42.000 ekstra muslimer i Danmark siden 2015

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/79/791002/3718835-dansk-muslim.jpg

Brian Arly Jacobsen er religionssociolog, ph.d. og lektor ved Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier på Københavns Universitet.
Han har i denne artikel regnet sig frem til, at der 1. januar 2015 var cirka 263.800 muslimer i Danmark. Pr. 1. oktober 2017 var der 306.000. Det er en stigning på 42.200 muslimer på mindre end tre år.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen kom til magten den 28. juni 2015. Han vandt valget efter i valgkampen at have lovet befolkningen en straksopbremsning på udlændingeområdet.

Er 42.000 ekstra muslimer Lars Løkkes definition på en straksopbremsning?
Svaret er ja. I sin seneste nytårstale sagde statsministeren nemlig, at “vi har slået bremsen i”.

Endnu en gang lyver Lars Løkke for danskerne.

15 thoughts on “42.000 ekstra muslimer i Danmark siden 2015

 1. Peter 17. februar 2018 / 10:36

  Danmark er færdig og det er selvforskyldt. Man kan kun nyde resten af det gamle Danmark før det ebber ud.

  Liked by 2 people

 2. barfbag 17. februar 2018 / 10:50

  Vælgerne har igen-igen stemt nogle slappere (Liberal Alliance (det samme som Det Radikale Venstre, men støtter dog blå blok + Det Konservative Folkeparti + en del fra Venstre) ind i Folketinget, og disse slappere har sat gærdet lavt for masseinvasionen af bosættende kolonisatorer. Det er altså disse slapperpolitikere, der sætter dagsordenen, ikke statsministeren. Der er jo ikke enevældigt diktatur i Danmark. Derudover er Danmark med i EU, hvilket også gør en strammerkurs svær at indføre. Jeg vil derfor ud af EU og derefter kan Danmark så komme ud af konventionernes kvælertag, men først da.

  Liked by 1 person

 3. Peter 17. februar 2018 / 11:24

  @barfag Vores statsminister er selv en skvat og hvalp til Angela Merkel.

  Liked by 1 person

 4. barfbag 17. februar 2018 / 11:41

  ->Peter. Du mener barfbag – b mangler->betyder brækpose. Vi har ikke diktatorisk enevælde i Danmark. Det blev afskaffet 5. juni 1849. Afløseren for LLR vil blive Kristian Jensen med bløde hænder og blød i bolden. KJ burde være medlem af Radikale eller af Venstresocialisterne – i hvert fald ikke af Venstre. Men et problem, som jeg skriver og gentagne gange har skrevet her i kommentarsporet, er Danmarks medlemskab af diktaturet EU, også kaldet EUSSR. Danmark skal ud af EU. EU skal nedlægges, og så skal grænsekontrollen tilbage. EU er i dag kun destruktivt, ikke konstruktivt, den fælles valuta er en katastrofe, ja, man kunne blive ved. Jeg stemmer sandsynligvis igen på Dansk Folkeparti og håber, at Nye Borgerlige bliver indvalgt ved FT-valget. Sidste gang, rød blok var ved magten, fjernede de røde politikere reelt danskernes – de rigtige danskere, ikke pasdanskerne – mulighed for at få en almen bolig. De boliger går nu til kolonisatorerne, som bosætter sig her i landet. Blå blok skal forblive ved magten. Jeg stemmer helst på Dansk Samling, har støttet dem som stiller, men de bliver vist ikke opstillingsberettigede med det samme.

  Liked by 1 person

 5. Jörgen Lindhagen 17. februar 2018 / 14:31

  Ja det er helt tydeligt, at Danskerne er ved at vågne op og forstå, at AKADEMIKERNES OG JURISTERNES PARADIS = DE LÄRDES TYRANNI KLUB nede i Bryssel = FANATISMENS HÖJBORG = grundlæggende kun har to formål i STÖBESKEEN =,

  >>> 1. PENGEMAGT <<>>2. FRANARRE. 510 milioner Europäere deres DEMOKRATISKE RETTIGHEDER <<>> PENGEMAGT<<>> kläde Europas Befolkning ökonomisk af til SKINDET <<>> REFORMATIONEN <<>> POPULIST <<>> FANTISTERNE <<>> FANATISMENS TIDS ALDER <<>> 2. REFORMATIONEN <<< i Europa = vi skal sätte vore politikere på plads sammen = VI skal i Danmark slippe vanetänkningen, näste gang vi går til valg og fravälge de politikere, der er skyld i, at vi i dag sidder fast i fanatismens töjler, med fast monterede skyklapper på.

