Udgifterne til ikke-vestlige er på 84 milliarder: Er steget med seks milliarder på ét år

a38dc3f9-9202-4d3a-b5c2-25fa45f614a7

Bruttoudgifterne til ikke-vestlige indvandrere og efterkommere var på 84 milliarder kroner i 2015. Det viser en ny beregning fra Finansministeriet.

2016

Beregningen er baseret på data fra 2015. Udgifterne til ikke-vestlige indvandrere var på 60 milliarder kroner, mens udgifterne til ikke-vestlige efterkommere beregnes til 24 milliarder. Altså i alt 84 milliarder kroner.

Sidste år lavede Finansministeriet. Da var udgifterne på i alt 78 milliarder:

2015

Der har dermed været en stigning i bruttoudgifterne på seks milliarder kroner på kun ét år. Nettoudgifterne er steget med to milliarder og var i 2015 på 36 milliarder.
Medierne nævner kun tallet på de 36 milliarder, mens de 84 milliarder i bruttoudgifter bliver fortiet.

Som sagt bruger Finansministeriet data fra 2015 til den nyeste beregning. De reelle bruttoudgifter er derfor endnu højere her i 2018.

26 thoughts on “Udgifterne til ikke-vestlige er på 84 milliarder: Er steget med seks milliarder på ét år

 1. Kim Kaos 22. februar 2018 / 13:53

  Det var både kulturelt og økonomisk et dyrt eksperiment de røde fik sat i gang.

  Der er i alt afsat 41,4 milliarder kroner til renovering af eksisterende sygehuse og byggeriet af seks helt nye supersygehuse.

  Ikke-vestlig indvandring koster os det dobbelte ÅRLIGT

  Like

  • Carl Hilding 22. februar 2018 / 17:39

   Nu er det ikke de røde som har sat det igang,men de Radikale under Schlütter.

   Like

  • Grrrrr 23. februar 2018 / 22:30

   Bevæpna er!

   Like

  • Gudrun Alice Jensen 27. august 2018 / 13:02

   Jeg som dansker føler mig rent til grin ! Jeg som folkepensionist betaler stadig skat og har været på arbejdsmarkedet hele mit voksne liv og jeg tror der er mange der føler det samme! Det er tossegode politikere der har ledet vort land og i årevis udnyttet og ikke oplyst om den massive indvandring ind i Norden og EU til deres befolkninger og det værste er at der ikke har været valg om at befolkninger har ønsket denne invasion fra Mellemøsten og de Afrikanske lande

   Like

   • Kim Hansen 30. august 2018 / 10:24

    Gudrun.
    Har du da ikke stemt social demokratisk hele dit voksne liv?

    Like

  • Peter 30. august 2018 / 18:03

   Hvad er udgifterne pr. person?
   Er de 50% højere for indvandrere end for etniske?
   Er det interessante tal ikke nettoudgiften?

   Like

   • Axel Artke 23. september 2018 / 10:48

    Finansministeriets beregning er 36 milliarder for 2015. Det er et nettotal, som fremkommer ved, at der fra den samlede udgift på 81 milliarder (2015) fratrækkes 45 milliarder, som de ikke-vestlige indvandrere betalte i skat. Denne skat blev hovedsageligt betalt af ikke-vestlige indvandrere fra Østasien. Men det er ikke rimeligt at trække skattebetalingen ud af det samlede regnskab. Det svarer til, at man trækker den skat fra, som læger, sygeplejersker og portører m.fl. betaler, når man beregner, hvor meget sygehusdriften koster. Det vil ikke give et retvisende tal for driften. Det samme gælder, når udgiften til ikke-vestlige (læs: muslimske) indvandrere skal opgøres. Desværre er der mere at sige, for de 36 milliarder dækker kun de direkte personhenførbare udgifter. Udgifterne til f.eks. ghettosanering, terrorbeskyttelse, politi- og domstolsdrift samt hærskaren af NGO’er og “integrationskonsulenter” er slet ikke medtaget. Gøres det, hvad der selvfølgelig skal gøres, andrager den samlede udgift til indvandrerne fra Mellemøsten og Afrika sig til noget nær 100 milliarder om året. Vores finansminister er så fri at sige, at denne udgift ikke vil blive mindre i resten af dette århundrede. Enhver kan så tænke på, hvad danskerne kunne få for denne enorme sum skatteyderkroner i stedet for daglige skyderier i gaderne, gruppevoldtægter, butiksrøverier, overfald og drab på sagesløse mm.

    Liked by 1 person

 2. Patrick 22. februar 2018 / 14:28

  Hvordan kan der overhovedet komme et nettoresultat?

  Like

  • KSD 22. februar 2018 / 14:30

   De ikke-vestlige betaler skat. Også selvom mange er på overførselsindkomst. Disse skatteindtægter regnes med på plussiden.

   Like

   • Patrick 22. februar 2018 / 14:46

    Når ja selvfølgelig desuden holder de jo også en del andre i beskæftigelse. Tænk at vi kunne spare 84 milliarder om året ved at sende dem ud.

    Like

   • Grrrrr 23. februar 2018 / 22:31

    😂😂😂 Er det bare vi utenfra som synes Sverige er blitt helt sjukt?

    Like

 3. Anonym 22. februar 2018 / 14:32

  Nu kan befolkningen og folketinget vel snart fatte at de danske skatteborgere ikke vil finde sig i det cirkus af udgifter til mennesker ,der modarbejder vores samfund. Nu må det stoppe og deportationer i stor stil skal begynde, hvis vi skal redde landet for vore efterkommere. Det er ulovlig migration under dække af flugt .

