Ghettoplan: Intet asylstop og ingen hjemsendelser

https://www.svtstatic.se/image-cms/svtse/1479315903/nyheter/utrikes/article11122485.svt/alternates/extralarge/rasmussen-jpg

Statsminister Lars Løkke Rasmussen og hans regering har opnået præcis, hvad de ville. Medierne er travlt optaget af at beskrive de enkelte elementer i regeringens ghettoplan, der bliver præsenteret torsdag. Ingen journalister eller kommentatorer kigger på det store billede:

Hvorfor er der overhovedet brug for en ghettoplan?
Fordi der er alt for mange muslimer i Danmark. Siden 1. januar 2015 er antallet af muslimer steget med hele 42.000. Antallet skal reduceres markant, for at de mange vanskeligheder på udlændingeområdet kan løses.

Men regeringens ghettoplan gør intet ved dette helt centrale problem.
Der er hverken forslag om asylstop eller omfattende hjemsendelser. Den indeholder heller ikke initiativer, der vil løsne konventionernes snærende bånd. Derfor vil planen blive endnu en fiasko. Det varer imidlertid et par år, før det kan fastslås med sikkerhed. Og så har der jo været folketingsvalg.

Ghettoplanen er ét stort røgslør, der skal distrahere vælgerne og medierne frem til næste valg. Med hensyn til medierne er det lykkedes. De omtaler slet ikke antallet af muslimer.
Det er noget mere tvivlsomt, om vælgerne ligeledes lader sig narre.

8 thoughts on “Ghettoplan: Intet asylstop og ingen hjemsendelser

 1. barfbag 28. februar 2018 / 23:07

  Det er med de nuværende politikere de fleste steder i vesten som med budding:der er bevægelse, men intet flytter sig ud af stedet. Hele rosset af politikere skal udskiftes, og der skal nye ind, som tager befolkningens problemer alvorligt. Selvfølgelig ud af finans-mafiaens frontfigur:EU. EU bør nedlægges. Så ud af konventionerne (det vil EU ikke tillade). Så massivt ned med ulandshjælpen, som jo ikke er en hjælp. Så ud af så meget af FN som muligt. Der skal selvfølgelig sættes en udsendelsesordning i gang for 3. verdens-bosætterne i vesten. Men de hjernevaskede vælgere stemmer vel på rød blok ved næste FT-valg. Suk.

  Like

 2. En rigtig dansker 1. marts 2018 / 08:37

  Jeg er overbevist om, at main stream medier ikke er distraheret. De er hoppet i med begge fødder på den globalistiske ideologi. Vores MSM journalister er ligesom de svenske: svage, politisk korrekte og har begravet dem selv i illusionen om, at ‘vi er alle ens’, ‘vi har plads til alle’ og alle der er imod undergravningen af den nationale identitet udviser ‘radikal had’ for det ‘liberal’ feministiske livssyn. Jo, de elitære globalist tilhængere har et rimeligt godt tag i befolkningen og der lægges et konstant pres på politikerne. Jeg skriver kun et ‘rimeligt’ godt tag, da folket langsomt vågner til realiteterne – hvilket bliver bevist igen og igen med de konstante løftebrud fra vores politikere. De er klar over, at illusionen om åbne grænser og multikultur er ved at briste: Italien, Ungarn, Frankrig, England, Polen, Tyskland, Tjekkoslovakiet, USA og så videre…
  Selv Sverige der er SÅ indvandre venligt, at det får mine øjne til at bløde – indser langsomt, at de er ved at miste taget.
  https://samnytt.se/liberalerna-vill-aterta-makten-over-rinkeby-sedan-svt-journalist-kallats-javla-hora/
  Men det gør ondt når ens faste overbevisning krakelerer og derfor fortsætter kampen for en fejlet ideologi….Og vi, de vågne, som ser virkeligheden som den er, skal fortsætte kampen imod den globalistiske agenda. Vi skal diskutere, debattere og argumentere på et sagligt niveau og derved – med ordets magt tilbageerobre vores nationale identitet og vores velfærd. Alt er endnu ikke tabt og børns fremtid kan sikres endnu.

  Liked by 1 person

  • barfbag 1. marts 2018 / 08:46

   Tjekkoslovakiet? Nåh, du mente Tjekkiet og Slovakiet. Man skal værne om og beskytte de nationale grænser. Forskellen fra land til land er massiv, og forskellen har betydning/relevans.

   Liked by 1 person

   • En rigtig dansker 1. marts 2018 / 09:29

    Du har ret barfbag..Skulle være Tjekkiet men det er umuligt, at rette når man først har trykket på ‘skriv kommentar’ og ja, forskellen fra land til land er absolut massiv. Der skulle også have stået ‘vores børns’ fremtid…Meeen bordet fanger når man ikke gennemlæser, hvad man skriver først. ;-D

    Like

 3. Jette Laustsen 1. marts 2018 / 08:58

  Den “plan” er endnu et afværgeplaster for at undlade at gå til kernen.Og det er netop færre ind, flest ud. Eller bedre: Asylstop – kun kvoteflygtninge. Tæt grænsekontrol også til Sverige. Hjemsendelser af flest mulige,der ingen “flygtningegrund” har til at være her. Der skal ikke laves ghettoplan, når folkene alligevel skal hjemsendes.
  DF har foden fornuftigt på en effektiv flygtningeplan. Ligeledes på en EU-løsning, når vi ved mere om UK.s exit. Så tages mere konkret bestik. EU er en fælde til et stor-europa – det vil for få erkende. Handel og europæisk samarbejde er indlysende godt, men ikke med diktator Merkel som dommer.
  Vi kan ikke regne med goder til danskere, der har behov for mere støtte, før alle de udgifter til indrefolkene bliver nedkulet. Hvis der er påtrængende behov for beskyttelse må det være i lukkede områder i f.eks.Afrika, hvor de kan vælge at komme til eller ej.
  Løkke har ingen brugbar plan.

  Like

 4. M.S. Carstens 1. marts 2018 / 17:02

  1. Alle som en med “flygtninge”baggrund. undtagen kvoteflygtninge, er grænseoverløbere og har INTET at gøre i Danmark!
  2. Alle regeringsmedlemmer de sidste 30-40 år har tilladt det og endda belønnet det på danskernes regning, og er derfor, i mine øjne, at betragte som landsforrædere og burde straffes i henhold hertil!!
  3. Alle disse regeringsmedlemmer har desuden overtrådt/tilsidesat vores Grundlov, ved at tillade iSlamet i Danmark og burde også straffes derfor!!!

  Like

 5. Allan Gorm Larsen 6. marts 2018 / 21:57

  Om regeringen så river hele Danmark ned og gør hele landet til en flad platform , hjælper det IKKE EN BRIK.
  Udsmidninger af disse kriminelle familier er det eneste der batter, men det tør politikerne næppe, af frygt for, hvad vil EU dog sige?!. Ikke sandt?!. DF viser desværre også svaghed i dette spil. Beklager.

  Like

 6. Ivan Jensen 8. marts 2018 / 07:58

  Kriminelle udlændinge skal ud af landet efter straf.
  De såkaldte flygtninge skal ikke integreres/inkluderes, de må hjemsendes så snart det er muligt.
  Det store flertal af de såkaldte flygtninge(læs velfærdsmigranter/lykkesøgere) som primært er fra mellemøsten og afrika har passeret x-antal sikre lande, inden de kom til Danmark. De skal derfor retur til Tyskland, som er det sikre land de er kommet fra.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s