  Like

 6. criticalreality@protonmail.com 17. februar 2018 / 19:32

  Ak ja…
  Først skal vi have sat en total stop for migranter og så må vi i gang med hjemsendelse..Dernæst SKAL vi ud af EU. Rækkefølgen kan selvfølgelig diskuteres.
  Hvis vi ikke får gjort vores vattede globalist venlige politikere klar over at Danmark skal forblive med at være dansk, så kommer billedet på et tidspunkt nok til at se sådan her ud.
  http://s000.tinyupload.com/?file_id=69648594012517471816

  Like

 7. M.S. Carstens 17. februar 2018 / 22:47

  Ja, alt imens, at menig dansker end ikke mere kan ytre sig/hævde sin ret over for anstændig/politisk/lovgiven ret, uden at blive stillet skak mat over for sig selv:
  Der skal SPARES !
  og for at kunne sparre, stilles borgeren som idioten i systemet, så ingen ansat kan klandres !!
  Det er nu så vidt i dagens Danmark, at handicappede dagligt bliver latterliggjort af dem som skulle pleje og støtte, for kun ved at latterliggøre borgerens (ellers 10 år gamle) behov, kan systemet få borgeren så langt ud i håbløsheden, at de slet ikke mere magter at reagere OG samtid tør plejepersonalet IKKE gå op mod systemet, da også de er sat under ledelsens diktatur, hvis de da ønsker at beholde deres arbejde !!!

  Hvis nogen vidste, hvad der sker (for danske skattepenge), over for menig gammeldansk borger (handicappet som ældre) med hjælp/plejebehov ude i anarkiet, ville de nok selv anskaffe sig et arsenal af “dødshjælp i medicinskabet” (jeg er begyndt) !
  Men igen, igen:
  Helligede være iSlammet og skråt op med, hvordan det går vore egne, svageste, borgere, når man bare (snot-blind på flere planer) kan hænge på vanvidskonceptet og score selv den laveste månedsløn !!

  Ja, jeg er fortvivlet !!!
  For netop dem som gerne ville hjælpe og gøre en forskel for de svage i Danmark, er nu sovset så langt ind i systemet, at de end ikke mere tør/kan/må påtale noget som helst i journaler/andet, som kunne støtte menig borger i hverdagens ulideligheder.
  Nåå ja, det er folk der er ansat under serviceloven jeg taler om, men mon ikke de af alle har stemt for netop det lort, som snarest vil udrydde dem selv?

  Hvis nogen skulle have beskyttelse, hjælp eller omsorg til, at få et liv i Danmark, skulle det ABSOLUT være de danskere (syge, handicappede som gamle) som i dag, dagligt må se sig fanget i:
  at forgå i eget lort, når du ikke passer ind i “hjælpens” exelark!

  xx tusinde ekstra muslimer i Danmark siden 2015 interesserer dem ikke, for de har endnu ikke opdaget iSlamets grumme intention (skønt de er godt på vej ind i den):
  Humanitet er slaveri på skatteborgernes regning, men på iSLAMMETS betingelser !!!

  Undskyld hvis dette fremstår lidt rodet/OT, men så skulle man bare se HVORDAN det i VIRKELIGHEDEN ser ud, dag for dag, for lands egne, med hjælp behov.

  Like

 8. Ivan Jensen 18. februar 2018 / 15:26

  Luk grænserne vedrørende ikke-vestlig indvandring(især indvandring fra mellesten og Afrika), ud af EU og indfør repatrieringsprogrammer. Desuden skal kassen lukkes for udlændinge.

  Like

 9. Ivan Jensen 18. februar 2018 / 15:30

  Rettelse : især stop for indvandring fra mellemøsten og afrika.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s