Asylpolitik: Mette Frederiksen har kurs mod et gigantisk løftebrud

16493577-morten-stergaard-mette-frederiksen-m-vlge-mellem-os-og-da

OBS: Artiklen er fra 2018

I april sidste år udtalte Mette Frederiksen, at Danmark skulle fortsætte med at tage imod flygtninge.
Men nu er der helt nye toner fra Socialdemokratiet.

Partiet har løftet sløret for et valgoplæg, ifølge hvilket det ikke længere skal være muligt at få ophold i Danmark ved at møde op ved den danske grænse eller i Center Sandholm og søge asyl.
I stedet vil Socialdemokratiet sende alle spontane asylansøgere til et center i et tredjeland i f.eks. Nordafrika.

Skal man så tro på Mette Frederiksen?

Nej, det skal man selvfølgelig ikke.
Hvis Mette Frederiksen bliver statsminister, får hun brug for partierne i rød blok for at beholde magten. Derfor kommer den til at stå på lempelser af udlændingepolitikken i stedet for de lovede stramninger, hvis rød blok får flertal efter næste valg.

Derudover er der problemerne med Angela Merkel. Den tyske kansler vil blive rasende, hvis Socialdemokratiets forslag bliver gennemført. Tyskland vil nemlig komme til at modtage endnu flere asylansøgere, hvis den dansk-tyske grænse bliver lukket.
Mette Frederiksen tør med garanti ikke stå fast over for Merkels raseri. Det vil ydermere blive krydret med klynkeri fra det danske erhvervsliv, der vil himle op om Danmarks forværrede anseelse og de dermed medfølgende tab af eksport.

Mette Frederiksen har derfor kurs mod et gigantisk løftebrud. Det ved hun naturligvis godt, men nu handler det udelukkende om at vinde næste folketingsvalg. Derefter har hun fire år til at få vælgerne til at glemme.

Opdatering:

Se denne video:
Mette Frederiksen på glatis: Kan ikke besvare spørgsmål om sit eget udlændingeudspil

S-formanden bliver totalt udstillet. Hvis man ser det interview, er man ikke i tvivl om, at Socialdemokratiets udlændingeudspil er fup og vælgerbedrag.

5 thoughts on “Asylpolitik: Mette Frederiksen har kurs mod et gigantisk løftebrud

 1. En rigtig dansker 5. februar 2018 / 10:12

  Jeps…Du har fuldkommen ret og jeg forventer nøjagtigt det samme. Lov folket ‘guld og grønne skove’…Der er jo ingen represalier ved at bryde løfter til folket. Taburetten og den ‘liberale’ multikulturelle politik er det eneste der tæller for disse mennesker. Studehandlerne og de brudte løfter vil fortsætte ufortrødent i globalismens navn.

  Liked by 1 person

 2. M.S. Carstens 5. februar 2018 / 21:39

  Rent blår til de godtroende!

  Like

 3. tilfældig 6. februar 2018 / 20:50

  Socialdemokraternes udspil skal roses for at sætte ord på en afmagt. Deres udspil er afmægtigt. Det udstiller deres afmægtighed. Socialdemokraterne ønsker naturligvis at signalere handlekraft, men de viser handlingslammelse og svaghed. Så der er to gode ting: Der sættes ord på nødvendigheden af at gøre noget for at redde Danmark, og Socialdemokraterne tager tæskene og udviser svaghed. Styrken ligger i deres svaghed.

  Det, der mangler, er jo en diskurs som i Israel – uden nogen sammenligning i øvrigt – hvor man siger til de indvandrede afrikanere, at de skal forlade landet. Sådan. Og ingen er vist i tvivl om, at når Israel siger noget, så sættes der handling bag ordene.

  I Danmark er situationen en helt anden. Eller rettere: Der er altid en politisk vilje. I Danmark sætter den politiske vilje sig igennem for at fastholde en massiv indvandring til Danmark og at afskaffe nationen og staten til fordel for et grådigt EU. Hvis den politiske vilje ville noget andet, ville den gøre det. I politik er ingen viljeløs.

  Vilje og ansvar følges ad. Derfor har det massive folketingsflertal, der siden 1983 har omdannet Danmark til et multietnisk helvede ikke bare vist vilje dertil – folketingsflertallet har også pådraget det tilsvarende ansvar for denne udvikling, som ene og alene skyldes deres svigt som lovgivere og som vogtere af Grundloven til værn om den danske nation og det danske folk.

  Intet sker i politik, som ikke er villet. Eller sagt på en anden måde: Alt, der sker i politik, er villet.

  Like

  • M.S. Carstens 6. februar 2018 / 22:16

   Jeg ved ikke helt, om min kommentar hører hjemme her, men jeg spørger:
   Hvor blev vort sammenhold, f.eks. gennem fagforeningerne/lokale aftenskolers initiativ/frivilligt arbejde for danskere i lokalsamfundet…, af, og hvor blev fritiden af, f.eks. til at møde op, når der blev kaldt?

   Er vi gået døde, i manglende nærværd i livet, siden vi ikke mere kan mobilisere os?
   Jeg selv inklusiv, for den kommunale ældrepleje, jeg som nu tredobbelt fysisk handicappet er sparket ind under, sørger med AL kraft, at jeg ikke levnes overskud til bare det mindste, ud over at jeg selv må vælge, mellem at få taget noget flydende kost indenbords/bruge mine kræfter på at få børstet tænder/være nærværende for andre, som her i dag, når jeg fik sparret et par minutter sammen i dagen løb, til de´t, som HER giver mig lidt følelse, af et selvstændigt valgt liv.
   Min kære læge gav mig dobbelt dosis smertestillende, så jeg dermed måske kunne udholde ældre”plejens” overgreb, som Thisted Kommune i sit forsvar henviser til “Vi stoler på alt fra hønsegårdens raporteringer”
   Ikke at nogen fra ældreplejens hønsegård går ind og dokumenterer for borgerens reelle tilstand, for i højsæde står: “jeg var der, helt efter planlægningens tidsplan” “MC følte sig… og ville ikke”
   Ikke et eneste ord, andet end om hvordan sosuerne følte sig i mit selskab, mens jeg havde det aller dårligst.

   OK, det er så set ud fra min situation, men hvordan er det så ikke i mange andres situationer i hverdagen, hvor man gerne ville være aktiv, men bliver forhindret, fordi vi nu er kommet så vidt, at mennesket end ikke mere har ret til, at håndhæve retten til 8 timers arbejde, 8 timers FRIHED og 8 timers søvn?

   Er vi virkelig blevet fanget, i så “politisk korrekte” styringer, der hellere kvæler mennesket, end at støtte dets ret til ytring/udfoldelse/liv, under normale forventninger til vort fælles oparbejde “velfærds”samfund?

   Like

 4. tilfældig 6. februar 2018 / 22:31

  M.S. Carstens: Jeg er ked at høre din fortælling. Det har du ikke fortjent. Danmark var ganske rigtigt et mere menneskeligt samfund for bare 30-40 år siden. Men nu bruges der penge på en helt vild indvandring og på alle mulige idiotiske politiske projekter. Det får velfærden for os danske til at falde helt vildt, samtidig med at vi stadig beskattes hårdt – ifølge OECD med det hårdeste skattetryk i verden. Og hvad får vi retur? En lang næse.

  Imens stiger indvandringen, og vores politiske indflydelse som borgere er lig nul.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s