Regeringen opgiver loft over børnepenge: Syrisk “flygtning” kan stadig modtage over 200.000 årligt

86b5a4c5-289a-4bee-a29d-c12c10199218
Den syriske “flygtning” med nogle af hans 17 børn

I maj 2016 var der massiv medieomtale af en “flygtning” fra Syrien. Han havde fået tilladelse til familiesammenføring af 17 børn. Det ville give ham 214.128 kr. om året i børnepenge, når alle børnene var ankommet til Danmark.
Det var dette enorme beløb, der var den direkte årsag til, at regeringen på daværende tidspunkt foreslog et loft over børnepengene.

Forslaget er imidlertid aldrig blevet vedtaget i Folketinget.
Først var det Liberal Alliance, der var på tværs. Da LA kom med i regeringen, ændrede partiet holdning, så der nu var flertal for et loft over børnepengene. Derfor relancerede regeringen forslaget i august 2017.

Men nu har regeringen opgivet loftet. Det skriver TV 2.
Venstres skatteordfører, Louise Schack Elholm, udtaler:

Tanken var, at folk skulle kompenseres gennem en lettelse i indkomstskatten, og da lettelserne på indkomstskatten blev så meget mindre, så har vi droppet det loft, vi havde planlagt.

Ifølge TV 2 mener Dansk Folkeparti, at behovet for et loft over børnepengene er forsvundet.

Den syriske “flygtning” kan altså stadig modtage over 200.000 kroner om året i børnepenge.

Reklamer

4 thoughts on “Regeringen opgiver loft over børnepenge: Syrisk “flygtning” kan stadig modtage over 200.000 årligt

 1. En rigtig dansker 8. februar 2018 / 17:38

  Det får min øjne til at bløde. Det kan sørme godt betale sig, at lande i lille Danmark. Her har vi i årtier oparbejdet et stærkt velfærdssamfund, som skulle gavne den danske borger. Nu bliver en stor del af velfærden så brugt på ‘eksotiske’ personer der aldrig har eller vil gavne Danmark og som højst sandsynligt ville omstrukturere det ganske land efter deres værdier.
  Det er en absurd verden, hvor politikere anser importeringen af ‘flygtninge’ højere end deres egne borgere. Det værste er, at der stadig er rigtig mange danskere som ikke kan se, at den faretruende kløft kommer stadig nærmere. At man ikke kan forstå at, hvis vi ikke passer på – så vil det islamsiske flag vejre for vinden og danskheden vil være en underkuet tanke på fordums storhedstid.
  Én ting er jeg dog glad for: Jeg er lidt oppe i alderen og vil ‘forhåbenligt’ ikke se Danmarks forfald i det helt store omfang. Jeg håber dog på, at det danske folk finder viljen samt styrken og vil, inden at det bliver for sent, gøre det rigtige..At tage landet tilbage fra de forræderiske politikere og derefter smider de folk ud som vil omstrukturere Danmark til, at imitere et land med mellemøstlige værdier.

  Det EU og vores pro globalist-orienterede politikere har gang i, vil ALDRIG gavne vore pensionister, arbejderne eller middelklassen på nogen punkter.

  Like

  • Knud Madsen 8. februar 2018 / 21:01

   Helt enig, Dansker.
   Gudskelov har jeg formentlig <10 år tilbage. Så længe kan det vel hænge nogenlunde sammen, før det hele eksploderer.
   Det er jo en absurd situation vi er i. Hele livet har jeg fungeret som nyttig, skattebetalende borger, skaffet arbejde til en del mennesker og i det hele taget arbejdet i samfundets interesse. Nu sidder jeg så som 70 årig og håber på en snarlig død, så jeg ikke skal bivåne det totale forfald. Og oven i købet er det folk, jeg har stemt på, som nu fører landet ud i ragnarok.
   FOR HELVEDE, det er til at blive idiot af at se på.

   Like

   • M.S. Carstens 8. februar 2018 / 22:07

    Vore børn må på banen!
    men de er jo fanget, som slaver, i det politiske spil, der forbereder vore efterkommere på et liv som vantro slaveskatteborgere til iSlammet.

    Like

 2. Birgith Hyldgaard 10. februar 2018 / 02:47

  Det kan simpelthen ikke passe, at denne familie får sp mange penge i overførselsindkomst !! Familien må sendes til et muslimsk land også må man kunne give dem støtte til og komme igang med noget, hjælp til selvhjælp, så de kan lære og brødføde sig selv!!!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s