Den hårde kriminalitet stiger voldsomt, selvom der er færre kriminelle i ghettoerne

1480067627_int_ali_00211705

Ifølge TV 2 styrtdykker antallet af kriminelle i landets ghettoområder. Kriminaliteten i de udsatte boligområder er et af kerneområderne i regeringens kommende ghettoudspil. Man vil bl.a. indføre hårdere straffe.

Sociolog og forfatter Aydin Soei har gennem flere bøger og forskningsprojekter beskæftiget sig med unge og kriminalitet i ghettoområderne. Han udtaler til TV 2:

Politikerne beskriver en virkelighed, som simpelthen ikke findes.
Kriminaliteten er faldende, og samtidig får flere af de unge mennesker en uddannelse. Så overordnet set går det altså fremad i de her områder.

Det er muligt, at der er færre kriminelle i ghettoerne, men den hårde kriminalitet stiger voldsomt på landsplan. Her er tallene fra Danmarks Statistik:

https://ksdha.files.wordpress.com/2018/01/voldtc3a6gter.png?w=636

https://ksdha.files.wordpress.com/2018/01/diagram_-_2018-01-23_22-38-03.png?w=636
Såvel antallet af anmeldte voldtægter som antallet af anmeldte voldsforbrydelser er altså stærkt stigende i Danmark som helhed. Personer med oprindelse i ikke-vestlige lande er voldsomt overrepræsenteret i statistikken over både volds- og voldtægtsdømte. Se her og her. Disse fakta bliver fortiet af TV 2.

Det er derfor en ringe trøst, af kriminaliteten i ghettoerne falder.

Reklamer

2 thoughts on “Den hårde kriminalitet stiger voldsomt, selvom der er færre kriminelle i ghettoerne

 1. Carsten 12. februar 2018 / 23:37

  De etablerede medier samt den opgørelse s metode der anvendes er svært, at tage alvorligt, idet jeg opfatter disse/denne som et forsøg på, at manipulere befolkningen. Heldigvis er det efterhånden gået op for flertallet af befolkningen.

  Like

 2. En rigtig dansker 13. februar 2018 / 20:45

  Den hårde kriminalitet i ghettoen falder måske. Det tror da pokker! De vantro, hvis muligt, flytter jo fra området hurtigst muligt. 😀
  At der er nogle der får en uddannelse gør ikke problemet mindre aktuelt. Det gør bare de pågældende personer mere manipulative – som man allerede kan se hos de fleste veluddannede muslimer. (Özlem Cekic og Abdel Aziz Mahmoud bare for at nævne nogle af de idiotiske tåber som kdsha allerede så herligt har beskrevet). Der er afsindigt mange veluddannede muslimer som alle burde gå målrettet efter en sekulær stat og blankt afskrive koranen, sira samt Hadith som en absurd fantasi grundet deres uddannelse, hvilket burde have resulteret i kritisk tænkning. Alligevel presser de konstant på med deres bizarre ideologi. En muslim har KUN ét mål: Islamisering på det globale plan. Uanset hvor vattet or nuttet den bliver pakket ind, er den en afstumpet, manipulerende, undertrykkende, bizar og krigerisk ideologi kreeret af en krigsherre som var analfabet, voldtægsforbryder, pædofil, tyv, løgner, morder og som, ligesom resten af datidens befolkning var totalt ubevidst om, hvordan universet var skruet sammen.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s