Thulesen Dahl lyver om asylstop – Medierne giver ham frit spil

https://jyllands-posten.dk/pictures/NICA_Billede__free_/image/9095027/e2ns23/ALTERNATES/g-5_3/ok-Kristian-Thulesen-Dahl

Dansk Folkeparti har længe talt om, hvor gerne de vil have indført et asylstop.
I april 2016 satte DF-formand Kristian Thulesen Dahl et asylstop som den vigtigste betingelse for at acceptere en sænkning af skatten. Dengang udtalte han til Berlingske:

For det første skal der laves en straksbehandling af asylansøgere ved den danske grænse, som afskærer folk fra at søge asyl her i landet, hvis de forinden er rejst igennem et andet, sikkert land såsom Tyskland.

Den 6. februar 2018 indgik DF en aftale med regeringen om at lette skatten med fem milliarder kroner. Thulesen Dahl droppede kravet om et asylstop.

Derudover har DF indgået tre aftaler om finansloven – for 2016, 2017 og 2018 – hvor partiet havde kunnet kræve et asylstop som modydelse for at stemme ja. DF valgte imidlertid hver gang at stemme for finansloven uden til gengæld at få gennemført denne meget omtalte stramning.

Nu stiller Thulesen Dahl endnu en gang krav om et asylstop. Denne gang handler det om, at han kun vil indgå en udlændingeaftale med Socialdemokratiet, hvis stoppet bliver en realitet.

Thulesen Dahl får frit spil

Når man ser på historikken, så er Thulesen Dahl dybt utroværdig mht. sine krav om et asylstop. Han har faktisk løjet gang på gang.
Medierne har imidlertid ikke en eneste gang berettet om de mange gange, hvor DF-formanden har krævet et asylstop for derefter at droppe det igen.

Hvorfor får Thulesen Dahl frit spil af journalisterne?
Grunden er muligvis, at man på den måde forhindrer, at der bliver gennemført reelle stramninger af udlændingepolitikken.

Når medierne undlader at omtale DF-formandens løgne, så får vælgerne det indtryk, at DF har en meget hård politik på udlændingeområdet, når de fremsætter et bastant krav om et asylstop. Dermed fastholdes vælgeropbakningen til DF. Den vil måske endda stige.
Således er medierne med til at bevare den nuværende situation, hvor der snakkes enormt meget om udlændingestramninger. Der bliver bare ikke vedtaget nogen reelle stramninger i Folketinget.

7 thoughts on “Thulesen Dahl lyver om asylstop – Medierne giver ham frit spil

 1. En rigtig dansker 25. februar 2018 / 09:53

  Det er den sædvanlige politik uden ansvar…
  Så længe vi ikke har ét stærkt parti for folket og af folket, vil der blive lavet studehandler for at komme i regeringen. Alt er et kompromis på bekostning af det danske folk…

  Like

  • En rigtig dansker 25. februar 2018 / 10:57

   Hør lige Katie Hopkins tale: (fra d. 5 dec. 2017)

   Like

   • Winged Hussar 25. februar 2018 / 13:29

    God tale!

    Like

 2. barfbag 25. februar 2018 / 09:56

  I stedet for at lette indkomstskatten burde Folketinget have fjernet registreringsafgiften på motorkøretøjer så folk med almindelig og lav indkomst havde mulighed for at købe en motorcykel, personbil, firehjulstrækker (SportUtilityVehicle (SUV)/MultiPurposeVehicle (MPV)), varebil, stor plæneklipper, med meget mere ekstraudstyr. Dette er en ren Liberal Alliance + Konservative Folkeparti højindkomst-skattelettelse. Denne luksusskat på motorkøretøjer, som også findes i bl.a. Norge, Finland, Brasilien, er et fortidslevn, som burde afskaffes i det nye årtusinde, så folk har råd til at flytte på landet, som jo mangler folk.

  Like

 3. En rigtig dansker 25. februar 2018 / 12:23

  Kun kort svar påkrævet: Idiot!

  Like

 4. Allan Gorm Larsen 6. marts 2018 / 22:50

  Jeg må sige at DF langtfra er det parti, som jeg i sin tid meldte mig ind i. Den gang var der gods og fasthed i partiet. Det har mange gange fået mig til at overveje min fremtid i DF. Det er tydeligt at Pia Kjærsgaard ikke længere er formand, ikke fordi, Thulesen Dahl er en flink mand, men han er for blød.
  DFs flirt med Socialdemokratiet huer mig heller ikke. Det bør DF tænke lidt på, inden partiet risikerer at tabe alt på gulvet.

  Like

 5. Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD 7. maj 2018 / 18:33

  Der har været Venstreledede regeringer med støtte af DF i 77% af tiden siden folketingsvalget i 2001.
  Ikke desto mindre er bestanden af uintegrerbare personer fra muslimske oprindelseslande vokset og vokset i lighed med udgifterne og de negative konsekvenser i øvrigt.
  Så der snakkes for meget og handles for lidt.
  Der er derfor brug for en revitalisering, der kan sikre Danmark den nødvendige udvikling.
  Og det bliver jo ikke bedre af, at den skabsradikale Venstreledede regering fra 2015 har forstået at køre DF rundt i manegen efter forgodtbefindende. Det er dybt problematisk al den stund DF jo p.t. har mere end 40% af de 90 mandater.
  Mon ikke Nye Borgerlige vil kunne trække de borgerlige partier i den fornødne retning.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s