  Like

 4. Søren Ferling 22. februar 2018 / 15:10

  Så vidt jeg kan se er grupperne ikke vægtet efter deres gennemsnitlige træk på offentlige ydelser.

  Jeg mener at vide at de er omkring tre gange baggrundsbefolkningens. Det blev nævnt af Velfærdskommisionen for nogle år siden. Er det tilfældet bliver regnestykket – 3×60 mia. – 19 mia. = 161 mia.

  Det er nærmer sig, hvad http://www.lilliput-information.com/ har lavet af overslag gennem tiderne.

  Like

  • M.S. Carstens 22. februar 2018 / 22:22

   Ja, vi snydes og bedrages, mens andre tjener fedt, pudser glorier og giver dertil køb på både deres og vore børn !

   I øvrigt tak, for dine altid gode veldokumenterede kommentarer.

   Like

 5. M.S. Carstens 22. februar 2018 / 22:05

  Og hele dommerstanden, med advokater, pleaser invasionen af iSlammets afkom, for kun derigennem kan de bibeholde deres fremtidige fede salærer,
  lige som mangt en anden farisær af dansk uddannelse og ophav, fra socialvejledere til pædagoger, intregrtions-projektmagere og hvad hele venstrefløjen ellers bryster sig af titler,
  men det er vist en siddeløbende regning til de danske skattebetyngede borgere, som IKKE er medregnet her, men måske “bare lige over en jævn”, løber op i et supersygehus om året/hele udgiften til ældre”byrden” eller ……

  Men iSlammet skal skam have deres, så længe venstrefløjen og de Radigale ikke selv bliver ramt,
  men der har jo sikret sig gennem uproduktive stillinger, på vor regning 😦

  og er vist oplært i det helt fra børnehaven til universitetet:
  http://www.uriasposten.net/archives/90864#comments
  scroll evnt. op fra kommentarer til bloggen om
  KU: Venstreradikale afbrød samtaleinterview med Støjberg –

  Like

 6. M.S. Carstens 22. februar 2018 / 22:39

  Da/DI mf. hyler til stadighed op, om store skattemæssige problemer, men netop i denne sammenhæng, kommer der ikke en lyd fra dem. skønt de mange milliarder dog ville kunne give en væsentlig lettelse af skatten, selv hvis halvdelen af de mange milliarder skulle gå til tvangsudvisning af ALLE, der med asylfordring har fået adgang til Danmark, fra et sikkert land som f.eks. Tyskland.
  Men de må jo så også hytte sig, på same konto som venstrefløjen/radigale eller?

  Like

 7. tilfældig 22. februar 2018 / 22:46

  Og IQ-geniet og finansminister Kristian Jensen rabler om, at vi bare skal blive bedre til “integrere” de 450.000 ikke-vestlige udlændinge. Og DR kører fake news med fortielser, fordrejninger, relativeringer. Vi er i et styrtløb ned i afgrunden, økonomisk, socialt, kulturelt.

  Like

  • M.S. Carstens 23. februar 2018 / 21:54

   Enig! 😦

   Like

 8. barfbag 23. februar 2018 / 07:26

  Med al den tid, kolonisatorerne fra 3. verden, der laver bosættelser i Danmark, lægger beslag på hos personalet i den offentlige sektor og i den private sektor med sikkerhedspersonale overalt og de ekstra udgifter til sikring og overvågning for alle, private husholdninger, firmaer i den private sektor og offentligt finansierede sektor, og med store problemer med indavl (fætter-kusine-ægteskaber), hvor beslægtet blod blandes (kaldes konsanguinitet (kon=med;sanguis=blod), som reproducerer mentalt og fysisk misdannede børn, som skal bo hele deres liv på institution, med al den tid og med alle de overførselsindkomster og med al den mangel på personlig sikkerhed og stabilitet og tillid, ja, så koster den negative indvandring – også af kriminelle fra de tidligere kommunist-diktaturer – betydeligt mere i bl.a. tabte muligheder for gode investeringer og god adfærd – der er visse steder, man ikke færdes – betydeligt mere end både 40 og 80 og 100 milliarder kroner om året. Hvad med 300 milliarder kroner om året i lille, mikroskopiske Danmark alene, og kraftigt stigende, med alle de ting, den vestlige verden ikke må for ikke at fornærme muslimer i de lande, den vestlige verden eksporterer til. Med den politiske korrekthed hos EU og FN (=Forbrydernes Nationalforsamling) er der reelt tale om en total lockdown på alle områder, hvilket er ekstremt destruktivt for vesten, der desuden betaler gildet mht ulandshjælp og finansiering af FN og et EU, som øn sker at blive et nyt FN.

  Like

  • M.S. Carstens 23. februar 2018 / 22:11

   Det er allerede nu så vidt, at alle de mange sosuer der kommer her i huset, ikke må dokumentere andet, end overholdelse af deres arbejdsplan,
   for hvis der dokumenteres retmæssigt på borgerens mangel/behov på retsmæssig hjælp under hjemme”plejen”, så koster det, på det kommunale servicebudget, hvor menig dansk borger ikke har en jordisk chance for at begå sig, i forhold til mangt en fremmed, der både får fri tolk og betalt advokat, for at udnytte alt det i systemet, som vi andre må se i den rusiske vejviser efter.

   Like

 9. Allan 6. maj 2018 / 13:20

  Er der en link til hvor de officielle tal kommer fra?

  Like

 10. Missy 8. december 2018 / 23:17

  I Tyskland tager det 12 tyskere at financiere 1 migrant.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s