremover oprettes lejre med beboelse i Afrika, Asien og Latinamerika, så mennmesker kan blive boende i disse områder – evt. med bevogtning, så de er beskyttet. Men det må være slut nu med folkeflytninger til den vestlige verden. Éen gruppe, jeg synes har asylkrav og -behov, nemlig de hvide i Sydafrika, ja, de får ingen god modtagelse i Vesten – deres ret til at arbejde som mejetærskeroperatører i U.S.A. i høstmånederne bliver endda frataget dem.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s