Danske krisecentre: »Der er mange udenlandske kvinder, der bliver udsat for vold af en dansk mand«

krise

Berlingske bringer i dag denne artikel om danske krisecentre. Citat:

Knap halvdelen af kvinderne på landets krisecentre sidste år var udlændinge, og heraf var den største gruppe fra Syrien, viser nye tal. (…)

På landets krisecentre mener man ikke, det er den kulturelle baggrund blandt indvandrerkvinderne, der er hovedårsag til overrepræsentationen. Dog fortæller sekretariatschef i Landsorganisationen af Kvindekrisecentre (LOKK), Trine Lund-Jensen, at Danner og Trygfonden i 2011 fik lavet en analyse af vold mod kvinder i etniske minoritetsfamilier, der blandt andet konkluderer, at familie og bagland indgår som en væsentlig del af kvindernes fortællinger om vold.

»Baglandet er afgørende for, hvad der er socialt acceptabelt og dermed for, hvilken vold, der er mulig,« står der i rapporten.
»Men man skal være forsigtig med at konkludere. Der er også mange udenlandske kvinder, der bliver udsat for vold af en dansk mand,« siger Trine Lund-Jensen.

Med andre ord: Det har ikke noget at gøre med islam.
Den har vi ligesom hørt før, men bortforklaringerne og undskyldningerne mht. den muslimske voldskultur bliver mere og mere tragikomiske.

3 thoughts on “Danske krisecentre: »Der er mange udenlandske kvinder, der bliver udsat for vold af en dansk mand«

 1. Max Boesgaard 12. april 2018 / 13:47

  Nej og hvis du smider en mus i et akvarium bliver den til en fisk

  Like

 2. En rigtig dansker 13. april 2018 / 11:39

  Hvor er det typisk at ‘finke’ problemet over på danskerne. Det er åbenbart en banal normalitet og kan derved sagtens forsvares. Den absurde ideologi ender også snart med at være vores skyld. Kultur marxismen og ny-feministerne har virkeligt taget “islams beskyttere” rollen til sig. Tåbeligt, ignorant, selvdestruktivt og dekadent. Selvcentrerede individer med indædt apati for sine medmennesker, opflasket af barnepige institutioner og med en grundlæggende mangel på respekt for de værdier, der har gjort vort samfund så eftertragtet at leve i.

  Liked by 1 person

 3. M.S. Carstens 13. april 2018 / 23:32

  Hmm, men de kommer ikke med statistik, der eventuelt kunne understøtte deres “jubel-interesse” for iSlamets, kvindeforagtende, mænd?

  Jeg er Q, men spørger ofte mig selv, hvad andre kvinder ikke fik opdraget /udviklet/medlevet/medindlevet hos deres mænd, efter 68, siden de er såååå uendeligt på mærkerne (fra krisecentremedarbejdere, til væmmeligboere og til kommunalt betalte socialvejledere/medarbejdere), på,
  at få hele frigørelsen rullet til bage til stenalderen:
  ja, ala at slæbe sit bytte (kvinden) ved håret tilbage til et mandsligt enevælde (iSlammets ækle sønner)
  ……….

  Ja, og det er sq lige så hårrivende,
  at selv homoseksuelle (M/K), i højeste politiske kredse, lægger sig fladt på knæ, for iSlammets fremtrængende magt i vores ellers så stor opnåede frihed for alle der bidrager/bidragede ???

  Selv vor statsminister har længst tabt sutten og søger “moderlig trøst” m.m. hos Adolfs efterfølger:
  Merkel, med stor, stor beundring for Erdogan 😦

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s