Irak nægter at tage imod egne statsborgere – Regeringen nægter at skære i bistanden til Irak

https://bt.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_1240/image/109/1093099/19485728-finland-diplomacy-nordic-council.jpg

Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet vil skære i bistanden til Irak, fordi landet afviser at modtage de irakiske statsborgere, der er blevet udvist af Danmark. Den konservative udlændinge- og forsvarsordfører, Rasmus Jarlov, vil nu også nedsætte støtten.

Regeringen vil dog fortsat sende millioner til Irak, selvom landet nægter at modtage sine egne statsborgere. Det skriver Berlingske.

Både udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) og udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) afviser at skære i Danmarks støtte til Irak for på den måde at presse landets myndigheder til at tage imod 138 irakere, der består af både afviste asylansøgere og udviste kriminelle.

I juni 2017 lovede Anders Samuelsen ellers, at regeringen ville sætte fart på udsendelsen af netop afviste asylansøgere og kriminelle udlændinge.
Men det løfte har han altså også brudt.

7 thoughts on “Irak nægter at tage imod egne statsborgere – Regeringen nægter at skære i bistanden til Irak

 1. En rigtig dansker 23. februar 2018 / 17:35

  Selvfølgelig vil de ikke tage dem tilbage…Meninger er at de skal blive uanset hvad..Vi får et hel….. hus med at få dem vippet ud igen..Og skal vi gøre det – skal det gøres snart!
  Udbredelsen af Islam er det eneste der tæller.
  Gaddafi sagde i 2006 at Islam, med tiden, ville overtage Europa. Der skal ikke meget til at realisere det han sagde.

  Jeg vedlægger lige et par ekstra youtube videoer som jeg håber at I vil finde informative:

  Like

 2. M.S. Carstens 23. februar 2018 / 21:52

  Tjaa, pis med danskerne, bare de “valgte” på borgen kan nå at få fodfæste andet steds, inden næste valg?

  Like

  • En rigtig dansker 24. februar 2018 / 09:44

   @M.S. Carstens
   Afskyeligt site og artiklen du henfører til er endnu værre…
   Men tak for linket…Der er dog mange flere af den slags derude og jeg besøgte flere af dem til at starte med for lang tid siden…Men får man først en basal forståelse af, hvad islam i virkeligheden er, så er ideologien ekstrem simpel at se lige igennem. Uanset hvor vattet, hvor fredeligt eller hvor menneskeligt de anstrenger sig for at fremvise ideologien, vil det kritisk tænkende menneske se igennem løgnene øjeblikkeligt. Der er dog selvfølgelig undtagelser…Der er altid folk som ikke kan eller vil se sandheden. De svage i et samfund har altid været de nemmeste ofre for islam både når det gælder ‘rekruttering’ og undertrykkelse. ISLAM er nutidens allerstørste problem i den vestlige verden og hverken politikere, akademikere, eller andre socialistisk orienterede individer vil se virkeligheden i øjnene.
   Islam er den værste menneskeskabte ideologi (kult) der nogensinde er opfundet og på et tidspunkt MÅ og SKAL vesten forholde sig til den stadig voksende cancer der spreder sig vores samfund, vores infrastruktur og vores nationalitet. Helst inden det islamiske flag vejre i alverdens byer. Vores børn og børnebørn får en hård fremtid, hvis vi ikke stopper vanviddet hurtigst muligt. Alternativet – når vi får svært ved at vende udviklingen, er at vi bliver ligesom Sverige….Et land hvor man har mistet sin identitet, hvor Stockholm syndromet lever i bedste velgående, hvor nye love kreeres for at stoppe folk fra at sige sandheden, hvor økonomien er total afhængig af tilskud fra EU og hvor propagandaen om det idylliske Sverige pumpes mere og mere op…..

   Like

   • Michael Köhl 26. maj 2018 / 01:14

    Tragisk udvikling. Min mor kom fra Ljusdal og jeg har tilbragt mange somre der som barn. Ljusdal med sine blot få tusinde indbyggere, var fra tresserne og til helt op til slutningen af nullerne, som Emil fra Lønneberg. Nu er det overstået.

    Like

 3. Allan Gorm Larsen 6. marts 2018 / 23:34

  Ja, idyllisk ser det ud. Hvis så bare indholdet svarede til etiketten, så var jo alting jo godt. Men det være sig langt fra når vi ser hvad der sker rundt omkring med vold, voldtægter, terror, mord og andre uhyrligheder.
  Vore børn og børnebørn får rigtignok “kam til håret”.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s